az utobbi 5-10 evben mar sajna csak anyagi erdekem van a labdarugasban.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 7., szerda 14:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 12:23
Legalább 10szer mint viniciusz.MorataMartin írta:Én csak az kívánom, hogy az insta posztja után úgy vigye haza a BL-trófeát, mint Messi miután megígérte a Camp Noubanhehetheoriginal írta: Messi/gyamal megosztott balondoron van mar az a penz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. május 7., szerda 12:14
Én csak az kívánom, hogy az insta posztja után úgy vigye haza a BL-trófeát, mint Messi miután megígérte a Camp Noubanhehetheoriginal írta: Messi/gyamal megosztott balondoron van mar az a penz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 11:55
Real bajnoki címre teszi majd nyáron meg megveszi a barszát belőle.soadroli írta: shutter hang vagy felrakni a tegnapi nyereményt arsenal tj-ra![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 7., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. május 7., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 7., szerda 11:34
sima psg. nem is akarom hogy tokas peet oruljon a vegen. idenre nem jutott nekunk mas csak a karorvendesdzsi91 írta: Így, hogy a barszát eltemettük azért jó lenne ma is valami bolondos meccs hosszabbítással meg drámával.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 7., szerda 11:08
nem csodalom hogy gratulalt az internek es latott egy csomo pozitiv dolgotlestat írta:Hat gratulalok, szep kis vigasz dij.Sierra írta:
Komoly penz jott basszameg![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 11:00
Hat gratulalok, szep kis vigasz dij.Sierra írta:Komoly penz jott basszameg'shutterisland írta: 90. percben pukkantottam 10k-val inter tj-t 25x oddsert, ma biztos nem alszok barmi lesz.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 7., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 7., szerda 10:40
Komoly penz jott basszameg'shutterisland írta: 90. percben pukkantottam 10k-val inter tj-t 25x oddsert, ma biztos nem alszok barmi lesz.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. május 7., szerda 10:29
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2025. május 7., szerda 10:16
Babinho írta: Azért Inzaghira is érdemes kitérni, azért már most kijelenthető, hogy elképesztő munkát végez évek óta.
Most így körbetekintve, az Atletico helyében én simán lecserélném már Simeone-ra, akár egy hely csere is szóba jöhetne. Le a kalappal ahogy menedzseli ezt a csapatot. A bajnokságot nem hiszem hogy már behúznák, elfáradtak, ez a meccs is sokat kivett belőlük.
De azt kell mondani, hogy szimpatikus csapat na, amit letesznek. 2. bl döntő 3 éven belül...
Tele vannak gyors, erős, harcos játékosokkal, az biztos, hogy mindent kitesznek a pályára, harcolnak a végsőkig.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 7., szerda 10:15
Hülye lenne váltani.Babinho írta: Azért Inzaghira is érdemes kitérni, azért már most kijelenthető, hogy elképesztő munkát végez évek óta.
Most így körbetekintve, az Atletico helyében én simán lecserélném már Simeone-ra, akár egy hely csere is szóba jöhetne. Le a kalappal ahogy menedzseli ezt a csapatot. A bajnokságot nem hiszem hogy már behúznák, elfáradtak, ez a meccs is sokat kivett belőlük.
De azt kell mondani, hogy szimpatikus csapat na, amit letesznek. 2. bl döntő 3 éven belül...
Tele vannak gyors, erős, harcos játékosokkal, az biztos, hogy mindent kitesznek a pályára, harcolnak a végsőkig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 7., szerda 10:14
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 7., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 7., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 9:32
En hoznam is ide. Ha evente ketszer letesz ilyet a barca ellen mar megerte.Kerlon írta: 5 G/A in 2 games against Barcelona in the Champions League semi-final. Denzel Dumfries just put in an all-time performance
ezt, ha lamínnyamal vagy rafinya csinálja, akkor ma aranylabdást avatnak
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem