realmadrid95 írta:
mentamas írta:
Le vagyok maradva... Mi ez a bírózás?
Tegnap az elejétől a végéig néztem a meccset és egy percig nem éreztem, hogy a Barca ellen fújna a bíró.
Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.
De mikor az első par percben mindket barca szelsohatved ket kezzel kapaszkodik es huzza vissza az oket beszopato ellenfelet, az nem sarga.
Unalmas mar ez az egyoldalu vergodes, ismerem ezt a fajtat, ugyanilyenekkel focizok, csak nyilvan kicsiben, a vilag felhaborodasat hajtjak vegre minden esetben, mikor nem ugy alakul,ahogy ok gondoljak, ok nem hibazhatnak, ok felette vannak mindenkinek, mindig mas a hibas, hiaba mutatod meg neki es az egesz csapatnak, hogy marpedig tesomsz te basztad el, de nem, az lehetetlen. Viccet, poent nem erti, mar egybol személyes tamadasnak veszi es ezer fokon pörög es izzik, tenyleg kibírhatatlan utnivalo fasz az osszes spanyol, akikkel eletemben fodballpalyan talalkoztam. Eskuszom - es ussetek le bazmeg most azonnal egy peklapattal - a par argentin srac,, akiket ismerek, álom veluk jatszani, ertelmesek, normalisak, ertik es erzik a kombinaciokat es osszjatekokat, es lazara tudjak venni, nem verre megy. De a spanyolok, nem tudom, hogy csak az elmult evek futballsikerei miatt, vagy alapbol ilyenek mar evszazadok ota, de kibirhatatlan kutyak.