Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Kit adnák el inkább?

A szavazás 2025. február 16., vasárnap 11:41-kor befejeződött.

Rodrygot
14
20%
Viniciust
56
80%

Szavazatok száma: 70

gutihaz14

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 11., vasárnap 22:06

sajnalnam ha menne, inkabb vinit adnam el
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 11., vasárnap 21:59

Menjen nyugodtan, csere ember, de miota itt van egyszer sem tudott 2nel tobb jo meccset felmutatni zsinorban kezdokent.

Nincs benne tobb, momentumai vannak. Az ide keves a kezdobe.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 21:58

Jo duma ez a lázas volt dolog,ha nem emlékeznek tisztan arra, hogy pl az Atalanta ellen serulten 30%os allapotban tolta vegig a meccset. Meg kitudja meg hányan, hányszor tették ezt,amirol nem is tudunk.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 11., vasárnap 21:57

Ez alapjan siman benne van, hogy igazak a hirek es nem tudja elfogadni, hogy itt legalabb 3 ember elotte van a sorban, mint "kirakatember". En csipem, de nem banom, ha komoly zsetonert ertekesitjuk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 11., vasárnap 21:55

UPDATE: Rodrygo informed Real Madrid’s coaching staff that he didn’t feel ‘strong’ enough to play in El Clásico. Ancelotti included him in the squad to ‘protect’ him from rumors.

Rodrygo’s substitution in the Copa del Rey final was a BLOW to his morale. It’s now up to him to decide his future, with the Club World Cup & Xabi Alonso’s arrival coming. @jfelixdiaz

Ancelotti: "Zero problems with Rodrygo, he wasn't at his best after the fever."

Nem tudom mi a bánat van, de akkor az ajtó nyitva.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. május 11., vasárnap 0:48

ELSiete írta: NEW: Real Madrid believe that if Rodrygo receives the same offer from Manchester City that he received last year, then the player should accept it this time. @Carpio_Marca

Pep Guardiola is a HUGE fan of Rodrygo.

Man City tried to move for him last summer, but it was impossible.

The situation could change this summer. @Carpio_Marca

Rodrygo is unhappy with his role at Real Madrid this season.

He believes that he was put behind Mbappé, Vini Jr and Jude Bellingham in the pecking order. @Carpio_Marca
Én is unhappy vagyok, csak én Rodrygo teljesítménye miatt.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 11., vasárnap 0:23

NEW: Real Madrid believe that if Rodrygo receives the same offer from Manchester City that he received last year, then the player should accept it this time. @Carpio_Marca

Pep Guardiola is a HUGE fan of Rodrygo.

Man City tried to move for him last summer, but it was impossible.

The situation could change this summer. @Carpio_Marca

Rodrygo is unhappy with his role at Real Madrid this season.

He believes that he was put behind Mbappé, Vini Jr and Jude Bellingham in the pecking order. @Carpio_Marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 9., péntek 9:42

Ott a castillas csatar gyerek csere centernek. 34 meccsen van 24 golja, a nagycsapatba meg kapott egyszer par percet a kupaba, tovabbfejelte a csapatot azt koszontuk szepen soha tobbet egy percet se kapott azota. :lol:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 9., péntek 7:46

poronty írta:
Egy Joselu stílusú centert elvileg keresünk, azt írták már. Nevet nem láttam, de annyira nem kell elfelejteni ahogy Remy írja.
Ha ilyen olcsó classic spanyol center kéne 1 évre, akkor nálam Borja Iglesias jönne. Ha csak alapvetően egy idősebb veterán center, akkor meg Milik vagy Budimir.

Én mondjuk olyat vennék, aki 2-3 évre is opció lett, akkor meg tuti Mitrovic. Szerintem rohadt alúlértékelt volt mindig is az ember, mert sose választott jó csapatot magának. Én neki örülnék a legjobban.

De egyébként én továbbra is úgy vagyok vele, hogy az lenne a legideálisabb, ha Vini lépne, Bappé menne a helyére és vennénk egy normális minőségi centert előre.

Milik? A teljes egesz szezont kihagyta egy komoly serules miatt, arrol nem beszelve, hogy ket ev alatt a Seria A ban 59 meccsen csak 11 golt lott. Raadasul most hosszabbitott.

Mitrovic hatalmas fizeteset biztos nem fogja allni Perez, pedig a szerb tobbszor elmondta, hogy neki nem feltetlenul a karrier a fontos, hanem a penz a csaladja miatt. Egyebkent 52 millioert vettek, aligha fogjak olcson adni, egy cserecsatarert meg luxus 30-35 milliot kiadni.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. május 8., csütörtök 23:26

mentamas írta:
ELSiete írta:
Benne van a pakliban, hogy Brahim nem kezdő szint, de ne felejtsük el, hogy Rodrygo konstansan évek ota kapja a kezdő pozíciót. Nem csak idén vannak gondok a brazillal, hanem már tavaly is és azelőtt is. Tudom, hogy az Aranylabda sokat vesztett a presztízséből, de az hogy tavaly TOP30ba nem került be, az kb mutatja, hogy mennyire vannak képbe vele és mennyire gondolják az elithez közel az ő produktumát. Pedig tűz közelben van, hisz mégiscsak a Real Madridrol van szó és egy nagyon fontos posztról. Amennyiben majd Brahim is 3 év kezdő tagság után ezt mutatja, akkor elmondhatjuk, hogy nem kezdő szint, ezekre a két meccsen egymás után beteszem mert Rodrygo épp sérült majd utána kiveszem és megint bedobalom az embert 20 percekre, az nálam minden, csak nem bizalom a játékos felé, amit szerintem megérdemelne, hisz Rodrygo idén nem teljesített. Szerintem szimplán a skilleket nézve, Brahim nem rosszabb játékos, mint Rodrygo.
Rodrygo a jobb szélen nem kezdő szint, ezt pár kommentel ezelőtt leírtam. És még így is az a kérdés, hogy Brahim elérné-e az ő szintjét vagy sem...
Ha szimplán a skilleket nézzük és a fizikai paramétereket figyelmen kívül hagyjuk, akkor Rodrygo a legjobb játékosunk. (amit még Bellingham is elismer)
ELSiete írta: Nem tudom milyen komoly hianyossagokrol beszélsz, ha a tiszta tudást nézzük, Mbappe a világ legjobbja, a mai mezonyben különösen. Attól mert volt egy közepes szezonja (ami a legkevésbé sem rajta múlt), attól még nem kellene, hogy hirtelen komoly hiányosságú játékos, ilyen alapon a keretünk 90%rol ez elmondható. A helyén kell kezelni és felhuzni mellé a csapatot, nem Viniciussal bohockodni vele a szélen.
Egyetértek abban, hogy a jelenlegi mezőnyben a világ egyik legjobbja. De attól még vannak nagy hiányosságai, főleg ha csatárként akarjuk játszatni: nincs tizenhatoson belüli játéka, letámadásban 0, a passzjátéka gyenge, nem tud labdát tartani, a helyzetkihasználása gyenge, a first toucha gyenge (azok a méteres labdaátvételek :| ), fejelni meg egyáltalán nem tud.
Én arra lennék kiváncsi, hogy Rodrygo milyen skillekbe a legjobb?
Ott is vannak nagy hiányosságok bőven, ha egy Mbappénál ezt kiemeljük.
Rodrygo sajnos évek óta hozza a gyenge erőtlen játékát, szerintem a Real Madridnál nem elég, hogy a fülünkön is tudjuk pörgetni a labdát. Ide tűz kell, karizma, szenvedély, győzni akarás, erő, dinamika. Nekem ezek is skillek amit elvárok egy Real támadótól.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 8., csütörtök 21:22

ELSiete írta:
Benne van a pakliban, hogy Brahim nem kezdő szint, de ne felejtsük el, hogy Rodrygo konstansan évek ota kapja a kezdő pozíciót. Nem csak idén vannak gondok a brazillal, hanem már tavaly is és azelőtt is. Tudom, hogy az Aranylabda sokat vesztett a presztízséből, de az hogy tavaly TOP30ba nem került be, az kb mutatja, hogy mennyire vannak képbe vele és mennyire gondolják az elithez közel az ő produktumát. Pedig tűz közelben van, hisz mégiscsak a Real Madridrol van szó és egy nagyon fontos posztról. Amennyiben majd Brahim is 3 év kezdő tagság után ezt mutatja, akkor elmondhatjuk, hogy nem kezdő szint, ezekre a két meccsen egymás után beteszem mert Rodrygo épp sérült majd utána kiveszem és megint bedobalom az embert 20 percekre, az nálam minden, csak nem bizalom a játékos felé, amit szerintem megérdemelne, hisz Rodrygo idén nem teljesített. Szerintem szimplán a skilleket nézve, Brahim nem rosszabb játékos, mint Rodrygo.
Rodrygo a jobb szélen nem kezdő szint, ezt pár kommentel ezelőtt leírtam. És még így is az a kérdés, hogy Brahim elérné-e az ő szintjét vagy sem...
Ha szimplán a skilleket nézzük és a fizikai paramétereket figyelmen kívül hagyjuk, akkor Rodrygo a legjobb játékosunk. (amit még Bellingham is elismer)
ELSiete írta: Nem tudom milyen komoly hianyossagokrol beszélsz, ha a tiszta tudást nézzük, Mbappe a világ legjobbja, a mai mezonyben különösen. Attól mert volt egy közepes szezonja (ami a legkevésbé sem rajta múlt), attól még nem kellene, hogy hirtelen komoly hiányosságú játékos, ilyen alapon a keretünk 90%rol ez elmondható. A helyén kell kezelni és felhuzni mellé a csapatot, nem Viniciussal bohockodni vele a szélen.
Egyetértek abban, hogy a jelenlegi mezőnyben a világ egyik legjobbja. De attól még vannak nagy hiányosságai, főleg ha csatárként akarjuk játszatni: nincs tizenhatoson belüli játéka, letámadásban 0, a passzjátéka gyenge, nem tud labdát tartani, a helyzetkihasználása gyenge, a first toucha gyenge (azok a méteres labdaátvételek :| ), fejelni meg egyáltalán nem tud.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 8., csütörtök 20:20

