Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Videóból nem derül ki hányadik perc, lehet hogy csak lefeküdt pihenni egy kicsit a hosszabbításban

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gerinc nélkül nehéz talpon maradnihehetheoriginal írta:Mint egy rongybaba.
Szerencsem hogy nem jatszok, osszepepeztem volna

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az én barcas cimborám ezt írta ma:
“De hát a Barca mindig így volt sikeres, ellenszélben, eztán is így lesz!”
Komolyan nem értem.
“De hát a Barca mindig így volt sikeres, ellenszélben, eztán is így lesz!”
Komolyan nem értem.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mint egy rongybaba.
Szerencsem hogy nem jatszok, osszepepeztem volna
thereisonly1ronaldo
https://www.reddit.com/r/soccercircleje ... _for_that/
De szép
Elmaradt 3 tizenegyes, nem igaz hogy nem látjátok...
De szép

Elmaradt 3 tizenegyes, nem igaz hogy nem látjátok...

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De mikor az első par percben mindket barca szelsohatved ket kezzel kapaszkodik es huzza vissza az oket beszopato ellenfelet, az nem sarga.realmadrid95 írta:Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.mentamas írta: Le vagyok maradva... Mi ez a bírózás?
Tegnap az elejétől a végéig néztem a meccset és egy percig nem éreztem, hogy a Barca ellen fújna a bíró.
Unalmas mar ez az egyoldalu vergodes, ismerem ezt a fajtat, ugyanilyenekkel focizok, csak nyilvan kicsiben, a vilag felhaborodasat hajtjak vegre minden esetben, mikor nem ugy alakul,ahogy ok gondoljak, ok nem hibazhatnak, ok felette vannak mindenkinek, mindig mas a hibas, hiaba mutatod meg neki es az egesz csapatnak, hogy marpedig tesomsz te basztad el, de nem, az lehetetlen. Viccet, poent nem erti, mar egybol személyes tamadasnak veszi es ezer fokon pörög es izzik, tenyleg kibírhatatlan utnivalo fasz az osszes spanyol, akikkel eletemben fodballpalyan talalkoztam. Eskuszom - es ussetek le bazmeg most azonnal egy peklapattal - a par argentin srac,, akiket ismerek, álom veluk jatszani, ertelmesek, normalisak, ertik es erzik a kombinaciokat es osszjatekokat, es lazara tudjak venni, nem verre megy. De a spanyolok, nem tudom, hogy csak az elmult evek futballsikerei miatt, vagy alapbol ilyenek mar evszazadok ota, de kibirhatatlan kutyak.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Szymon Marciniak: "The comments made by Flick and his players are ridiculous. What I can say about stupid comments? I didn't hurt anyone. I am prepared for anything. Inter's 3rd goal is definitely valid."
Nevetséges a vergődésük, még ha lett is volna valami tényleges egyértelmű műhiba, ők nem telt el pár hét hogy előadták Flicktől kezdve Laportán át silences Yamalig hogy tisztelni kell a bírókat, hibázhatnak ők is blabla, erre ilyen szitukon hőbörögnek. Szánalmas.
Nevetséges a vergődésük, még ha lett is volna valami tényleges egyértelmű műhiba, ők nem telt el pár hét hogy előadták Flicktől kezdve Laportán át silences Yamalig hogy tisztelni kell a bírókat, hibázhatnak ők is blabla, erre ilyen szitukon hőbörögnek. Szánalmas.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
A mikhitarján az szerintem, neki volt egy sárgája mikor becsúszott Yamalnak, az talán megért volna egy második sárgát, de nem ezen ment el, hanem hogy a 17 ziccerünkből nem bírtuk kiharcolni a továbbjutást, hátul meg prime piké-lenglet duót idéző volt a védekezés mindkét meccsen.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szerintuk Dimarcot ki kellett volna allitani, mert legalabb3 sargat meguszott az elso felidoben, ahogyan xyt is ki kellett volna szorni, mikor “utolso emberkent” szerelte Yamalt. Itt vizsgalta a var, hogy bunteto, vagy csak szabadrugas. Szerintuk itt ugyancsak rossz itelet szuletett, 11 est kellett volna kapniuk egyertelmuen. Volt meg valami Cubarsi bukfenc is a 16 oson belul, ahol inkabb o szabalytalankodott, mint Acerbi.mentamas írta: Le vagyok maradva... Mi ez a bírózás?
Tegnap az elejétől a végéig néztem a meccset és egy percig nem éreztem, hogy a Barca ellen fújna a bíró.
- RealMadridFanatic
Azert kulonosen visszas ez, mert igy ki lehet esni. Nincs semmi ok szegyenkezni, vagy bunbakot keresni, jot ment a Barca, nuanszokon mult a tovabbjutas.
Persze a biro is jol hozta le a meccset, egyertelmu reszrehajlas biztosan nem volt.
Persze a biro is jol hozta le a meccset, egyertelmu reszrehajlas biztosan nem volt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Mégsem mondhatja, hogy néhány fejben gyenge, balfasz játékoson ment elmentamas írta: Le vagyok maradva... Mi ez a bírózás?

De inkább maradna csendben és gratulálna az Internek.
Le vagyok maradva... Mi ez a bírózás?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ovrebo sokkal durvább volt ugyanmár...RealMadridFanatic írta:Tom Henning Ovrebo.flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."
![]()
Hol voltal, kedves Joan? Bohocbrigad.
Arról nem panaszkodnak gondolom hogy a 105-ikben megállította az inter ziccert a spori.

- RealMadridFanatic
Tom Henning Ovrebo.flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."
![]()
Hol voltal, kedves Joan? Bohocbrigad.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugyan....Ez nem teljesen igaz. A női BL ben ott vannak.
Ugytudom joan beleszokta szamolni azt is szezon végén.
Ugytudom joan beleszokta szamolni azt is szezon végén.
https://www.facebook.com/10009535308296 ... 149681609/flori írta: Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."
![]()

- flori
Joan Laporta: "We are not in the final because of the referee's decisions."

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Roncerinirealbeckham írta: Tommaso![]()

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A ganxsta-harsanyi-bagi féle trash löketet én a mai napig érzem, annyira erős voltflori írta: Hihetetlen hogy ez a csiringító létezik.Itthoni kiadást adnám.
![]()

- flori
Hihetetlen hogy ez a csiringító létezik.
Itthoni kiadást adnám.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!