magnus666 írta:
Nem vagyok teljesen elégedetlen, egy ilyen kukázott csapatnak van tartása, erőnléte, hite, visszajöttünk 2-0 után idegenben is, az ilyen meccsek az elmúlt 6-8 évben 5-1-nel végződnek.
Valóban, le a kalappal, ahogy ez a Barca szezon indult a regisztrációs problémákkal, a sok tejfelesszájúval, szerintem ez a szezon már most 10/10 kell hogy legyen a Barca szurkolóknak a kupával és a szuperkupával, ha leesik a liga 11/10
3-ból 3x vertek meg minket idén, abból egyszer 4:0-ra a Bernabeuban, 2. lettek a BL táblán, elmentek a elődöntőig a BL-ben, ahol hősies körülmények között estek ki. A játék szép volt, megannyi forditással a szezon során, már-már a mi forditásainkra emlékeztettek. Mindezt úgy, hogy csupa másodvonalas játékosból áll a keret, reálisan kb csak a jobbhátvédjük jobb a miénknél (Lukács), Szczęsny visszavonulásból, cigis tüdővel jött vissza úgy, hogy nálam a pályája csúcsán sem volt soha tényező, Raphinha élete szezonját tolta, ha tripláznak, képességekben hiába nem world-class, tőle nem sajnáltam volna az aranylabdát, elvégre az én szememben annak jár a labda, aki az adott szezonban a legjobb teljesitményt nyújtotta (ezért sem tudom hova tenni Messi utolsó két lasztiját), + Lewandowski, szintén miket művelt majdnem 37 évesen.
Ha pedig kellett, bármikor be tudott ugrani egy noname játékos az akadémiáról, aki több, mint korrektül látta el a feladatot. Barca szurkolóként meseszerűre alakult ez a szezon, annyi szent.
Merem én is remélni, hogy ez egy egyszezonos csoda volt, kizártnak tartom hogy Raphinha vagy Lewa lehozzon még egy ilyen szezont. Ezt most kellett volna nekik idén behúzni, a csillagok nagyon együtt álltak, riválisok gyengék voltak, viszont ilyen csekély BL rutinnal elég nagy arconcsapás lett volna a végső győzelmük.
A tegnapi után azért megnézem, hogy az arabokon kivül ki adna 65 milliót ezért az Araujóért.