Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 11., vasárnap 18:42

RaúlCF írta: nem kell mosdatni. súlytalan semmi újfent. se szélen nincs jelen se középen se hátul. csak ő a kedvenc
Szélen a mai napon pont azt hozta, amit Rodrygo a kezdőbe betonozva 2 éve.
BTW nem szélső.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 11., vasárnap 18:40

Én sajnálom a mai miatt, mert erről nem tehetett. Ma ő kapta meg a sz.pó posztot, amiben Rodrygonak kellett szenvednie egész évben.
A pálya közepén kellett volna kezdetni, Ceballos kárára.

ram8nes írta: Mivel csapatsport, ezért érdemes rendszerben nézni a dolgokat. Főleg középpályásoknál, akik minden csapatrésszel egyenes kapcsolatban vannak. Így nézve ki az, akinél annyival szarabb? Egytől-egyig mindenki nulla, mert nincs játékrendszerünk. Talán kéne egy taktika, stratégia, begyakorolt mozgások, hogy tudja mozgatni a csapatot, de konkrétan vagy seggelünk hátul, vagy rohanunk hátra.
Nem tudom, hogy mi folyik itt, de ma kivételesen mindenben egyetértek veled :D :agree:

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 11., vasárnap 17:12

RaúlCF írta:
nzooli93 írta: Hagyjad, Raulcf mar akkor utálta meg foldbe dongolte mikor először palyara lepett nalunk tetmeccsen. Nyilvan o ma a hibas :lol:
nem azt mondtam hogy hibás hanem azt hogy ma mit produkált eddig. vagy lemaradtam valamiről?
Mivel csapatsport, ezért érdemes rendszerben nézni a dolgokat. Főleg középpályásoknál, akik minden csapatrésszel egyenes kapcsolatban vannak. Így nézve ki az, akinél annyival szarabb? Egytől-egyig mindenki nulla, mert nincs játékrendszerünk. Talán kéne egy taktika, stratégia, begyakorolt mozgások, hogy tudja mozgatni a csapatot, de konkrétan vagy seggelünk hátul, vagy rohanunk hátra.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 11., vasárnap 17:10

RaúlCF írta:
nzooli93 írta: Hagyjad, Raulcf mar akkor utálta meg foldbe dongolte mikor először palyara lepett nalunk tetmeccsen. Nyilvan o ma a hibas :lol:
nem azt mondtam hogy hibás hanem azt hogy ma mit produkált eddig. vagy lemaradtam valamiről?
Gondolom jelentéktelen az a kis apróság, hogy a szezon legjobb középpályása épp KH-t játszik kényszerből, ezáltal borul az egész... az is telejsen véletlen, hogy Lucas miatt újfent energia megy el a többi csapatrészről, de ja... Gülernek a kurva anyját.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 11., vasárnap 17:08

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 11., vasárnap 17:06

RaúlCF írta: nem kell mosdatni. súlytalan semmi újfent. se szélen nincs jelen se középen se hátul. csak ő a kedvenc
Menj mar innen ezzel az örökös carlo szopasoddal. Te állandóan megjelensz? Nem hiszem el ezt az embert :lol:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 17:06

Galacticos írta:
Mai alapjan ez az egesz csapatra igaz, nem?
Hagyjad, Raulcf mar akkor utálta meg foldbe dongolte mikor először palyara lepett nalunk tetmeccsen. Nyilvan o ma a hibas :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 11., vasárnap 17:05

Mai alapjan ez az egesz csapatra igaz, nem?

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 11., vasárnap 17:04

nem kell mosdatni. súlytalan semmi újfent. se szélen nincs jelen se középen se hátul. csak ő a kedvenc

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 11., vasárnap 17:02

nuevo_ericco írta:
realbeckham írta: Jol kijön a képességed a szélen kicsi. Jo helyre pakoltak ma is
Gondolom, a terv az, hogy besegít LV-nek a védekezésben, de nem sok értelme van így ennek.
Itt nincs semmiféle terv. Ne viccelj már.
Itt csak rágógumi van
Lord Xavi

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 11., vasárnap 16:59

realbeckham írta: Jol kijön a képességed a szélen kicsi. Jo helyre pakoltak ma is
Gondolom, a terv az, hogy besegít LV-nek a védekezésben, de nem sok értelme van így ennek.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 11., vasárnap 16:58

Jol kijön a képességed a szélen kicsi. Jo helyre pakoltak ma is
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 9., péntek 18:34

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Arda Güler will START el Clasico, reports Chiringuito!

"Törökországban a karakter a minden. Rüdiger mondta nekem egyszer, hogy észrevette a szenvedélyemet és a haragomat. Amikor ő haragot mond, azt a jó értelemben érti. Mindig adtam utasításokat a csapattársaimnak, még tiniként, a Fenerbahcéban is. Nem tehetek róla. Ha ezt abbahagyom, nem játszom jól. Vezér akarok lenni, el akarom végezni a szögleteket, a szabadrúgásokat. Mindig."

Itt lehet a nagy esély hétvégén szintet lépni, hajrá :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. május 9., péntek 14:37

Ismét egy parádés Players Tribune, imádom ezeket. Szimpatikus srác :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2025. május 9., péntek 12:11

abból kiindulva, hogy Kroos és Modric volt tényleg azt hittem, hogy átcseszik a végén :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 9., péntek 12:10

Nagyon jo, amiket mond ebben az interjuban!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 9., péntek 11:49

Nem szoktam cikkekből bemásolgatni, de ez szerintem valami kibaszott vicces :lol:

https://penamadridista.hu/2025/05/09/ar ... rmekeinek/
Ancelotti az első pillanattól kezdve olyan volt nekem, mint egy apa. De vicces volt, mert mindenfélével kapcsolatban viccelődött velem, én pedig még mindig csak egy kölyök voltam, aki tágra nyílt szemekkel próbálta befogadni a világ legnagyobb klubját. Sosem tudtam, hogy mikor beszél komolyan, érted?

Egyszer Ancelotti azt mondta: „Raúl a Castilla edzője. Ha látod őt, köszönj neki. Tudod, ki Raúl, igaz?”

Persze, hogy tudom, ki Raúl. Ő volt a kapitány, a gólkirály. Egy élő legenda.

A másnapi edzés után jött felénk egy fickó. „Arda, ő Raúl.” – mondta Ancelotti.

De igazából ha először látod ezeket a legendákat élőben, nem tűnik igazinak. Mintha nem lenne igazi. Túl fiatal vagyok, hogy láthattam volna Raúlt a Real Madridban játszani. Csak YouTube-on láttam.

Ancelotti mosolygott, én pedig azt gondoltam, hogy megint csak szórakozik velem.

„Ne már, Mister. Sajnálom, de ő nem Raúl.” – mondtam neki.

Azt vártam, hogy majd elneveti magát és azt mondja, hogy jól van, vagy valami hasonló, de ő csak rezzenéstelen arccal nézett rám: „Hogy érted, hogy nem Raúl?”

Majd Raúl odafordult hozzám: „Raúl González vagyok. Örülök, hogy találkoztunk.”

„Nem igaz. Ugyan már.” – mondtam.

Nem hitték el, amit hallanak. Így folytatódott ez még néhány percig, majd Ancelotti odahívta Toni Kroos-t.

„Toni, ő Raúl?”

„Micsoda? Persze.”

Még mindig nem hittem el. Ez egy nagy átverés. Nem dőlök be.

Majd odahívta Modrić-ot!

„Luka… Ő Raúl?”

„Persze, hogy Raúl.”

Na itt már megijedtem.

Még Raúl is rám nézett: „Persze, hogy Raúl.”

Elkezdtek képeket mutogatni Raúlról a telefonjaikon. Végül feladtam. „Ok, bocsánat. Ön tényleg Raúl. Örülök, hogy találkoztunk, uram.”

Mindenki nevetett a török srácon. Még Mr. Ancelotti is.

Amikor hazamentem, elmondtam a családomnak, hogy mi történt, ők csak bámultak rám és azt mondták:

„Arda, olyan hülye vagy.”
Látom magam előtt a jelenetet ezekkel a nevekkel, hogy Raúl, Ancelotti, Modric, Kroos. :lol: Mindenesetre jó vén fasz lettem én is, hogy már olyanok játszanak a Realban, akik annyira fiatalok, hogy fel se ismerik Raúlt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 19:48

Ket perc utan felallnek magamtol, miutan meglatom biniciust.
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 8., csütörtök 19:38

hehetheoriginal írta:
RaúlCF írta: Elképesztő mennyire arrogáns vagy. Megkerestek már? Hátha egy ilyen kókler után egyenesbe tudnád hozni a klubot. Egyben lehetnél az orvosi stáb feje is. Egye fene még a scoutolást is vedd át. Nagy hiba a klub részéről ha egy ilyen zsenit nem alkalmaznak és csak ilyen félkegyelmű emberekben gondolkodnak mint Ancelotti meg Zidane meg Xabi meg a többi balfasz miközben itt mindent is megmondasz.
Nem vallalnam. Egyék meg amit főztek :kalapos:
Történelmet írnál a Real Madridnál: te lennél az első edző, akit már a szezon eleji felkészülési meccsek során kirúgnak :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 18:54

RaúlCF írta: Elképesztő mennyire arrogáns vagy. Megkerestek már? Hátha egy ilyen kókler után egyenesbe tudnád hozni a klubot. Egyben lehetnél az orvosi stáb feje is. Egye fene még a scoutolást is vedd át. Nagy hiba a klub részéről ha egy ilyen zsenit nem alkalmaznak és csak ilyen félkegyelmű emberekben gondolkodnak mint Ancelotti meg Zidane meg Xabi meg a többi balfasz miközben itt mindent is megmondasz.
Nem vallalnam. Egyék meg amit főztek :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: