Mivel az Európai védekezés Ukrajnában kezdődik. Ha tetszik, ha nem, az ukránok épp a vérükkel vásárolnak időt Európának. Ez nem két dolog összekeverése, ez a két dolog Putyin sorozatos kijelentései miatt sajnos összefügg. Egyszerre kell fegyverkezni, és hogy erre legyen idő, Ukrajnát is támogatni kell. Ez nem háborús extázis, ez a logikus következtetés, amelyre nem csak a brüsszeli bürokraták jutottak (ahogy azt a Fidesz hazudja), hanem az egyes tagországok kormányai is. Kettő kivételével. Mindkettő kormány hosszútávú szerződést kötött a Gazprommal nem sokkal a háború kitörése előtt. És mindkét kormány tele van volt kommunistával.1madridista írta: ket dolgot keversz/mosol ossze a kormanyzati kommunikacioval kapcsolatban
Ha jól tudom, a magyar kormány nem csak a gyorsított eljárást ellenzi, hanem Ukrajna csatlakozását úgy általában. Ezzel kapcsolatban hazudják azt, hogy mindig ezen az állásponton voltak. Orbán Hontnál azt mondta, hogy Szíjjártó sokat idézett kijelentésével csak háborút akarta megelőzni, amikor az már hetek óta zajlott.1madridista írta:azokra kivancsi vagyok..
Ha jól tudom, akkor MP pont, hogy azt mondta Webernek, ők sem támogatják Ukrajna gyorsított eljárásban történő felvételét.mugy az nem szurja a szemeteket h mp itthon vagdalkozik hogy a pisa part nem tamogatja ukrajna csatlakozasat mikozben manfred weber lenyilatkozta hogy az europai neppart egysegesen tamogatja ezt? nem zavar h straight out belehazudik az emberek szemebe?
Amúgy ha már ez a téma, és tisztán a pragmatikus gondolkodásnál maradva, az sem egy ördögtől való ötlet, mert csak ez tudná garantálni, hogy az EU is kapjon az ukrán tortából, ne csak Moszkva és Washington.