Premier League

Foci a Real Madridon túl...
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 10., szombat 8:38

Mikel Arteta kutyája, akit „Win”-nek neveztek el, egy csokoládébarna labrador retriever. A kutyát 2023-ban vezette be az Arsenal edzőközpontjába, London Colney-ba, azzal a céllal, hogy erősítse a csapatszellemet és a családias légkört a klubnál. Arteta szerint Win „tökéletes képviselője annak, akik most vagyunk” .

Win mindennapjait az edzőközpontban tölti, ahol egy teljes munkaidős alkalmazott gondoskodik róla. Arteta úgy véli, hogy Win jelenléte pozitív hatással van a játékosokra és a stábtagokra, mivel szeretetet és energiát sugároz, ami javítja a csapat hangulatát és összetartását. A kutya neve, „Win” (győzelem), szimbolikus jelentéssel bír, és a győzelem iránti vágyat testesíti meg a csapat számára .

Én csak a villanykörtet es a zsebtolvajt ismertem. Ez teljesen kimaradt. Le vagyok nyugozve. :ozil: néztem csapatfotókon. Gyönyörű labrador :)

Ez az ember a futball kozsója. Két lábon járó spirituális szellemharcos
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 9., péntek 22:00

Remy írta: Olyan, mint Pep, csak generacios tehetsegek es kupak nelkul.

Temus Pep.

Alapvetoen ezzel nincs baj, mert nem tol rossz focit, elkepzelese is van, de ez sem lat tovabb az orranal.

Ordit a csapat egy kozepcsatarert, de neki Sterling meg egy ujabb vedo kell. Egye meg akkor, amit fozott.

Teljesen jo utanpotlasuk van, de egy csatart nem tud kukazni onnan, aztan sirnak h serult az osszes.

🚨Arteta arról, hogy egy új támadó játékos lenne-e a megoldás arra, hogy a csapat nyerjen valamit:

🗣️"Úgy látszik, nem voltam elég egyértelmű. Szerintem januárban elég világosan fogalmaztam, vagy mégsem? Akkor is elmondtam többször is, tudják, hiszen itt ültek mind ebben a szobában. Egy igen konkrét kijelentést tettem, és ezt továbbra is tartom. A legjobb csapatot akarom és a legjobb játékosokat. Ha találunk 3 góllövőt, akik tudnak 25+ találatot szerezni egy szezonban, akkor jöjjenek. Igen, velük sokkal jobb csapat lennénk."

Nem azert, hogy vedjem, de o sokszor “sirt” egy csatarert, meg nyilvanosan is. :mrgreen:

Bar nem banom, hogy nem kapta meg, nem szimpatikus a csavo egyaltalan.

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 9., péntek 8:26

Szerintem ez a durva, tudom kiragadott és torzító adatok ezek. :kalapos:

Mikel Arteta az Arsenal padján 287 meccsen 58,19% győzelmi mutatóval egy FA kupát és egy szuperkupát nyert.
Erik ten Hag a MU padján 128 meccsen 54,69% győzelmi mutatóval egy ligakupát és egy FA kupát nyert.
A statisztikák arra jók, hogy 2022 tavaszán elmondja minden futballkerülő, hogy a Real nem fog bélet nyerni, mert a második labdák, xa meg miegymás.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 9., péntek 8:13

nzooli93 írta: Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
Xhaka meze is ott van a háttérben, ez nem a mostani bl meccsnel volt. Gyanitom az első szezonjaiban lehetett mikor top4 volt a cel bajnokságban.
Durva, de mar kozel 6 eve az Arsenal edzoje. Egyebkent igen, regi video, nagyjabol 3 eves.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2025. május 9., péntek 8:10

nzooli93 írta: Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
Xhaka meze is ott van a háttérben, ez nem a mostani bl meccsnel volt. Gyanitom az első szezonjaiban lehetett mikor top4 volt a cel bajnokságban.
Így van. Az amazon prime sorozatból van kivéve. 3 éves kb.
Erre fel a haverom villanykortet kapott szulinapjara tőlem, ha már akkora Arsenal szurkoló. :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 9., péntek 7:58

Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 9., péntek 7:54

flori írta: https://x.com/i/status/1920238482313592982

Ez a pali tényleg teljesen hülye. :lol:

ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls. :mrgreen:
:wtf:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: jxbell » 2025. május 9., péntek 4:46

flori írta: https://x.com/i/status/1920238482313592982

Dehát már csak pár milliót kéne költenie egy csatárra és mindent megnyerne :ike:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 9., péntek 0:12

https://x.com/i/status/1920238482313592982

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 8., csütörtök 11:46

hehetheoriginal írta: azon röhögtem én is, feláll csatár nélkül :lol:
de nyilvan serult volt mind.
Kedvencem, hogy Havercert sirnak, aki amugy szinten nem csatar. Meg azt is elhordtak mindennek, de most jo lenne az a bot. Jesus az egyetlen csatar a csapatban, de hat az is egy balfasz.

Csupa balfasz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 11:44

azon röhögtem én is, feláll csatár nélkül :lol:
de nyilvan serult volt mind.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 8., csütörtök 11:32

Olyan, mint Pep, csak generacios tehetsegek es kupak nelkul.

Temus Pep.

Alapvetoen ezzel nincs baj, mert nem tol rossz focit, elkepzelese is van, de ez sem lat tovabb az orranal.

Ordit a csapat egy kozepcsatarert, de neki Sterling meg egy ujabb vedo kell. Egye meg akkor, amit fozott.

Teljesen jo utanpotlasuk van, de egy csatart nem tud kukazni onnan, aztan sirnak h serult az osszes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 8., csütörtök 11:28

Sok mindent elmond Arteta Arsenalos munkásságáról, hogy közel 6 év alatt 1db FA Kupát (azt is 5 éve 2020-ban) és 2db Community Shieldet tudott kukázni a londoniaknak. És akkor erre mondják, hogy tehetséges edző. :D Közben 1.13 milliárd eurós értékével jelenleg a világ 3. legértékesebb keretével dolgozhat. Na szerintem erre nyugodtan rá lehet sütni, hogy kókler. Biztos szép a piszi-paszi amit nyomatnak, csak hát nem a passzok számára meg a labdabirtoklásra adják a trófeákat ugye. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 6., kedd 11:58

Sierra írta: Nem ciki meg nem is vicces, csak szamomra furcsa. De igy jobban belegondolva valoban nagy eredmeny nekik.
De mi a furcsa egy gyozelem megunnepleseben? Tenyleg nem ertem. Hat a mennyei megyeiben is utcabal van egy bajnoki cim utan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 6., kedd 11:57

Nem ciki meg nem is vicces, csak szamomra furcsa. De igy jobban belegondolva valoban nagy eredmeny nekik.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. május 6., kedd 11:41

Kerlon írta:
Sierra írta: Leeds Unitednel ugy unneplik a Championship megnyereset mintha BL-t nyertek volna. :lol: Ez bevett szokas az angoloknal? :D
Ezen mi a vicces? Mindenki a saját szintjén nyomorog.
Morecsku, három napig részeg lennék egy Championshjip győzelem után :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 6., kedd 10:26

lestat írta: Az kemeny hogy mar bajnoki cimet is ciki unnepelni… :x

Barmilyen szintrol van szo, lehet megye harom is. Igenis unnepelni kell.
Barmilyen sorozatot nyernek meg, azt jogos megunnepelni, foleg ha ez egy 46 meccses liga, ami pontegyenloseggel dolt el. Nem is ertem ezt a hozzaallast, ilyen alapon minek is rendeznek meg barmilyen sorozatot, ha ugyis csak a BL szamit? A Chelseanek konkretan kotelezo megnyernie az europai kupat, mert fejek fognak hullani, ha nem sikerul.

Meg egy egymeccses Szuperkupanak is nagy erteke van, mert valamit nyerni kell elozoleg, hogy egyaltalan versenyben legyen egy klub.

Zack

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 6., kedd 9:53

gutihaz14 írta:
Zack írta: Kisit átestünk a ló túloldalára. Most már lassan a bajnoki cím is csak akkor jelent valami, ha van mellé BL győzelem is. Olyan szinten tömörült össze a tehetség a legfelső polcon, hogy már az a jó csapat, amelyik mindent visz. Aki csak otthon bajnok, de kiesik a 16 között a bl-ben az nudli.
Jó formán már az EL győzelem meg hazai kupák is annyit fognak érni mint Brezsnyeven a kitüntetések. Szerintem tök jó, hogy valaki végre örül valaminek és nem azon kesereg, hogy ez csak a másodosztály, mekkora csicska vagyok, hogy nem a triplázás jött össze.
ez igy igaz de az majd meger egy miset ha a milliard euros chelsea unnepli majd a konfetti liga gyozelmet :kalapos:
Az tényleg egy fura lesz, de nekik most ez a lehetőség van, ezt lehet megnyerni. A konfetti liga megnyerésének nem a bl megnyerése az alternatívája, hanem a konfetti ligából való kiesés. Véletlenül sem a CFC-t védve, de sem az edző sem a keret harmada nem volt itt, akkor amikor csak konfetti ligát értek el a bajnokságban. Szerintem ünnepeljék meg nyugodtan. Nyilván nem őrjöngve, de ha CFC szurkoló lennék zavarna a kupával pózoló leszarom fejet vágó csapat.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 6., kedd 9:24

Zack írta: Kisit átestünk a ló túloldalára. Most már lassan a bajnoki cím is csak akkor jelent valami, ha van mellé BL győzelem is. Olyan szinten tömörült össze a tehetség a legfelső polcon, hogy már az a jó csapat, amelyik mindent visz. Aki csak otthon bajnok, de kiesik a 16 között a bl-ben az nudli.
Jó formán már az EL győzelem meg hazai kupák is annyit fognak érni mint Brezsnyeven a kitüntetések. Szerintem tök jó, hogy valaki végre örül valaminek és nem azon kesereg, hogy ez csak a másodosztály, mekkora csicska vagyok, hogy nem a triplázás jött össze.
ez igy igaz de az majd meger egy miset ha a milliard euros chelsea unnepli majd a konfetti liga gyozelmet :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Zack

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 6., kedd 9:20

Kisit átestünk a ló túloldalára. Most már lassan a bajnoki cím is csak akkor jelent valami, ha van mellé BL győzelem is. Olyan szinten tömörült össze a tehetség a legfelső polcon, hogy már az a jó csapat, amelyik mindent visz. Aki csak otthon bajnok, de kiesik a 16 között a bl-ben az nudli.

Vissza: