Eselytelenebb, mint bapperealbeckham írta: Padem jelentkezz...![]()
Több helyen lattam, hogy a madrid ramenne doué ra?
Ez vajh mennyire hápog?
Ha már volt téma bocsesz

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 14:23
Eselytelenebb, mint bapperealbeckham írta: Padem jelentkezz...![]()
Több helyen lattam, hogy a madrid ramenne doué ra?
Ez vajh mennyire hápog?
Ha már volt téma bocsesz
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 8., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 9:59
megint kihagytad a mindig szotEzt fura lesz leírni és ha jól emlékszem rövid időn belül másodszor kell megtennem de hehenek igaza van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 8., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 8:57
Az oké, hogy Vini konstans hülye, de ennyire szélsőséges dolgaira nem emlékszem. Én őt is eladnám, de őt szakmai megfontolásból, nem emberi okok miatt.hehetheoriginal írta:mondom magyarul: tehat felkegyelmu biniciusnak barmilyen alja kopedek modon lehet viselkednie, de rudigert basszuk ki a csapatbol 1 eset miatt.bluebike írta:
Nem tudom kire, melyik esetre gondolsz.
ha ez igaz, rudiger helyeben sulyos milliokra perelnem a klubot, mert serulten jatszattak, es tonkretettek a palyafutasat. nevetseges.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 8:49
mondom magyarul: tehat felkegyelmu biniciusnak barmilyen alja kopedek modon lehet viselkednie, de rudigert basszuk ki a csapatbol 1 eset miatt.bluebike írta:Nem tudom kire, melyik esetre gondolsz.hehetheoriginal írta:![]()
amit egy jo dobbynak lehet, masik negernek tilos, ugye?![]()
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. május 8., csütörtök 8:42
Ez egy nagyon pozitív hír.Real Madrid want Dean Huijsen NOW.
They are working on the deal seriously since the last few days, and they want him in the squad for the Club World Cup. @La_SER
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 8:42
Nem tudom kire, melyik esetre gondolsz.hehetheoriginal írta:És nyilván nem a teljesítménye, hanem a viselkedése miatt.![]()
amit egy jo dobbynak lehet, masik negernek tilos, ugye?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 8:41
És nyilván nem a teljesítménye, hanem a viselkedése miatt.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 8., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 20:33
Konateval nem vagyok kibekulve, ha mar kettojuk kozul jon valaki, az akkor inkabb Saliba legyen. Bar egy Huijsen - Asencio eleg brutal duo lehetne hosszabbtavon.Pad'em írta:Azt is írják, hogy már a klub vbre akarjuk is. Kiváncsi leszek, nagyon angol klubok voltak eddig emlegetve.flori írta: BREAKING: Real Madrid are now ACTIVELY pursuing Dean Huijsen.
They believe he could be an attractive addition and work is being DONE. @marca
BREAKING: Real Madrid are waiting for William Saliba and Ibrahima Konaté to become free agents in order to sign them. @marca
Továbbá Miguel offolta az Atleticót, és ránk vár.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 7., szerda 20:11
csupa jó hír nekemPad'em írta:Azt is írják, hogy már a klub vbre akarjuk is. Kiváncsi leszek, nagyon angol klubok voltak eddig emlegetve.flori írta: BREAKING: Real Madrid are now ACTIVELY pursuing Dean Huijsen.
BREAKING: Real Madrid are waiting for William Saliba and Ibrahima Konaté to become free agents in order to sign them. @marca
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 7., szerda 19:43
Hozzuk vissza őt is. Mendy mehet.Pad'em írta:Azt is írják, hogy már a klub vbre akarjuk is. Kiváncsi leszek, nagyon angol klubok voltak eddig emlegetve.flori írta: BREAKING: Real Madrid are now ACTIVELY pursuing Dean Huijsen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 7., szerda 19:36
Azt is írják, hogy már a klub vbre akarjuk is. Kiváncsi leszek, nagyon angol klubok voltak eddig emlegetve.flori írta: BREAKING: Real Madrid are now ACTIVELY pursuing Dean Huijsen.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 7., szerda 19:13
Végre. Jöjjönflori írta: BREAKING: Real Madrid are now ACTIVELY pursuing Dean Huijsen.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 7., szerda 19:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 7., szerda 14:28
Realista24 írta:Real Madrid did not want to sign TWO very offensive full-backs, so they had to decide between Trent and Alphonso Davies in around October/November.Pad'em írta:
Dehogy kell lecserélni a fél keretet. Xabi focijához kell kb még egy bal fullback
In the end, they decided to PUSH for Trent.
@FabrizioRomano
Errol ennyit akkor![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 7., szerda 9:20
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem