De kik?nzooli93 írta:Gavi: “They did NOT want us to reach the final because they're SHITTING themselves with the season we're having”.
![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 8., csütörtök 9:38
De kik?nzooli93 írta:Gavi: “They did NOT want us to reach the final because they're SHITTING themselves with the season we're having”.
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 8., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 9:28
Az még hagyján, de ugye ELből is potyogtak ki mellédzsi91 írta: Régi szépidők amikor barszáék szerint a bl nem volt fontos most meg itt vergődnek rajta, hogy kiestek a faszba zsinórban 10edszer.![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 9:16
És ténylegdzsi91 írta: Régi szépidők amikor barszáék szerint a bl nem volt fontos most meg itt vergődnek rajta, hogy kiestek a faszba zsinórban 10edszer.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 8., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 8., csütörtök 9:12
Egész évben mondtam ezt mindenkinek, de jöttek hogy így Barca, úgy Barca.bluebike írta: és a sorsolásoknál összeszedett minden mák nagyon felnagyítja az idei érdemeiket. Közel se ilyen kiemelkedő csapat ez, mint ami a köztudatban van.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 8., csütörtök 8:57
Pontosabban a VAR. Ha nincs az annyit szidott VAR, döntősök. Hasonlóan, mint a Pep korszakban.Realista24 írta:Amugy nem beszel hulyeseget, ha csak ezt a mondatot vesszuk figyelembe.RealRaúl77 írta:
Én úgy tudtam, a Barca nem birkózik. Egy világ dőlt össze bennem.
Mert a biro nem adott buntetot nekik, jogosan.
A biro fujt be buntetot ellenuk, jogosan.
Stb.stb.
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 8., csütörtök 8:48
ha így nézzük akkor még tovább lehet vinni, hogy "nem jutottunk a döntőbe a szabálykönyv miatt"Realista24 írta:Amugy nem beszel hulyeseget, ha csak ezt a mondatot vesszuk figyelembe.RealRaúl77 írta:
Én úgy tudtam, a Barca nem birkózik. Egy világ dőlt össze bennem.
Mert a biro nem adott buntetot nekik, jogosan.
A biro fujt be buntetot ellenuk, jogosan.
Stb.stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 8., csütörtök 8:46
Amugy nem beszel hulyeseget, ha csak ezt a mondatot vesszuk figyelembe.RealRaúl77 írta:Én úgy tudtam, a Barca nem birkózik. Egy világ dőlt össze bennem.flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."
![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 8., csütörtök 8:35
Hát de a ligában csak tavaly csaltak idén nem, nem tudtad? BL-ben meg 2016 óta folyamatosan csalnakAnthony írta: Totális agyhalál. Amikor a Madrid jelezte a ligában, hogy nem pártatlanok a bírók, akkor mi voltunk a közellenség, mindenki nekünk támadott. Úgy látom katalánéknak szabad, senki nem kérdezte fel őket.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 8., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 8., csütörtök 8:04
*we won a lot of championships because of referee decisionsflori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."
![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 8., csütörtök 7:11
Én úgy tudtam, a Barca nem birkózik. Egy világ dőlt össze bennem.flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."
![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 7., szerda 22:48
Ezek micsoda egy világban élhetnek...realmadrid95 írta: Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.
@hehinho, te meg milyen internacionális csoportokban tolod? Valamilyen kupa volt ez?hehetheoriginal írta: De mikor az első par percben mindket barca szelsohatved ket kezzel kapaszkodik es huzza vissza az oket beszopato ellenfelet, az nem sarga.
Unalmas mar ez az egyoldalu vergodes, ismerem ezt a fajtat, ugyanilyenekkel focizok, csak nyilvan kicsiben, a vilag felhaborodasat hajtjak vegre minden esetben, mikor nem ugy alakul,ahogy ok gondoljak, ok nem hibazhatnak, ok felette vannak mindenkinek, mindig mas a hibas, hiaba mutatod meg neki es az egesz csapatnak, hogy marpedig tesomsz te basztad el, de nem, az lehetetlen. Viccet, poent nem erti, mar egybol személyes tamadasnak veszi es ezer fokon pörög es izzik, tenyleg kibírhatatlan utnivalo fasz az osszes spanyol, akikkel eletemben fodballpalyan talalkoztam. Eskuszom - es ussetek le bazmeg most azonnal egy peklapattal - a par argentin srac,, akiket ismerek, álom veluk jatszani, ertelmesek, normalisak, ertik es erzik a kombinaciokat es osszjatekokat, es lazara tudjak venni, nem verre megy. De a spanyolok, nem tudom, hogy csak az elmult evek futballsikerei miatt, vagy alapbol ilyenek mar evszazadok ota, de kibirhatatlan kutyak.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 7., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 7., szerda 22:14
Gerinc nélkül nehéz talpon maradnihehetheoriginal írta:Mint egy rongybaba.
Szerencsem hogy nem jatszok, osszepepeztem volna
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 7., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 22:09
Mint egy rongybaba.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 22:08
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem