bar lehet jobb ilyenkor ezt hagyni

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 14., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 14., szombat 18:36
Igen Trófeákat csak olyan zsenikkel lehet nyerni, mint Thomas Müller vagy Mario Gomez...Torquemada írta:Sok meccset láttam már, de ilyen csatárteljesítményhez még nem volt szerencsém. Hihetetlen képességek, nagy koncentrálás kell ahhoz, hogy valaki 90 perc alatt még véletlenül se passzoljon saját emberhez. Neki sikerült. Az, hogy nem rúg gólt amikor nagyon kellene, nem újdonság, fel sem hozom.
Most nem kezdem el, hogy Moratát a kezdőbe, mert ő sem különb egy szemmel sem. De azt nem értem, hogy az egyébként jól focizó Modricot, Iscot lehozzák, ez a rakás szerencsétlenség meg fent marad. Oké, hogy nem ugyanaz a poszt, de meg lehetett volna oldani nélküle, úgyis feleslegesen volt a pályán. Bármibe lefogadnám, ha Jesé kap 30 percet Benz helyett, megfordítjuk.
Jövőre kötelező venni egy csatárt, (vagy ha sikerül, még télen) a Balere feleslegesen kidobott vagyonból kettő is összejött volna. Középszerű Benzemákkal, Moratákkal nem lehet semmit nyerni, amikor a közvetlen riválisoknál Neymarok meg Diego Costák szaladgálnak.
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 14., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 14., szombat 18:30
hova hasonlítsam?teszler írta:hehe.
csak egy kérdés. hasonlítottad már össze magadban Benzemat és R9-et?
ha igen akkor írnál róla pár sort nekem?
általad felsorolt játékosok mind gyengébb képességűek benzemánál; illetve bale-t nem tudom miért teszed bele a listába múltkor egyszer írtam róla, hogy neymar sokkal több nála játékban, ha fájnak neked a tények, arról én nem tehetek. meg ma írtam, hogy rakás szar volt, és az is volt. benzema is az volt, marcelo is az volt, céronaldo is az volt. elégedett vagy?bezzeg te, akkor évekig nyomorékozol valakit, az nem számít (higaiun, özil, bale, di maria)
aztán vmi oknál fogva benzema még itt van és küzd, özil meg bepucsított inkább és eltakarodottmeg ez a fifás baromság, te évekig nyomorékoztad özilt magadból kikelve, minden hétvégén. az smafu
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 14., szombat 18:27
nálunk akkor cr egy semmi, vagy mi? vagy costa meg neymar mellett 11 zseni szaladgál egyfolytában?Középszerű Benzemákkal, Moratákkal nem lehet semmit nyerni, amikor a közvetlen riválisoknál Neymarok meg Diego Costák szaladgálnak.
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:26
Ennyire gyenge teljesítményt nem hiszem, hogy le tudott volna hozni.Azért akkor már volt vagy 100 kg. De ilyen teljesítményt mindig le tudott hozni, mint ma Benzema.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 14., szombat 18:26
sajnos nem.Torquemada írta:Hihetetlen képességek, nagy koncentrálás kell ahhoz, hogy valaki 90 perc alatt még véletlenül se passzoljon saját emberhez. Neki sikerült.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 14., szombat 18:26
fogd már fel légy oly kedves, h volt egy kibaszott mérkőzés, és ez a francia ember olyan kibaszott takony szar mérkőzést játszott, amilyet ember még nem sűrűn látott labdarúgó mérkőzésen.ez még mindig csapatjáték, több emberen múlnak a dolgok, egymás teljesítményei is.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. december 14., szombat 18:25
Azért akkor már volt vagy 100 kg. De ilyen teljesítményt mindig le tudott hozni, mint ma Benzema.R9-nél is emlékszem olyan meccsre, amikor egy momentuma sem volt
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2013. december 14., szombat 18:22
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 14., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 14., szombat 18:19
Hallod, nekem nem magyarázod meg, hogy én Benzre utazok, ezt utálom a legjobban... ne mutogass másra. Egyszerűen zavar, hogy évek óta alibizik, tedd már mellé mennyi jó meccse volt és mennyi rossz, ha több a rossz akkor egyértelmű. Mellesleg, nem tudnál ma 5 embert mondani, aki nála is rosszabb lett volna, teljesen feleslegesen vagdalkozol meg röhögsz.hehe írta:hallod Banán, ennyi eővel lenne kábé 5 ember a csapatban, aki mezhez méltó![]()
ez még mindig csapatjáték, több emberen múlnak a dolgok, egymás teljesítményei is.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 14., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 14., szombat 18:16
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 14., szombat 18:15
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 14., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:14
FIFA..A szomszéd fűje mindig zöldebb,Karimot sokat szídtam jogosan, mostanában jól tolja, egy rossz meccs belefér.Leszokhatnátok már erről, hogy minden pontvesztés után FIFA Managereztek ,a játékot is leoffolta az EA Sports szóval ti is abbahagyhatnátok már.Ez a keret bivalyerős, nem hiányolok senkit még Arbeloa is a kirakós része...ha jól van felhasználva a keret szezon végén trófeák lesznek, ha meg nem akkor valószinüleg nem jól lett felhasználva a keret.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 14., szombat 18:10
+1hehe írta:én csak azon röhögök, hogy itt veritek magatokat, sikítva röhögök rajtatok, mintha összedőlt volna a világ, mindennek elmondjátok benzemát, ramost meg ancelottit, ti mind, akik a fifa sorozathoz vagytok szokva, ahol aztán kurvára nem számít a forma, a pixelpetiknek nincs rosszabb napja, benzema és ancelotti nem érdemlik meg, hogy éljenek.
kurva nagy problémáitok vannak nektek![]()
![]()
mintha Magyarország kikapott volna a vébédöntőben igazságtalanul
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 14., szombat 18:09
A szomszéd fűje mindig zöldebb,Karimot sokat szídtam jogosan, mostanában jól tolja, egy rossz meccs belefér.Leszokhatnátok már erről, hogy minden pontvesztés után FIFA Managereztek ,a játékot is leoffolta az EA Sports szóval ti is abbahagyhatnátok már.teszler írta:Ez így igaz. Úgy bírom azokat akik ilyenkor mondogatják, hogy egy szar meccs belefér..Nem akkor kell Benzemától a jó teljesítmény igazán, amikor amúgy is rommá verjük az ellenfelet, hanem ilyen meccseken. Sok hasonló meccsen volt már flop a faszikám, ez sem volt kivétel. Ez a legnagyobb bajom vele. Ügyes meg minden, de nekem még kevés.
Pont, hogy kurvára nem fér bele, nem akkor van szükség rá amikor 4-5-6 - 1 -ekkel nyerjük a meccseket a CR triplákkal, hanem ilyenkor....az ilyen meccseken megy el a bajnokság és amit ma mutatott hát az édes kevés volt, többszőr botlott bele a labdába, mint megtartotta.
Suarezt elnézegetném helyette most már..
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem