ELSiete írta:
Benne van a pakliban, hogy Brahim nem kezdő szint, de ne felejtsük el, hogy Rodrygo konstansan évek ota kapja a kezdő pozíciót. Nem csak idén vannak gondok a brazillal, hanem már tavaly is és azelőtt is. Tudom, hogy az Aranylabda sokat vesztett a presztízséből, de az hogy tavaly TOP30ba nem került be, az kb mutatja, hogy mennyire vannak képbe vele és mennyire gondolják az elithez közel az ő produktumát. Pedig tűz közelben van, hisz mégiscsak a Real Madridrol van szó és egy nagyon fontos posztról. Amennyiben majd Brahim is 3 év kezdő tagság után ezt mutatja, akkor elmondhatjuk, hogy nem kezdő szint, ezekre a két meccsen egymás után beteszem mert Rodrygo épp sérült majd utána kiveszem és megint bedobalom az embert 20 percekre, az nálam minden, csak nem bizalom a játékos felé, amit szerintem megérdemelne, hisz Rodrygo idén nem teljesített. Szerintem szimplán a skilleket nézve, Brahim nem rosszabb játékos, mint Rodrygo.
Rodrygo a jobb szélen nem kezdő szint, ezt pár kommentel ezelőtt leírtam. És még így is az a kérdés, hogy Brahim elérné-e az ő szintjét vagy sem...
Ha szimplán a skilleket nézzük és a fizikai paramétereket figyelmen kívül hagyjuk, akkor Rodrygo a legjobb játékosunk. (amit még Bellingham is elismer)
ELSiete írta:
Nem tudom milyen komoly hianyossagokrol beszélsz, ha a tiszta tudást nézzük, Mbappe a világ legjobbja, a mai mezonyben különösen. Attól mert volt egy közepes szezonja (ami a legkevésbé sem rajta múlt), attól még nem kellene, hogy hirtelen komoly hiányosságú játékos, ilyen alapon a keretünk 90%rol ez elmondható. A helyén kell kezelni és felhuzni mellé a csapatot, nem Viniciussal bohockodni vele a szélen.
Egyetértek abban, hogy a jelenlegi mezőnyben a világ egyik legjobbja. De attól még vannak nagy hiányosságai, főleg ha csatárként akarjuk játszatni: nincs tizenhatoson belüli játéka, letámadásban 0, a passzjátéka gyenge, nem tud labdát tartani, a helyzetkihasználása gyenge, a first toucha gyenge (azok a méteres labdaátvételek

), fejelni meg egyáltalán nem tud.