Egyéb bajnokságok
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Egyéb bajnokságok
Karimnak milyen tekintélyt parancsolo haja van

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mit lovagolsz ezen? Szokasos rej baromsag.gutihaz14 írta:nem derült kigutihaz14 írta:
tehat akkor nem bajnok meg? miert irod hogy bajnok?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem derült kigutihaz14 írta:tehat akkor nem bajnok meg? miert irod hogy bajnok?_Bushido_ írta: 16/17 után lett újra a Basel a bajnok.
Shaqiri nagy szerepet vállalt benne!
Nyáron tért vissza hozzájuk.
Középpályásként 30 bajnokin 15 gól, 20 gólpassz!! Utolsó meccsen gól, 3 gp.
Svájci kupában is döntősök.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

tehat akkor nem bajnok meg? miert irod hogy bajnok?_Bushido_ írta: 16/17 után lett újra a Basel a bajnok.
valamelyik univerzumban:

Még van 4 forduló hátra és 9 pont az előny._Bushido_ írta: 16/17 után lett újra a Basel a bajnok.
33 fordulós a liga, mint nálunk Magyarországon, de utána még svájcban a top6 játszik 1-1 meccset még mindenki mindenkivel, ami plusz 5 forduló.
Alsó ház szintén.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
16/17 után lett újra a Basel a bajnok.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
dortev írta:Milyen vezetési élmény van városban, autópályán, főutakon, autóutakon? Ezt az érvet sosem értettem, pedig az első autóm anno egy hot hatch volt, mert benyaltam ezt a vezetési élmény dumát. Hát valóban nagy élmény városban kuplungozni, autópályán meg tartani az irányt.hehetheoriginal írta: Abszolut mellebeszelsz a temanak.
Vezetesi elmeny kifejezes mond valamit?
Mikor rendes bmwrol beszelek, nem a 120as 4hengeres dizel a tema.....
Mint ahogy az analogianal maradva, ezerszer inkabb egy olyan extratehetseget nezek, aki egyedulallo tudasu, de csak neha jon ki belole pl serules miatt, minthogy sok tucat atlagos sablonemberrel basszam el az idom nezokent. De ugye kinek mi, vkinek az nedvesit be, hogy vki sokat tud edzeni![]()
Számomra a jó vezetési élmény mindennapi körülmények között a kényelem, jó futómű, jó hangszigetelés, és hogy nem kell váltanom, ilyesmik. Ezekben meg nem a BMW a legjobb. Mondjuk én nem is szeretem az autókat a valóságban.
Van, mert muszáj, ha meg muszáj, akkor már legyen komfortos és megbízható, többi 31 évesen már nem érdekel. Cserébe az évek során összeraktam egy elég komoly sim riget, ott több vezetési élményt kaptam, mint városban, pályán bármikor, mindezt egy viszonylag olcsó autó áráért.
Hát neked tényleg biztos, hogy nem volt az életben bmw-d. Amivel semmi gond, legalább, annyira utálják mint szeretik úgyis, hogy egyik "tábor" sem használta soha rendszeresen.
Csak nekem fura, hogy "független" írásokra hivatkozva hozol ki egy gyártót jelen esetben negatívan, úgy, hogy nem éltél együtt se az előnyeivel se a hátrányaival egy ilyen autónak.
A vezetési élmény teljesen szubjektív egyébként meg. Én közel 6 éve vagyok bmw használó nap, mint nap. Most teljesen mind1 melyik széria, annyi is elég, hogy nem SUV, hanem sedan, és szívó benzin. VW-ból ültem át, előtte volt fiatom, van a családban alfa romeo, 1 éves hybrid kia, vezettem insigniatól kezdve a5-ön át nagyon különböző típusú autókat, de egyik sem tudta azt, amit a bmw! Számomra persze. Pont, hogy a futómű, kormány és gázreakció azok, amikben utánozhatatlan kb., kanyarokba mint a szög, olyan stabil HA JÓ! Utángyártott fos alkatrészekkel ez sem lesz, olyan mint amilyennek megálmodták a gyártók...
Szétoffoltam a topicot sorry, nem írok ebben a támában már, de muszáj volt hozzászólnom ehhez a bmw nem a legjobb a kényelemben,futóműben stb., témához mert bántotta a szemem kicsit

Szerintem sokan elismerik itt Dembélé tehetségét – engem is beleértve –, viszont sokan örülnek annak is, hogy nem nálunk játszikhehetheoriginal írta:pont errol beszeltem, te magad irtad le most.A közúti közlekedés számomra funkció, a jogsi megszerzését követő lelkesedés lecsengése után ráadásul egy unalmas funkció, amin csak túl akarok esni.
pont az ilyenek - nem te konkretan - nem ertik azt se, hogy egy top dembele inkabb nezheto, latvanyos es nezokent sokkal jobb, mint egy akarmilyen atlagos kepessegu, de mindig rendelkezesre allo arc.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pont errol beszeltem, te magad irtad le most.A közúti közlekedés számomra funkció, a jogsi megszerzését követő lelkesedés lecsengése után ráadásul egy unalmas funkció, amin csak túl akarok esni.
pont az ilyenek - nem te konkretan - nem ertik azt se, hogy egy top dembele inkabb nezheto, latvanyos es nezokent sokkal jobb, mint egy akarmilyen atlagos kepessegu, de mindig rendelkezesre allo arc.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Hát ha ezt burkoltan nekem is céloztad, akkor kösz bmeg.
Soha nem vennék SUV-t, soha eszembe sem jutott. Családom nincs, ha meg barátnőmre hallgatnék, akkor egy Dodge Challengerem (RIP) lenne, nem mintha amúgy bármikor beleszólt volna a saját pénzügyi döntéseimbe, de ő nagyon bele van szopódva ezekbe a puritán V8-as erőgépekbe, azokon belül is a Challengerbe. Huszonévesen még nem nagyon érdekli, hogy amúgy kb. egy hobbiautó, mindennapos használatra pocsék.
Ha meg a férfiasság™ antitézisének számít, hogy számomra a jó vezetési élmény az, ami minél jobban közelít a zenhez, akkor ez van; nem izgat, hogy x és y szempontrendszer alapján férfias™ legyek.
A közúti közlekedés számomra funkció, a jogsi megszerzését követő lelkesedés lecsengése után ráadásul egy unalmas funkció, amin csak túl akarok esni. A roadtripek kivételek, mint rekreációs tevékenység, de ott sem az eszköz az élmény központja.
Én nem vitatom el, hogy egyeseknek meg a városi kuplungozás a komoly élmény, csak nem értem.
¯\_(ツ)_/¯

Ha meg a férfiasság™ antitézisének számít, hogy számomra a jó vezetési élmény az, ami minél jobban közelít a zenhez, akkor ez van; nem izgat, hogy x és y szempontrendszer alapján férfias™ legyek.

Én nem vitatom el, hogy egyeseknek meg a városi kuplungozás a komoly élmény, csak nem értem.
¯\_(ツ)_/¯
- hehetheoriginal
Megprobalom mester, de nyilvanvalo, hogy nem ertik/nem akarjak erteni, mirol beszelek..
Szoval nem kell ahhoz hungaroringet vagy nordschleifet kiberelni, hogy egy jo vezetesi elmenyed legyen. Egy jo autot elvezet vezetni a hetkoznapokban is (lasd Steve masfel mondata alabb a temaban), de vkit nem erdekel az autozas es megelegszik a himbalozo ordenare ocsmány hajo doboz suvval, meg ezzel a sok szemettel, ami manapsag uj/ujszeru auto cimen futkoraszik az utakon. Ok soha nem fogjak megérteni, milyen egy jo autoval menni. Vagy csak anya becsicskitotta, hogy a gyerekeknek kell a hely, meg neki ez tetszik, mert ez a divat most....aztan feladta minden zsigeri es ferfias osztonet inkabb...
Focira atforgatva, vannak akik nem tudjak megkulonboztetni, nem latjak a minoseget, nincs szemuk, erzekuk hozza, egy dembele meg egy pedroleon/callejon kozott..ok raneznek a tippmixre, azt hallottak, hogy a realmadrid most jo, akkor ezt fogja eloadni az esti sorozesnel, ami hallott, amit olvasott az interneten.
Es mennyi ilyen ember van, te jo isten, raadasul akik nyilvanosan focival is foglalkoznak, es lovesuk nincs ki a jo vagy ki a szar jatekos...

Szoval nem kell ahhoz hungaroringet vagy nordschleifet kiberelni, hogy egy jo vezetesi elmenyed legyen. Egy jo autot elvezet vezetni a hetkoznapokban is (lasd Steve masfel mondata alabb a temaban), de vkit nem erdekel az autozas es megelegszik a himbalozo ordenare ocsmány hajo doboz suvval, meg ezzel a sok szemettel, ami manapsag uj/ujszeru auto cimen futkoraszik az utakon. Ok soha nem fogjak megérteni, milyen egy jo autoval menni. Vagy csak anya becsicskitotta, hogy a gyerekeknek kell a hely, meg neki ez tetszik, mert ez a divat most....aztan feladta minden zsigeri es ferfias osztonet inkabb...
Focira atforgatva, vannak akik nem tudjak megkulonboztetni, nem latjak a minoseget, nincs szemuk, erzekuk hozza, egy dembele meg egy pedroleon/callejon kozott..ok raneznek a tippmixre, azt hallottak, hogy a realmadrid most jo, akkor ezt fogja eloadni az esti sorozesnel, ami hallott, amit olvasott az interneten.
Es mennyi ilyen ember van, te jo isten, raadasul akik nyilvanosan focival is foglalkoznak, es lovesuk nincs ki a jo vagy ki a szar jatekos...
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kerdesre elfelejtettel valaszolnihehetheoriginal írta: A legfontosabb viszont, hogy a szimulatorod 100% megbízható. Csak az szamit![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
A legfontosabb viszont, hogy a szimulatorod 100% megbízható. Csak az szamit

thereisonly1ronaldo
-
Milyen vezetési élmény van városban, autópályán, főutakon, autóutakon? Ezt az érvet sosem értettem, pedig az első autóm anno egy hot hatch volt, mert benyaltam ezt a vezetési élmény dumát. Hát valóban nagy élmény városban kuplungozni, autópályán meg tartani az irányt.hehetheoriginal írta: Abszolut mellebeszelsz a temanak.
Mint ahogy az analogianal maradva, ezerszer inkabb egy olyan extratehetseget nezek, aki egyedulallo tudasu, de csak neha jon ki belole pl serules miatt, minthogy sok tucat atlagos sablonemberrel basszam el az idom nezokent. De ugye kinek mi, vkinek az nedvesit be, hogy vki sokat tud edzeni![]()

- hehetheoriginal
Tehetseg: neymar abszolút no1, utana pato, es a franciaul beszelokfilatáska írta: Amúgy hehe már akartam kérdezni, hogy te hogyan rangsorolnád és pontszámoznád tehetség/potenciál alapján a következőket: Neymar, Bappe, Dembele, Pato és Hazard.
R9-et vegyük 100-nak.
Potencial: pato no1, bappe, neymar (csak a torekeny fizikuma miatt, meg hogy sokszor siman fasz felfogasban jatszik, es mar reg tehetne a labdat, de inkabb varja, hogy faltoljak, hogy aztan balhezhasson, szoval a penz es hirnev miatt felrement nagyon)
De a lenyeg, hogy egyikbol se lett az, mint ami irany tinédzserkent kinezett anno
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Abszolut mellebeszelsz a temanak.dortev írta:Mert az ember nem racionális lény, a legtöbben nem is informált fogyasztók, azt veszik, ami szem előtt van, és a Prius egyébként sem a BMW-vel versenyez, az a Lexus. Ahol a megbízhatóság kulcsfontosságú, ott viszont a Prius tarolt. Nem véletlenül lett ez a definitív taxis és Uber autó, mert a HSD rendszer gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Plusz az átlagos európai fogyasztó inkább dízellel próbál takarékoskodni, nem hibriddel.hehetheoriginal írta: Nem a megbizhatosag a lenyeg, erre probaltam utalni.
Amugy akkor vajon miert van annyi mazochista szerte a vilagon, aki inkabb bmwt hajt egy prius helyett pl? Erthetetlen......![]()
És hogy Európában miért sokkal népszerűbb a BMW, mint a Lexus?
– Európai gyártó, akik már a 20-as évek óta jelen vannak, a Lexus a 90-es években jelent meg új szereplőként
– Márkahűség, ami tökéletes példa az irracionalitásra
– Sokan szeretik a sportosságot, míg a Lexusnak hagyományosan egy érettebb profilja van, a HSD például minden, csak nem sportos
– Az emberek szeretik a „morci” autókat, egyfajta pénisznövelő értékként kezelik az erőltetett agresszív vonalvezetést, a Volvo többek között azért is visszafogottabb népszerűségben, mert nem ez a stílus profilja
– Európa szereti a dízeleket, más kontinenseken viszont nem túl elterjedt személyautók esetén, emiatt a Lexusnál sem
– A Lexus hagyományosan drágább belépő a prémium szegmensbe
– A BMW kereskedői hálozata sokkal kiterjedtebb Európában, jobban az ember szeme előtt van a brand, tipikus „azt veszi a fogyasztó, amit lát” eset
– Az BMW-k presztízsértéke, viszonylag friss viszonteladási értéke magasabb, míg a Lexus értéktartása inkább hosszabb távon jön ki, amikor a BMW-t már gombokért hajigálják az emberekhez, erről pedig sokan nem tudnak, hiszen eleve nem elterjedt márka
Mint ahogy az analogianal maradva, ezerszer inkabb egy olyan extratehetseget nezek, aki egyedulallo tudasu, de csak neha jon ki belole pl serules miatt, minthogy sok tucat atlagos sablonemberrel basszam el az idom nezokent. De ugye kinek mi, vkinek az nedvesit be, hogy vki sokat tud edzeni

thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Team Hehe. Anno a BMW F11 520d-m a mai napig legjobb kocsim volt!hehetheoriginal írta:Nem a megbizhatosag a lenyeg, erre probaltam utalni.dortev írta:
Szerintem a lelakott, ezer éves olcsó import BMW-kre gondolt, amit gyenge villantási kísérletként megvásárol sok hülyegyerek, aztán ötezerért csurgatják bele a benzint/dízelt a kúton, olajcserét sosem lát az autó, vagy úgy egyáltalán karbantartást, de annál több gondot fordít a tulaj az Aliexpressről rendelt gagyi M-es matricák elhelyezésére. Remy elég naivan feltételezte a szerelőket.Az utakat elnézve, szerelőhöz akkor kerülnek, ha az egy haver, és hobbiból „ért az ótókhoz”.
Nem mintha amúgy az aktuális BMW modellek a megbízhatósággal tűnnének ki. A független felméréseken (pl. Consumer Reports, J.D. Power) a BMW modellek nem igazán tartoznak a legmegbízhatóbbak közé, inkább a középmezőnyben vagy kissé alatta szerepelnek; ha a prémium szegmenst nézzük, akkor abban tükörsimán a Lexus szokott szerepelni a legjobban, a HSD rendszert nagyon jól megtervezte a Toyota, és alapvetően elég konzervatív felfogásúak az új, bizonyítatlan fejlesztések bevezetését illetően, sokkal inkább a kiforrott technológiákat preferálják.
Amugy akkor vajon miert van annyi mazochista szerte a vilagon, aki inkabb bmwt hajt egy prius helyett pl? Erthetetlen......![]()

Soha semmi hiba. Nagyon egyben volt az a kocsi. A váltó meg

-
Mert az ember nem racionális lény, a legtöbben nem is informált fogyasztók, azt veszik, ami szem előtt van, és a Prius egyébként sem a BMW-vel versenyez, az a Lexus. Ahol a megbízhatóság kulcsfontosságú, ott viszont a Prius tarolt. Nem véletlenül lett ez a definitív taxis és Uber autó, mert a HSD rendszer gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Plusz az átlagos európai fogyasztó inkább dízellel próbál takarékoskodni, nem hibriddel.hehetheoriginal írta: Nem a megbizhatosag a lenyeg, erre probaltam utalni.
És hogy Európában miért sokkal népszerűbb a BMW, mint a Lexus?
– Európai gyártó, akik már a 20-as évek óta jelen vannak, a Lexus a 90-es években jelent meg új szereplőként
– Márkahűség, ami tökéletes példa az irracionalitásra
– Sokan szeretik a sportosságot, míg a Lexusnak hagyományosan egy érettebb profilja van, a HSD például minden, csak nem sportos
– Az emberek szeretik a „morci” autókat, egyfajta pénisznövelő értékként kezelik az erőltetett agresszív vonalvezetést, a Volvo többek között azért is visszafogottabb népszerűségben, mert nem ez a stílus profilja
– Európa szereti a dízeleket, más kontinenseken viszont nem túl elterjedt személyautók esetén, emiatt a Lexusnál sem
– A Lexus hagyományosan drágább belépő a prémium szegmensbe
– A BMW kereskedői hálozata sokkal kiterjedtebb Európában, jobban az ember szeme előtt van a brand, tipikus „azt veszi a fogyasztó, amit lát” eset
– Az BMW-k presztízsértéke, viszonylag friss viszonteladási értéke magasabb, míg a Lexus értéktartása inkább hosszabb távon jön ki, amikor a BMW-t már gombokért hajigálják az emberekhez, erről pedig sokan nem tudnak, hiszen eleve nem elterjedt márka
Amúgy hehe már akartam kérdezni, hogy te hogyan rangsorolnád és pontszámoznád tehetség/potenciál alapján a következőket: Neymar, Bappe, Dembele, Pato és Hazard.
R9-et vegyük 100-nak.
R9-et vegyük 100-nak.
- hehetheoriginal
Hat valoban nem ertem latens juventus drukkerkent miert ir vki egy realmadrid forumra tapsolva az 1:0-as harompontoknak... Csak trofea legyen, lehet felvagni vele a munkatarsak elott, mintha barmit hozzatett volna

thereisonly1ronaldo