De hozzuk szazmilliokert

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 7., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. május 7., szerda 21:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 7., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 7., szerda 20:05
Én is meg vagyok elégedve vele, telón, tvn, laptopon bármelyik meccsbe bele tudok nézni, minőség jobb. Ha lemaradtam egy Real meccsről már este 11kor vissza tudom nézni teljes egészében. Kommentárt meg mindig lehalkítom bárki van amúgyisMarky írta:Nekem 2020-as modell van es van app, tokeletesen megy is a lejatszas. Jobb a kepminoseg es a framerate, mint a linearis adasoknal.flori írta:még rendes app sincs a TV-re, pedig öt éves sincs a samsungom.
Remelem a La Ligat is megveszik
Sot, most nezem es a tegnapi meccs 10 perces osszefoglaloja is fent van.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 7., szerda 19:34
Nekem 2020-as modell van es van app, tokeletesen megy is a lejatszas. Jobb a kepminoseg es a framerate, mint a linearis adasoknal.flori írta:még rendes app sincs a TV-re, pedig öt éves sincs a samsungom.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 7., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 7., szerda 18:57
Jah, rohadt gáz minden téren az egész. Gundi minden meccsen felvetődik ,hogy ezt mégis ,hogy gondolták. És nem lehet se külföldire átnyomni a kommentátort,se arra,hogy stadion hang legyen. Marketingjük meg kimerül annyiból,hogy a Majkát, meg az Istenes Bencét kiküldik 1-2 meccsre szelfizni, azt csá.flori írta:Ilyen szempontból ultragáz az RTL. Minden egyes platformon nyomniuk kéne a videókat, interjúkat, mindent. Szánalmas. Mondjuk nem tudom mit várok, ahol gundi lehet a főkommentátor, aki olyan szinten vakon van, hogy már a focit nem követőknek is kellemetlen.lestat írta: Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 7., szerda 18:50
Ilyen szempontból ultragáz az RTL. Minden egyes platformon nyomniuk kéne a videókat, interjúkat, mindent. Szánalmas. Mondjuk nem tudom mit várok, ahol gundi lehet a főkommentátor, aki olyan szinten vakon van, hogy már a focit nem követőknek is kellemetlen.lestat írta: Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 7., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 7., szerda 18:18
Inter.it en talaltam de csak 2perces, csak a gólokkallestat írta: Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 18:15
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 7., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 16:12
Mintha Erik az angolna véleményezné Phelps munkáját.RaúlCF írta: különben is a kiváló ex spanyol bírók megmondták, hogy elfújták a meccset. még egy katalán ex bíró szerint is hatalmas hibákat vétettek a barca ellen szóval mindenki üljön le. ilyen kiváló szakembereket nem lehet megkérdőjelezni
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 7., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. május 7., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 15:11
Es milyen kozel van az igazsaghoz. Inigo meg kopkodi Gavi kezet, ha mar igy belejott.hehetheoriginal írta:Es messi megint ölbevenné a 17 eves mindenidok balondorjat, mikor infantino konnyezo szemekkel / allo fasszal atnyujtjarealmadrid95 írta:
Na, mondjuk az baszna be de tenyleg. Kitalalnak ujra a szuper aranylabdat es ezt ket jatekos vihetne haza most az egyszer kivetelesen, Messi es Yamal. Termeszetesen ezt is csak egyszer lehetne megnyerni, utana visszavonatnak 50 evre.
gavi kozben annyira elerzekenyul a nézőtéren, hogy gyorsan kiveri pedrinek.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem