Néztem Hujisenről videókat, elég nagy állat a gyerek, de nem csak a magassága miatt, hanem hatarozott és mer odalépni, kúszni, mászni a hosszú labaival. Van tempója, de jól is helyezkedik. Nem ilyen Jacobo feeling. Inditasai is vannak, a labdaval nem tűnik ügyetlennek. Nekem - csak így videók alapján - jobb opciónak tűnik, mint anno az a Yoro gyerek.hehetheoriginal írta: Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
Saliba egy atlag szar, tele volt hibaval a beellmeccseken is. Erte nem durrantanek el egy szazast.
En tovabbra is a ket sajat neveles gyereket preferalom.
Rudiger meg fullstabil, abszolut semmi gond vele, ha jo a laba, nem kell elintezni ennyivel.
Itt egy videó róla eye testnek
https://youtu.be/bevqvt7gqvQ?si=PxKf_B7VK9CGa8fR
Saliba szerintem is túlsztarolt a PL miatt, én már az EBn figyeltem őt teljes fókuszban és nem értettem a hypeot körülötte, a PL és a BL meccseken sem tűnik a legstabilabbnak, viszont ingyen érdekes lehet, lévén hogy nem sok opció van a piacon. De mindez csak akkor ha Asencio meg a Ramos klón nem válik be. Az esély mindenki előtt ott lesz, Salibat szerintem max ingyen akarják elhozni, 2027 meg még messze van.
JUST IN: Xabi Alonso asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi, but the club told him they're NOT planning to sign a 6 this summer.
They told the manager that they appreciate his insight, but the final decision on signings are made by the club, not him.
He respected their decision. @relevo