Premier League
Re: Premier League
Az a vicc meg kéne verniük a 19. meg 17. helyezettet a mostani meg kövi fordulóban azt Chelsea ellen ki-ki meccs, de hát úgy fest ez se fog menni nekik

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Forest... jól leültek a végére...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Wishes Pepnek kell egy újabb kpk hatvanè'soadroli írta: Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
Zubi, ready to become the first signing of the new season.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mikel Arteta kutyája, akit „Win”-nek neveztek el, egy csokoládébarna labrador retriever. A kutyát 2023-ban vezette be az Arsenal edzőközpontjába, London Colney-ba, azzal a céllal, hogy erősítse a csapatszellemet és a családias légkört a klubnál. Arteta szerint Win „tökéletes képviselője annak, akik most vagyunk” .
Win mindennapjait az edzőközpontban tölti, ahol egy teljes munkaidős alkalmazott gondoskodik róla. Arteta úgy véli, hogy Win jelenléte pozitív hatással van a játékosokra és a stábtagokra, mivel szeretetet és energiát sugároz, ami javítja a csapat hangulatát és összetartását. A kutya neve, „Win” (győzelem), szimbolikus jelentéssel bír, és a győzelem iránti vágyat testesíti meg a csapat számára .
Én csak a villanykörtet es a zsebtolvajt ismertem. Ez teljesen kimaradt. Le vagyok nyugozve.
néztem csapatfotókon. Gyönyörű labrador
Ez az ember a futball kozsója. Két lábon járó spirituális szellemharcos
Win mindennapjait az edzőközpontban tölti, ahol egy teljes munkaidős alkalmazott gondoskodik róla. Arteta úgy véli, hogy Win jelenléte pozitív hatással van a játékosokra és a stábtagokra, mivel szeretetet és energiát sugároz, ami javítja a csapat hangulatát és összetartását. A kutya neve, „Win” (győzelem), szimbolikus jelentéssel bír, és a győzelem iránti vágyat testesíti meg a csapat számára .
Én csak a villanykörtet es a zsebtolvajt ismertem. Ez teljesen kimaradt. Le vagyok nyugozve.

Ez az ember a futball kozsója. Két lábon járó spirituális szellemharcos
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Remy írta: Olyan, mint Pep, csak generacios tehetsegek es kupak nelkul.
Temus Pep.
Alapvetoen ezzel nincs baj, mert nem tol rossz focit, elkepzelese is van, de ez sem lat tovabb az orranal.
Ordit a csapat egy kozepcsatarert, de neki Sterling meg egy ujabb vedo kell. Egye meg akkor, amit fozott.
Teljesen jo utanpotlasuk van, de egy csatart nem tud kukazni onnan, aztan sirnak h serult az osszes.
“
Nem azert, hogy vedjem, de o sokszor “sirt” egy csatarert, meg nyilvanosan is.

Bar nem banom, hogy nem kapta meg, nem szimpatikus a csavo egyaltalan.
Szerintem ez a durva, tudom kiragadott és torzító adatok ezek.
Mikel Arteta az Arsenal padján 287 meccsen 58,19% győzelmi mutatóval egy FA kupát és egy szuperkupát nyert.
Erik ten Hag a MU padján 128 meccsen 54,69% győzelmi mutatóval egy ligakupát és egy FA kupát nyert.
A statisztikák arra jók, hogy 2022 tavaszán elmondja minden futballkerülő, hogy a Real nem fog bélet nyerni, mert a második labdák, xa meg miegymás.

Mikel Arteta az Arsenal padján 287 meccsen 58,19% győzelmi mutatóval egy FA kupát és egy szuperkupát nyert.
Erik ten Hag a MU padján 128 meccsen 54,69% győzelmi mutatóval egy ligakupát és egy FA kupát nyert.
A statisztikák arra jók, hogy 2022 tavaszán elmondja minden futballkerülő, hogy a Real nem fog bélet nyerni, mert a második labdák, xa meg miegymás.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Durva, de mar kozel 6 eve az Arsenal edzoje. Egyebkent igen, regi video, nagyjabol 3 eves.nzooli93 írta: Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
Xhaka meze is ott van a háttérben, ez nem a mostani bl meccsnel volt. Gyanitom az első szezonjaiban lehetett mikor top4 volt a cel bajnokságban.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Így van. Az amazon prime sorozatból van kivéve. 3 éves kb.nzooli93 írta: Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
Xhaka meze is ott van a háttérben, ez nem a mostani bl meccsnel volt. Gyanitom az első szezonjaiban lehetett mikor top4 volt a cel bajnokságban.
Erre fel a haverom villanykortet kapott szulinapjara tőlem, ha már akkora Arsenal szurkoló.

halálomig madridista leszek
- nzooli93
Ez mar amúgy 2-3 eves dolog,nem?
flori írta: https://x.com/i/status/1920238482313592982
Ez a pali tényleg teljesen hülye.
ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Dehát már csak pár milliót kéne költenie egy csatárra és mindent megnyerneflori írta: https://x.com/i/status/1920238482313592982
ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.![]()

- flori
https://x.com/i/status/1920238482313592982
ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.

ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kedvencem, hogy Havercert sirnak, aki amugy szinten nem csatar. Meg azt is elhordtak mindennek, de most jo lenne az a bot. Jesus az egyetlen csatar a csapatban, de hat az is egy balfasz.hehetheoriginal írta: azon röhögtem én is, feláll csatár nélkül![]()
de nyilvan serult volt mind.
Csupa balfasz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azon röhögtem én is, feláll csatár nélkül

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Olyan, mint Pep, csak generacios tehetsegek es kupak nelkul.
Temus Pep.
Alapvetoen ezzel nincs baj, mert nem tol rossz focit, elkepzelese is van, de ez sem lat tovabb az orranal.
Ordit a csapat egy kozepcsatarert, de neki Sterling meg egy ujabb vedo kell. Egye meg akkor, amit fozott.
Teljesen jo utanpotlasuk van, de egy csatart nem tud kukazni onnan, aztan sirnak h serult az osszes.
Temus Pep.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Sok mindent elmond Arteta Arsenalos munkásságáról, hogy közel 6 év alatt 1db FA Kupát (azt is 5 éve 2020-ban) és 2db Community Shieldet tudott kukázni a londoniaknak. És akkor erre mondják, hogy tehetséges edző.
Közben 1.13 milliárd eurós értékével jelenleg a világ 3. legértékesebb keretével dolgozhat. Na szerintem erre nyugodtan rá lehet sütni, hogy kókler. Biztos szép a piszi-paszi amit nyomatnak, csak hát nem a passzok számára meg a labdabirtoklásra adják a trófeákat ugye.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De mi a furcsa egy gyozelem megunnepleseben? Tenyleg nem ertem. Hat a mennyei megyeiben is utcabal van egy bajnoki cim utan.Sierra írta: Nem ciki meg nem is vicces, csak szamomra furcsa. De igy jobban belegondolva valoban nagy eredmeny nekik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem ciki meg nem is vicces, csak szamomra furcsa. De igy jobban belegondolva valoban nagy eredmeny nekik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Morecsku, három napig részeg lennék egy Championshjip győzelem utánKerlon írta:Ezen mi a vicces? Mindenki a saját szintjén nyomorog.Sierra írta: Leeds Unitednel ugy unneplik a Championship megnyereset mintha BL-t nyertek volna.Ez bevett szokas az angoloknal?
![]()