HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 8., csütörtök 16:09
Minket minden szarért megtámadnak a közösségi médiában, meg úgy mindenhol az újságok, ha valamit szóvá teszünk. Mint pl. pár hete a Copa del Rey döntője előtt a zokogó bíró lecserélését. Egyből nekünk ugrottak minden irányból, mert volt egy jogos kérésünk, hogy azt aki nem bírja a nyomást váltsák le. Ha nem vagyok alkalmas a kurva munkámra, akkor engem is hazaküldenek. Ha meg szarul végzem azt, akkor kirúgnak (és igen undormány szarul vezetik ezek a semmirekellők, undorító sok pénzért a meccseket).
Na most akkor jöttek ezek a nagy szentek, akik a bírók védelmére keltek. Mint az égből leszálló arkangyalok megjelentek és közölték, hogy mindenképp kifognak tartani a sporttársak mellett, és a Szentté avanzsált Barcelona csapata soha semmilyen körülmények között nem fogja így kritizálni a bírókat. (Itt tenném hozzá, hogy már a La Ligában ezt az esetet megelőzően is járt a szájuk a játékvezetés miatt, de hirtelen jött nekik a sugallat, hogy "tévedtek", a játékvezetőket támogatni kell, nem szabad egyetlenegy egy rossz döntésért sem meghurcolni őket, mer tpk is a munkájukat végző emberek.)
Na most jött egy meccs, amin valamilyen okból kifolyólag úgy érezték, hogy a fifty-fifty szituk nem jöttek ki jól nekik és ki is estek. Egyből habzó szájjal elkezdtek okoskodni, hogy a bíró ellenük volt és előkapták a szokásos kisebbségi komplexusos szarságaikat, hogy már pedig őket mindenki el akarja nyomni, és tudják, hogy a gonosz a háttérben kicsoda. Ilyenkor miért nem lehet úgy tisztességesen a médiának rájuk rakni a bohóc sapkát a Copa del Rey-es nyilatkozataikért? Miért minden fekete - ami Real Madrid - az interneten és miért minden fehér - ami Barcelona - történetesen? Undorodom ettől komolyan. Tudom ne olvassam, de szoktam a facebookot lapozni és tényleg nem tudnak sehol sem úgy nyilatkozni rólunk, ami korrekt lenne. Már pedig én is szurkoló vagyok, még hozzá Real Madrid szurkoló és engem is figyelembe kellene venni. Illetve nekik is megadni azt, ami jár végre. Mert tényleg egy igazi bohóctestületté váltak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa