mentamas írta:
Arra a Brahimra gondolsz, akinek a tavalyi volt élete szezonja? Aki kezdőként még élete szezonjában sem tudott alkotni?
Benne van a pakliban, hogy Brahim nem kezdő szint, de ne felejtsük el, hogy Rodrygo konstansan évek ota kapja a kezdő pozíciót. Nem csak idén vannak gondok a brazillal, hanem már tavaly is és azelőtt is. Tudom, hogy az Aranylabda sokat vesztett a presztízséből, de az hogy tavaly TOP30ba nem került be, az kb mutatja, hogy mennyire vannak képbe vele és mennyire gondolják az elithez közel az ő produktumát. Pedig tűz közelben van, hisz mégiscsak a Real Madridrol van szó és egy nagyon fontos posztról. Amennyiben majd Brahim is 3 év kezdő tagság után ezt mutatja, akkor elmondhatjuk, hogy nem kezdő szint, ezekre a két meccsen egymás után beteszem mert Rodrygo épp sérült majd utána kiveszem és megint bedobalom az embert 20 percekre, az nálam minden, csak nem bizalom a játékos felé, amit szerintem megérdemelne, hisz Rodrygo idén nem teljesített. Szerintem szimplán a skilleket nézve, Brahim nem rosszabb játékos, mint Rodrygo.
Jó lenne tudni, hogy mi is pontosan, mert elég nehéz belőnni így, hogy minden poszton komoly hiányosságai vannak.
Nem tudom milyen komoly hianyossagokrol beszélsz, ha a tiszta tudást nézzük, Mbappe a világ legjobbja, a mai mezonyben különösen. Attól mert volt egy közepes szezonja (ami a legkevésbé sem rajta múlt), attól még nem kellene, hogy hirtelen komoly hiányosságú játékos, ilyen alapon a keretünk 90%rol ez elmondható. A helyén kell kezelni és felhuzni mellé a csapatot, nem Viniciussal bohockodni vele a szélen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”