mentamas írta:
Arra a Brahimra gondolsz, akinek a tavalyi volt élete szezonja? Aki kezdőként még élete szezonjában sem tudott alkotni?
Jó lenne tudni, hogy mi is pontosan, mert elég nehéz belőnni így, hogy minden poszton komoly hiányosságai vannak.
Nem tudom milyen komoly hianyossagokrol beszélsz, ha a tiszta tudást nézzük, Mbappe a világ legjobbja, a mai mezonyben különösen. Attól mert volt egy közepes szezonja (ami a legkevésbé sem rajta múlt), attól még nem kellene, hogy hirtelen komoly hiányosságú játékos, ilyen alapon a keretünk 90%rol ez elmondható. A helyén kell kezelni és felhuzni mellé a csapatot, nem Viniciussal bohockodni vele a szélen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 18:53

Komoly hianyossagokkal is a vilag legjobb tamadoja.
Mi lenne ha meg nem lennenek hianyossagai :lol:
Bocs.
Komoly hianyossagai.
:lol:
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 8., csütörtök 18:18

hehetheoriginal írta: van jobbszelsonk.
altalaban ul a padon.

ha jon egy center, akkor lehet forgatni rendesen, illetve endrenek is tobb percet kell adni jovore.

nyamnyila elalszok pehelysuly rodrigo meg mehet a faszomba, nem fog hianyozni.
Arra a Brahimra gondolsz, akinek a tavalyi volt élete szezonja? Aki kezdőként még élete szezonjában sem tudott alkotni?

Ez megint olyan, mint amikor Ceballostól vártuk a megváltást. Annyi különbséggel, hogy Brahim legalább egy tökéletes cserejátékos.
hehetheoriginal írta:bappe nem szelso. sokkal tobb annal.
Ez tényleg így van, ő nem szélső, mert nem tud védekezni. De csatár sem, mert a tizenhatoson belül el van veszve. Jó lenne tudni, hogy mi is pontosan, mert elég nehéz belőnni így, hogy minden poszton komoly hiányosságai vannak.

Magasra tette a BBC azt a bizonyos lécet.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 8., csütörtök 16:19

Ha az Arsenalnal be tudnánk vonni valamilyen módon a Saliba ügyletbe, akkor én gondolkodás nélkül cserélném. Aztán valahonnan csak leesik egy jobbszélső is. De elsődlegesen a védelmi problémáinkat oldjuk meg és pótoljuk Kroost, amennyire tudjuk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2025. május 8., csütörtök 15:01

Brahim kezdokent nem eleg
Mert Rodrygo elég?

Mi történik ha eladjuk? betesszük Brahimot és ő se lesz elég...vagy igen, romlani nem fogunk

Ne adj isten véletlen hozunk egy jobbszélsőt...

Tehetséges gyerek Rodrygo, de ennek így semmi értelme, se neki, se nekünk, ennél többre lenne képes a posztján. De én egyébként Vinit adnám el, aztán bizonyítson, és ha a posztján is többet tűnik el, mint fel, akkor pápá.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 14:48

bappe nem szelso. sokkal tobb annal.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 8., csütörtök 14:46

hehetheoriginal írta: annak van ertelme, kitenni a legjobb jatekosunkat/tamadonkat szelre :lol:
minek van több értelme, kitenni a szélsőt a szélre vagy a szélsőt erőltetni centernek?

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 8., csütörtök 14:44

Getafe elleni meccsen mondta a szpiker, hogy alvaroval tovabbra is szamolunk és szem elott van.
Egyébként az a srac nem egy elveszett, labdaugyetlen valaki és kellőképpen agilis is arra a posztra. Teljesen mashogy használható (joselu), mint egy endrick, de éppen ezért lenne jó 2 ilyen kilences.

Ha öreg roka kell, akkor 2millaert hoznam a bolond ben yeddert.

De mint minden ilyen beszélgetés es elmélkedés állandóan ugyanoda fut ki....mint ahogy az elottem szolok is írtak. A tökéletességhez es a problémák azonnali megoldásához viniciusz mesternek mennie kell.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 14:42

annak van ertelme, kitenni a legjobb jatekosunkat/tamadonkat szelre :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: