Messi lett.h3x0r írta:Azt hittem Trump lesz az.gutihaz14 írta: az amerikai Robert Francis Prevost bíborost, aki a XIV. Leó nevet választotta![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 8., csütörtök 19:40
Messi lett.h3x0r írta:Azt hittem Trump lesz az.gutihaz14 írta: az amerikai Robert Francis Prevost bíborost, aki a XIV. Leó nevet választotta![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 8., csütörtök 19:38
Azt hittem Trump lesz az.gutihaz14 írta: az amerikai Robert Francis Prevost bíborost, aki a XIV. Leó nevet választotta
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 19:32
na, hozz egy példát, ahol fake infót hoztam redditről1madridista írta: vicces hogy mindig lehet tudni hogy reddit kommentet fogsz bemasolni tenykent
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 8., csütörtök 19:27
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 8., csütörtök 19:25
legkozelebb jelzed elore?ferni írta: unalmas vagy
vicces hogy mindig lehet tudni mikor jelensz meg és miket fogsz írni
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 8., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 8., csütörtök 19:13
ferni írta:Meg a fülöp-szigeteki is nagy esélyes volt, na mindjárt kiderülBLevi96 írta:
Jobbos oldalakon már bevannak fosva, hogy fekete lesz![]()
![]()
jo latni mennyire kepben vagytokhehetheoriginal írta: Egy jo neger meleg bipolaris pápa, az kell![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 18:47
Meg a fülöp-szigeteki is nagy esélyes volt, na mindjárt kiderülBLevi96 írta:Jobbos oldalakon már bevannak fosva, hogy fekete lesznzooli93 írta: Gondolom késő mar szavazni,hogy milyen nemzetiségű Pápa lesz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 8., csütörtök 18:37
Jobbos oldalakon már bevannak fosva, hogy fekete lesznzooli93 írta: Gondolom késő mar szavazni,hogy milyen nemzetiségű Pápa lesz![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 18:33
De hát ez egyértelmű, lemondott minden tisztségéről és elvállalta a bíborosok felkérését.sebydani írta: Időzítés alapján ha tippelnem kéne Gyurcsány lesz…![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 8., csütörtök 18:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. május 8., csütörtök 18:31
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 18:29
A gyomrom kifordulna, ha még a pápa is egy fideszes seggnyaló lenneferni írta:Na még egy magyar pápát azt akkor már mi is elfelejtjük mi volt a reggeli témabluebike írta: Habemus papam!
(ha valakit érdekel)![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 18:26
Na még egy magyar pápát azt akkor már mi is elfelejtjük mi volt a reggeli témabluebike írta: Habemus papam!
(ha valakit érdekel)
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 8., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 8., csütörtök 17:53
Mondjuk egy osz, pocakos nagypapa, akit Viktornak hivnak?Kercsó írta:remélem lesz valaki, aki eljátsza Carlo és ZZ szerepét
Egyszeru. A honvedseg haborut maximum a tevebol, vagy a Call of Dutybol latott es a megkenyelmesedett 50 folotti katonai vezetok nem biztos, hogy eleg agilisan vagnanak bele egy felfegyverkezesbe. A fiatalabbakat ki lehetett kuldeni Csadba, tobben megjartak Afganisztant es Irakot is, igy van eles tapasztalatuk, amire szukseg lehet, ha lerohan minket Brusszel/Ukrajna/Szovjetunio/USA/Atlantisz/kinekmi.ferni írta: De ezért miért kellett volna akkor vezérkart cserélni?
Ők nem akarták volna modernizálni a hadsereget vagy mi?
El lehet itt vicceskedni azt amit Boborján mondott, de itt valami nagyon-nagyon nem stimmel.
Én nem látom, hogy lehetne ezt kimagyarázni az egészet egybe amit hallottunk.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 8., csütörtök 17:28
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem