Bajnokok Ligája
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Yesssss yesss.
Ami nem ment Odegaardnak itt mint lo a lonak.
Ami nem ment Odegaardnak itt mint lo a lonak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- BlancoMark
Azt gondolom most mar illik tiszteletbeli Inter szurkolonak lenni es szoritani a gyengebb ellenfelert szoval hajra Arsenal.

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekik az kell, hogy túl tudjanak lépni a saját árnyékukon. Mint mi anno sok évnyi nyolcaddöntős szopás után Mourinho-val elődöntőztünk zsinórban, de ott elbuktunk mindig, sokszor hajszálon múlva, aztán 14-ben meg lett a 10. és onnantól indult a henger.ferni írta: Mindenki csak azért nevet rajtuk, mert mindent is eltosznak és mindenhol másodikak.
Felőlem akár BLt is nyerhetnek végre, nem zavarna.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez a saliba, mint egy rossz militao utanzat
De hozzuk szazmilliokert

De hozzuk szazmilliokert

thereisonly1ronaldo
Mindenki csak azért nevet rajtuk, mert mindent is eltosznak és mindenhol másodikak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezért is jó ez az Arsenal, nagyon komoly tempóra képesek. Mindezt úgy, hogy vannak sérültjeik, és egy Merino a csatár.
Azért, ha itt ráköltenének még pár milliót erre a csapatra, Gabriel visszajön, jönne egy Sesko vagy Gyökeres, azért komolyan számolni kell velük, amíg Arteta ott van.
Persze lehet rajtunk nevetni, de maga a foci, amit tolnak, az nem rossz.
Azért, ha itt ráköltenének még pár milliót erre a csapatra, Gabriel visszajön, jönne egy Sesko vagy Gyökeres, azért komolyan számolni kell velük, amíg Arteta ott van.
Persze lehet rajtunk nevetni, de maga a foci, amit tolnak, az nem rossz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Elég intenzíven kezd az Arsenal, nem lesz egyértelmű ez a párharc sem.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kemeny loket volt Odegaardtol.
Dembelé nincs a kezdőben.
PSG: G. Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Pacho, Nuno Mendes – Joao Neves, Vitinha, Fabián Ruiz – Barcola, Doué, Kvarachelia
ARSENAL: Raya – J. Timber, Saliba, Kiwior, Lewis-Skelly – Ödegaard, Partey – Rice – Saka, Merino, Martinelli
PSG: G. Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Pacho, Nuno Mendes – Joao Neves, Vitinha, Fabián Ruiz – Barcola, Doué, Kvarachelia
ARSENAL: Raya – J. Timber, Saliba, Kiwior, Lewis-Skelly – Ödegaard, Partey – Rice – Saka, Merino, Martinelli
- Pad'em
Én is meg vagyok elégedve vele, telón, tvn, laptopon bármelyik meccsbe bele tudok nézni, minőség jobb. Ha lemaradtam egy Real meccsről már este 11kor vissza tudom nézni teljes egészében. Kommentárt meg mindig lehalkítom bárki van amúgyisMarky írta:Nekem 2020-as modell van es van app, tokeletesen megy is a lejatszas. Jobb a kepminoseg es a framerate, mint a linearis adasoknal.flori írta:még rendes app sincs a TV-re, pedig öt éves sincs a samsungom.
Remelem a La Ligat is megveszik
Sot, most nezem es a tegnapi meccs 10 perces osszefoglaloja is fent van.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nekem 2020-as modell van es van app, tokeletesen megy is a lejatszas. Jobb a kepminoseg es a framerate, mint a linearis adasoknal.flori írta:még rendes app sincs a TV-re, pedig öt éves sincs a samsungom.
Remelem a La Ligat is megveszik

Sot, most nezem es a tegnapi meccs 10 perces osszefoglaloja is fent van.
- lestat
De amugy ez wtf? Sem a csapatok hivatalos oldala sem pedig az uefa nem teszi fel?
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- flori
Örültem amikor megkapták, mert külföldön virágzik ez a biznisz, és mivel piaci alapon megy, így minőségi a szolgáltatás. Nyilván nem lesz CBS meg TNT szint, de el lehetne szélszelni a focit itthon, semmi mást nem néznek ennyien. Ehelyett van ez a posvány, még rendes app sincs a TV-re, pedig öt éves sincs a samsungom. Egy normális fb oldaluk sincs, rtl foci aztán egyétek. Sokkal többet vártam, mert külföldön ez patikán működik.
Jó, hogy beszéltünk róla, le is mondom.
Jó, hogy beszéltünk róla, le is mondom.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- nzooli93
Jah, rohadt gáz minden téren az egész. Gundi minden meccsen felvetődik ,hogy ezt mégis ,hogy gondolták. És nem lehet se külföldire átnyomni a kommentátort,se arra,hogy stadion hang legyen. Marketingjük meg kimerül annyiból,hogy a Majkát, meg az Istenes Bencét kiküldik 1-2 meccsre szelfizni, azt csá.flori írta:Ilyen szempontból ultragáz az RTL. Minden egyes platformon nyomniuk kéne a videókat, interjúkat, mindent. Szánalmas. Mondjuk nem tudom mit várok, ahol gundi lehet a főkommentátor, aki olyan szinten vakon van, hogy már a focit nem követőknek is kellemetlen.lestat írta: Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?![]()
- flori
Ilyen szempontból ultragáz az RTL. Minden egyes platformon nyomniuk kéne a videókat, interjúkat, mindent. Szánalmas. Mondjuk nem tudom mit várok, ahol gundi lehet a főkommentátor, aki olyan szinten vakon van, hogy már a focit nem követőknek is kellemetlen.lestat írta: Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?![]()
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Inter.it en talaltam de csak 2perces, csak a gólokkallestat írta: Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?![]()
- lestat
Az amugy letezik hogy egyik hivatalos oldal sem toltott fel osszefoglalot?

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
vicces már vagy 60 oldalt olvastam hogy mennyire szar volt a bíró és miért nem volt fault amikor Martin belerúgott Dumfriesbe és miért nem volt tizi meg piros a barca javára de még egy helyen nem olvastam hogy mi a vélemény turhakirály ügyben. meg sem történt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mintha Erik az angolna véleményezné Phelps munkáját.RaúlCF írta: különben is a kiváló ex spanyol bírók megmondták, hogy elfújták a meccset. még egy katalán ex bíró szerint is hatalmas hibákat vétettek a barca ellen szóval mindenki üljön le. ilyen kiváló szakembereket nem lehet megkérdőjelezni

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams