najo

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. május 7., szerda 16:09
Az a baj itt Mbappet sokan CRhez mérik. Nem szabad CR-Messihez senkit se hasonlitani. Ket urleny. Szamokba vannak olyan jatekosok akik hozhatjak a golokat amiket a ket allat lasd Haaland de jatekba kb mindenki elmarad.RaúlCF írta: most minden kötekedés nélkül de néztem tegnap a meccset és semmi Messi szerűt nem láttam tőle. Totál egysíkú volt. 95%ban behúzza a bal lábára és vagy rábassza vagy beíveli. ennyi. nem tudom ebbe hol látnak Messit.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 7., szerda 16:08
Ahogy passzol az elég Messis. Mindig jó helyre teszi, nagyon technikás, nagyon jó ütemérzékkel, könnyedén pontosan teszi oda bárhova. Ebben biztos top, és ez nem is fog elkopni. Az, hogy jól cselez azzal annyira nem tűnsz ki mert van 1000 ilyen szélső, de akinek agya is van olyan nem sok, neki meg van.RaúlCF írta: most minden kötekedés nélkül de néztem tegnap a meccset és semmi Messi szerűt nem láttam tőle. Totál egysíkú volt. 95%ban behúzza a bal lábára és vagy rábassza vagy beíveli. ennyi. nem tudom ebbe hol látnak Messit.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 7., szerda 15:53
BlancoMark írta:En inkabb Robbent latom benne. Sot, osszjatekban meg tobbet is latok bele mint a hollandba. A holland inkabb egyeni jatekos volt, de azt a legmagasabb szinten muvelte. Yamalnak sok jo meglatasa van a kialakitott 1v1-ek mellett is.RaúlCF írta: most minden kötekedés nélkül de néztem tegnap a meccset és semmi Messi szerűt nem láttam tőle. Totál egysíkú volt. 95%ban behúzza a bal lábára és vagy rábassza vagy beíveli. ennyi. nem tudom ebbe hol látnak Messit.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 7., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 15:45
Fú amúgy én nagyon sok mindent kívánok a barszának akár csonttörést is de ha innen földbeállnának a ligában is azért lehet még nekem is megesene a szívem rajtuk.BlancoMark írta: Ha megverjuk oket, akkor ezen a fiatal csapaton olyan nyomas lesz az utolso harom forduloban mint meg soha.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 7., szerda 15:40
En inkabb Robbent latom benne. Sot, osszjatekban meg tobbet is latok bele mint a hollandba. A holland inkabb egyeni jatekos volt, de azt a legmagasabb szinten muvelte. Yamalnak sok jo meglatasa van a kialakitott 1v1-ek mellett is.RaúlCF írta: most minden kötekedés nélkül de néztem tegnap a meccset és semmi Messi szerűt nem láttam tőle. Totál egysíkú volt. 95%ban behúzza a bal lábára és vagy rábassza vagy beíveli. ennyi. nem tudom ebbe hol látnak Messit.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 7., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 15:29
Olyan ez, mint mikor anno denilson halomra borogatott meg szopatta a vedoket egesz meccsen odavissza többször, csak vegtermek nem volt. Igazabol semmi kulonbseg._Bushido_ írta:Pl tegnap is, 0 gól. 0 gólpassz.realbeckham írta: Abba most nincs kedvem belemenni, hogy pl egy salah szezonjahoz egyénileg mennyire le van maradva a kis takony, de az igazsag az, hogy yamal, amugy szelsőként atlagos statjaiba es annak megítélésébe nem is önmaga a jatekos rakta le a legtöbb melót egész évben, hanem romano. Ha behuzza a végénakkor remelem egy zsiros juttatas megy zsebbe az újságíró goatnak. Megdolgozott erte keményen, annyi szent.
És eredmények app a 9,6al Yamal lett a mvp.
What?
Elindult az üzengetés is!
Inigo Martinez, Barcelona: "La Liga is ours and El Clasico too. We will beat Real Madrid on Sunday, no doubts about that". [MARCA].
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 7., szerda 15:25
Az pedig annyira idei Real Madrid lenne, hogy ha valahogy el is hoznánk a 3 pontot, rá egy hétre ikszelunk a MallorcavalBlancoMark írta: Ha megverjuk oket, akkor ezen a fiatal csapaton olyan nyomas lesz az utolso harom forduloban mint meg soha.
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. május 7., szerda 15:23
A kiemelt résszel messzemenően egyetértek. Időkorlát nem ártana a VAR-szobára, egyértelmű eseteknél is húzzák az időt.hehetheoriginal írta: Ismerve/latva a dolgok folyását, a bürokráciát, a futball elnevezesu produktumot, igen.
Hatalmas nagy upgrade lenne.![]()
Btw a biro most is kommunikal a var szobaval, de en szintiszta kabarenak tartom, hogy 5 perc alatt se tudja a szoba eldonteni, mi van, erre kihivjak a meccs folyasabol, meccs hevebol, ordito szurkoloktol az izzadt, felig faradt birot, hogy ő dontse el egy 19 collos monitoron helyettük.... Szanalmas. Akkor ezek vagy nem vallaljak a felelosseget, vagy nincs megfelelo kepesitesuk, vagy nem is biroi kapacitasban ulnek ott, hanem csak videosfiuk, akik probaljak a cuccot, visszajatszast, kamerakat kezelni...
Kurvasok sebbol verzik ez, es jozan paraszti ésszel rohadtul jova es használhatóvá lehetne tenni, de annyira inkompetens, lassu es onmagat felto/vedo az egesz futballvezetes es szervezet, hogy eselytelennek latom, hogy barmifele pozitiv valtozas legyen.
Probaljak itt az ujitasokat evek ota, de egyszer nem fekudtek ra rendesen vmelyik temara, hogy marpedig ezt kurvajol meg fogjuk csinalni, hogy fejlodjon a sportag, hogy jobb legyen a végtermék........
Korrupt, bürokrata szar az egész, itt senkinek sem erdeke, hogy jobban mukodjon a sport
Ez velem is szembejött. Menjen balettozni. No foul. Ha Vinicius hemperegne, pont ugyanezt gondolnám.csababarca írta:Nálam ez ugyanaz mint a Lautaro eset, ott is lábat ért Cubarsi, egyértelmű 11-es, itt is lábat ért Dumfries.ferni írta:
https://x.com/Zona_Blaugrana/status/1919868331210781006
Az a baj, hogy ha mindent lelassítasz gyökkettőre teljesen máshogy néz ki mint ahogy az történt normál sebességben, itt is elhozta kb abban a pillanatban a labdát Dumfries, ahogy összeértek, persze lassítgatva rá lehet mondani, hogy fault, de ilyet max a ligában varozgatnak a Barcának
De egyébként meg ki kellet volna bikázni a labdát a francba, és nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 7., szerda 15:20
Miota focit nezek az ilyen nyilatkozatok/hozzallasok mindig visszautnek a vegen. Szerintem nagyon adja magat, hogy az egesz keret elhitte a szurkolokkal egyutt a triplazast aztan a vegere marad egy Copa nekik.Toti írta:az mennyire kisebbségi komplexusos, h például ez a köpködős pár órával egy ilyen bl elődöntős kiesés után már a real madridot veszi a szájáraELSiete írta:Inigo Martinez: "La Liga is ours, and El Clasico will be ours. There is not a single doubt." @marca
![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 7., szerda 15:15
az mennyire kisebbségi komplexusos, h például ez a köpködős pár órával egy ilyen bl elődöntős kiesés után már a real madridot veszi a szájáraELSiete írta:Inigo Martinez: "La Liga is ours, and El Clasico will be ours. There is not a single doubt." @marca
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 7., szerda 15:11
Pl tegnap is, 0 gól. 0 gólpassz.realbeckham írta: Abba most nincs kedvem belemenni, hogy pl egy salah szezonjahoz egyénileg mennyire le van maradva a kis takony, de az igazsag az, hogy yamal, amugy szelsőként atlagos statjaiba es annak megítélésébe nem is önmaga a jatekos rakta le a legtöbb melót egész évben, hanem romano. Ha behuzza a végénakkor remelem egy zsiros juttatas megy zsebbe az újságíró goatnak. Megdolgozott erte keményen, annyi szent.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 7., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 14:11
Mindharmotoknak igaza van, viszont, ha valahogy behuznank, az adhatna eleg erot az utolso par meccsre.dzsi91 írta:Celta ellen mutattuk mi is milyen jó állapotban vagyunkrealmadrid95 írta:
De azt ne felejtsd el, hogy most mar tenyleg hulla faradtak lesznek. Gaz ebben bizni, de iden csak ez maradt nekunk.Legyen balhé meg cirkusz a népnek a foci mostmár ráér a következő szezonban.
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 7., szerda 13:59
Nem lehet minden évben nyerni, ez a mostani kicsit hasonló a 18/19-es szezonhoz, ott is minden szar volt és káosz. Ez a szezon elment. Azért jó lenne egy győzelemmel megszorongatni a barcát, kiváncsi lennék a pánik hangulatra.Gaz ebben bizni, de iden csak ez maradt nekunk.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. május 7., szerda 13:58
Annyi lesz talán, hogy fizikálisan most nem tudnak fölénk kerekedni, azért az elég csúnya lenne na..realmadrid95 írta:De azt ne felejtsd el, hogy most mar tenyleg hulla faradtak lesznek. Gaz ebben bizni, de iden csak ez maradt nekunk.Yazid írta: Eleg egyszeru ez az inter, de a koncentracio, erőnlét, csapatmunka szempontból elegge elmaradunk tőlük, ugyhogy kár ebbol következtetest levonni. 3-0, semmi valtozas nincs nalunk ezert nem ertem megint
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 13:53
Celta ellen mutattuk mi is milyen jó állapotban vagyunkrealmadrid95 írta:De azt ne felejtsd el, hogy most mar tenyleg hulla faradtak lesznek. Gaz ebben bizni, de iden csak ez maradt nekunk.Yazid írta: Eleg egyszeru ez az inter, de a koncentracio, erőnlét, csapatmunka szempontból elegge elmaradunk tőlük, ugyhogy kár ebbol következtetest levonni. 3-0, semmi valtozas nincs nalunk ezert nem ertem megint
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem