Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
nem lesz akkora durranas belole, de megerositi a hiteben azokat, akik mar elfordultak vagy elforduloban vannak a fidesztol.
azt nem tudom, nem lesz abbol baj, hogy ilyet amugy nyilvanossagra hoz ?
nyilvan ugyvedkent kepben van, de nehogy valamit a nyakaba akasszanak emiatt, hogy nemzetbiztonsagi kockazat vagy akarmi es ezaltal el tudjak a tiszat kaszalni.
azt nem tudom, nem lesz abbol baj, hogy ilyet amugy nyilvanossagra hoz ?
nyilvan ugyvedkent kepben van, de nehogy valamit a nyakaba akasszanak emiatt, hogy nemzetbiztonsagi kockazat vagy akarmi es ezaltal el tudjak a tiszat kaszalni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem ennek zero hatasa lesz. A vallasos meggyozodesuek eleve meg se halljak, a billegoknek pedig ez konnyen kimagyarazhato kormanyoldalrol.
Egyebkent latva, hogy Viktor mit machinal a Balkanon, szerintem ez inkabb valami ottani akciora valo felkeszulest jelenthet. Nem veletlen kuldtek Csadba is a magyar katonakat, kell az eles tapasztalat.
Egyebkent latva, hogy Viktor mit machinal a Balkanon, szerintem ez inkabb valami ottani akciora valo felkeszulest jelenthet. Nem veletlen kuldtek Csadba is a magyar katonakat, kell az eles tapasztalat.
istimester írta:Nyelvtanárnak azért ne menj.gutihaz14 írta:
tetszik hogy migatyankoskent T1-ben beszelsz a fideszrol, lassan beerik a gyumolcs

korabbiak miatt ugy alles szolt ez a zrika de mindegy. aki tudja az megertette
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

"szakítunk a békementalitással, és átállunk a háború felé vezető út nulladik fázisára"
Gondoljatok bele, hogy minden felületen ezt a mondatot ismételné a propaganda, ha ezt egy ellenzéki politikus mondja
Gondoljatok bele, hogy minden felületen ezt a mondatot ismételné a propaganda, ha ezt egy ellenzéki politikus mondja
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nyelvtanárnak azért ne menj.gutihaz14 írta:tetszik hogy migatyankoskent T1-ben beszelsz a fideszrol, lassan beerik a gyumolcskiserik írta: Jó kis politikai csatározás. Van valamitek ellenünk? Nekünk is van valamink ellenetek: https://index.hu/belfold/2025/05/08/rus ... biztonsag/
BlancoMark írta: Oke megint hazudnak. Viszont annak orulok, hogy ez csak kommunikacio es felmertek ok is az oroszok altal okozott veszelyt a jovore nezve.
Fideszek nem fogjak fel, hogy ha ilyesfajta jozan kormanyzokepesseget mutatnanak nyiltan a hazug dogmatikus politikai kommunikacio helyett, akkor nem veszitettek volna ennyi szavazot.![]()
Varj, azt nem mondta, hogy melyik oldalon.
gutihaz14 írta:tetszik hogy migatyankoskent T1-ben beszelsz a fideszrol, lassan beerik a gyumolcskiserik írta: Jó kis politikai csatározás. Van valamitek ellenünk? Nekünk is van valamink ellenetek: https://index.hu/belfold/2025/05/08/rus ... biztonsag/

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Régen is tudták ezt.. "Si vis pacem, para bellum"géza írta: Nem ertitek, haboruzni kell a bekeert.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
tetszik hogy migatyankoskent T1-ben beszelsz a fideszrol, lassan beerik a gyumolcskiserik írta: Jó kis politikai csatározás. Van valamitek ellenünk? Nekünk is van valamink ellenetek: https://index.hu/belfold/2025/05/08/rus ... biztonsag/
valamelyik univerzumban:

Jó kis politikai csatározás. Van valamitek ellenünk? Nekünk is van valamink ellenetek: https://index.hu/belfold/2025/05/08/rus ... biztonsag/
Egyébként elég könnyű megmagyarázni Bob mondatait. Az európai háborúpárti politikusok bele akarják hajszolni a NATO-t a háborúba, ezért kell egy erős, háborús hadsereget építeni, hogy fel legyünk készülve rá.
Egyébként elég könnyű megmagyarázni Bob mondatait. Az európai háborúpárti politikusok bele akarják hajszolni a NATO-t a háborúba, ezért kell egy erős, háborús hadsereget építeni, hogy fel legyünk készülve rá.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Nem rossz anyag, az meg szép félrevezetés volt MP-től, hogy "dokumentumnak" nevezte előzetesen.
Belebukni nem fognak, de hozni fog ez pár újabb százalékot
Belebukni nem fognak, de hozni fog ez pár újabb százalékot
De most akkor a régi vezetés volt békepárti és le kellett őket cserélni háborúpártiakra?
Nem ertitek, haboruzni kell a bekeert.
- BlancoMark
Oke megint hazudnak. Viszont annak orulok, hogy ez csak kommunikacio es felmertek ok is az oroszok altal okozott veszelyt a jovore nezve.
Fideszek nem fogjak fel, hogy ha ilyesfajta jozan kormanyzokepesseget mutatnanak nyiltan a hazug dogmatikus politikai kommunikacio helyett, akkor nem veszitettek volna ennyi szavazot.
Fideszek nem fogjak fel, hogy ha ilyesfajta jozan kormanyzokepesseget mutatnanak nyiltan a hazug dogmatikus politikai kommunikacio helyett, akkor nem veszitettek volna ennyi szavazot.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
meg lesz ez is magyarazva.ferni írta: Azért ez messze van a békétől amit Boborján elmondott a hangfelvételen
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... 481651473/
Nem rossz anyag amúgy, hasonlót vártam
varom, hogy egjenek az utcak a karmelitanal es szerte budapesten.
thereisonly1ronaldo
Azért ez messze van a békétől amit Boborján elmondott a hangfelvételen 

-
Szerintem az az egy, másfél millió billegő, akik általában az utolsó két hétben döntenek, és akiket a Fidesz legutóbb sikeresen győzött meg az osztogatással és a háborús hazugsággal, még továbbra sem döntött, kire szavaz majd. És ha az utolsó hetekben ismét bedőlnek Orbánnak, ami simán benne van, akkor bizony elmarad a kormányváltás.bluebike írta:Hehe basszus, ez a roncstársadalom már legalább egy éve kormányváltóhangulatban van. Oké, értem én, hogy az aljarétegek még kitartanak, de ahogy közeledünk ők is a győzteshez akarnak majd tartozni.hehetheoriginal írta: barmi is az, a roncstarsadalmat nem tudja befolyasolni. mert az biztos, hogy hatarozottsagban es elhatarozottsagban ok szetrobbanthatatlanok![]()
Én hiszek benne, bár én alapból , az élet minden területén egy optimista srac vagyok. Aztán majd meglátjuk. De akkora tömeg MP mögött, hogy nem buztos, hogy hozza mernek nyúlni, mert ha mártírt csinálnak belőle még jobban felerősítik akár őt, akár a rendszerváltóélményt. Azért az nem nézne jól ki nekik, ha BP-n ahol eleve gyengék hatalmas tömegek mennének az utcára. Hatalmas a feszültség, nem hiszem, hogy be akarják lobbantani.hehetheoriginal írta: nem hiszem el, plane mig a fidesz rendeleti kormanyoz, percenkent alkotmanyt es valasztasi torvenyt modosit.
hiaba akarja az orszag nagy resze, ezek megoldjak mashogy.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem hiszem el, plane mig a fidesz rendeleti kormanyoz, percenkent alkotmanyt es valasztasi torvenyt modosit.
thereisonly1ronaldo
Hehe basszus, ez a roncstársadalom már legalább egy éve kormányváltóhangulatban van. Oké, értem én, hogy az aljarétegek még kitartanak, de ahogy közeledünk ők is a győzteshez akarnak majd tartozni.hehetheoriginal írta: barmi is az, a roncstarsadalmat nem tudja befolyasolni. mert az biztos, hogy hatarozottsagban es elhatarozottsagban ok szetrobbanthatatlanok![]()