Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
bluebike

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 9:06

Azért nincsenek döntőben, mert nem voltak elég jók ahhoz, hogy kiüssenek egy Intert. Minden más csak a szokásos magyarázkodás.

7 gólt nyeltek, kétszer 2 góllal vezetett az Inter, hazai pályán sem tudták megverni őket, a fordításuk is mázlis volt, ugyanilyen mázlis az Interé is. Laporta amúgy is tudjuk milyen, komolytalan minden szava. Eleve, ha nem kapják meg a táposcsirke ágat, már elődöntőbe se jutottak volna.

A mi idei szétesésünk (köszönhetően leginkább a sérüléseknek, és a csapat-edző kapcsolat elfáradásának), az európai top csapatok gyengélkedése, és a sorsolásoknál összeszedett minden mák nagyon felnagyítja az idei érdemeiket. Közel se ilyen kiemelkedő csapat ez, mint ami a köztudatban van.

Amúgy jövőre ha jön a szokásos Flick féle második éves Flop megint lehet majd a bíróra fogni, csak két fordulóval korábban. :D

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 8., csütörtök 8:57

Realista24 írta:
RealRaúl77 írta:

Én úgy tudtam, a Barca nem birkózik. Egy világ dőlt össze bennem.
Amugy nem beszel hulyeseget, ha csak ezt a mondatot vesszuk figyelembe.
Mert a biro nem adott buntetot nekik, jogosan.
A biro fujt be buntetot ellenuk, jogosan.
Stb.stb.
Pontosabban a VAR. Ha nincs az annyit szidott VAR, döntősök. Hasonlóan, mint a Pep korszakban.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 8., csütörtök 8:48

Realista24 írta:
RealRaúl77 írta:

Stb.stb.
ha így nézzük akkor még tovább lehet vinni, hogy "nem jutottunk a döntőbe a szabálykönyv miatt" :kalapos:

a bíró tulajdonképpen csak egy kellék, egy eszköz aki pályára viszi a szabályokat :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 8., csütörtök 8:46

RealRaúl77 írta:
flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."

:coffee:
Stb.stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 8:35

Anthony írta: Totális agyhalál. Amikor a Madrid jelezte a ligában, hogy nem pártatlanok a bírók, akkor mi voltunk a közellenség, mindenki nekünk támadott. Úgy látom katalánéknak szabad, senki nem kérdezte fel őket.
Hát de a ligában csak tavaly csaltak idén nem, nem tudtad? BL-ben meg 2016 óta folyamatosan csalnak :lol: :lol:

kivéve a nőiben, meg görhokiban :mrgreen: :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 8., csütörtök 8:32

Totális agyhalál. Amikor a Madrid jelezte a ligában, hogy nem pártatlanok a bírók, akkor mi voltunk a közellenség, mindenki nekünk támadott. Úgy látom katalánéknak szabad, senki nem kérdezte fel őket.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 8., csütörtök 8:04

flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."

*we won a lot of championships because of referee decisions

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 8., csütörtök 7:11

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 7., szerda 22:48

realmadrid95 írta: Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.
Ezek micsoda egy világban élhetnek... :lol:
hehetheoriginal írta: De mikor az első par percben mindket barca szelsohatved ket kezzel kapaszkodik es huzza vissza az oket beszopato ellenfelet, az nem sarga.
Unalmas mar ez az egyoldalu vergodes, ismerem ezt a fajtat, ugyanilyenekkel focizok, csak nyilvan kicsiben, a vilag felhaborodasat hajtjak vegre minden esetben, mikor nem ugy alakul,ahogy ok gondoljak, ok nem hibazhatnak, ok felette vannak mindenkinek, mindig mas a hibas, hiaba mutatod meg neki es az egesz csapatnak, hogy marpedig tesomsz te basztad el, de nem, az lehetetlen. Viccet, poent nem erti, mar egybol személyes tamadasnak veszi es ezer fokon pörög es izzik, tenyleg kibírhatatlan utnivalo fasz az osszes spanyol, akikkel eletemben fodballpalyan talalkoztam. Eskuszom - es ussetek le bazmeg most azonnal egy peklapattal - a par argentin srac,, akiket ismerek, álom veluk jatszani, ertelmesek, normalisak, ertik es erzik a kombinaciokat es osszjatekokat, es lazara tudjak venni, nem verre megy. De a spanyolok, nem tudom, hogy csak az elmult evek futballsikerei miatt, vagy alapbol ilyenek mar evszazadok ota, de kibirhatatlan kutyak.
@hehinho, te meg milyen internacionális csoportokban tolod? Valamilyen kupa volt ez?

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 7., szerda 22:16

Videóból nem derül ki hányadik perc, lehet hogy csak lefeküdt pihenni egy kicsit a hosszabbításban
:mrgreen:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 7., szerda 22:14

hehetheoriginal írta:
Mint egy rongybaba.
Szerencsem hogy nem jatszok, osszepepeztem volna
Gerinc nélkül nehéz talpon maradni :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 7., szerda 22:12

Az én barcas cimborám ezt írta ma:
“De hát a Barca mindig így volt sikeres, ellenszélben, eztán is így lesz!”
Komolyan nem értem. :lol: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 22:09

Mint egy rongybaba.
Szerencsem hogy nem jatszok, osszepepeztem volna
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 22:08

https://www.reddit.com/r/soccercircleje ... _for_that/

De szép :lol:

Elmaradt 3 tizenegyes, nem igaz hogy nem látjátok... :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 22:04

realmadrid95 írta:
mentamas írta: Le vagyok maradva... Mi ez a bírózás?
Tegnap az elejétől a végéig néztem a meccset és egy percig nem éreztem, hogy a Barca ellen fújna a bíró.
Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.
De mikor az első par percben mindket barca szelsohatved ket kezzel kapaszkodik es huzza vissza az oket beszopato ellenfelet, az nem sarga.
Unalmas mar ez az egyoldalu vergodes, ismerem ezt a fajtat, ugyanilyenekkel focizok, csak nyilvan kicsiben, a vilag felhaborodasat hajtjak vegre minden esetben, mikor nem ugy alakul,ahogy ok gondoljak, ok nem hibazhatnak, ok felette vannak mindenkinek, mindig mas a hibas, hiaba mutatod meg neki es az egesz csapatnak, hogy marpedig tesomsz te basztad el, de nem, az lehetetlen. Viccet, poent nem erti, mar egybol személyes tamadasnak veszi es ezer fokon pörög es izzik, tenyleg kibírhatatlan utnivalo fasz az osszes spanyol, akikkel eletemben fodballpalyan talalkoztam. Eskuszom - es ussetek le bazmeg most azonnal egy peklapattal - a par argentin srac,, akiket ismerek, álom veluk jatszani, ertelmesek, normalisak, ertik es erzik a kombinaciokat es osszjatekokat, es lazara tudjak venni, nem verre megy. De a spanyolok, nem tudom, hogy csak az elmult evek futballsikerei miatt, vagy alapbol ilyenek mar evszazadok ota, de kibirhatatlan kutyak.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 7., szerda 21:00

Szymon Marciniak: "The comments made by Flick and his players are ridiculous. What I can say about stupid comments? I didn't hurt anyone. I am prepared for anything. Inter's 3rd goal is definitely valid."

Nevetséges a vergődésük, még ha lett is volna valami tényleges egyértelmű műhiba, ők nem telt el pár hét hogy előadták Flicktől kezdve Laportán át silences Yamalig hogy tisztelni kell a bírókat, hibázhatnak ők is blabla, erre ilyen szitukon hőbörögnek. Szánalmas.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. május 7., szerda 20:41

A mikhitarján az szerintem, neki volt egy sárgája mikor becsúszott Yamalnak, az talán megért volna egy második sárgát, de nem ezen ment el, hanem hogy a 17 ziccerünkből nem bírtuk kiharcolni a továbbjutást, hátul meg prime piké-lenglet duót idéző volt a védekezés mindkét meccsen.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 20:31

Tegnap az elejétől a végéig néztem a meccset és egy percig nem éreztem, hogy a Barca ellen fújna a bíró.
Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 7., szerda 20:17

Azert kulonosen visszas ez, mert igy ki lehet esni. Nincs semmi ok szegyenkezni, vagy bunbakot keresni, jot ment a Barca, nuanszokon mult a tovabbjutas.

Persze a biro is jol hozta le a meccset, egyertelmu reszrehajlas biztosan nem volt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. május 7., szerda 20:11

Mégsem mondhatja, hogy néhány fejben gyenge, balfasz játékoson ment el :lol:
De inkább maradna csendben és gratulálna az Internek.

Vissza: