Legalabb nem tagadja

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 7., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2025. május 7., szerda 11:07
Valóban, le a kalappal, ahogy ez a Barca szezon indult a regisztrációs problémákkal, a sok tejfelesszájúval, szerintem ez a szezon már most 10/10 kell hogy legyen a Barca szurkolóknak a kupával és a szuperkupával, ha leesik a liga 11/10magnus666 írta: Nem vagyok teljesen elégedetlen, egy ilyen kukázott csapatnak van tartása, erőnléte, hite, visszajöttünk 2-0 után idegenben is, az ilyen meccsek az elmúlt 6-8 évben 5-1-nel végződnek.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. május 7., szerda 10:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 7., szerda 10:07
taska nyitogatos jatekban egesz jol hozta a szintetGundi a felkészületlenség élő szobra, legalábbis foci terén. Nem hiszem, hogy Fab Rom-ot olvasna, max az NSO-ra feltett idézeteket tőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 7., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 7., szerda 9:36
Ugyan kérlek, Olmonak játszania sem szabadna, FC Kiskapu megoldja azért okosban az apróságokat, de amikor majd Yamalhoz hozzávágják a 20 millás fizetést 17 évesen és 23 éves korára ott tartanak h 30-hoz kell közeledni majd izzadhatnak megintdzsi91 írta: Pénzügyileg hogy jöttek ki ebből a szezonból így, hogy nem nyertek bl-t? Nyáron kelleni fog nekik egy csatár. Lewa mégegy szezont nem bír már.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 7., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 7., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 7., szerda 9:24
Nem volt ott az EB-n, keretszukitesnel kiraktak, igy meg az se nyert.Kerlon írta:EBt is nyert, de ja, van iden 8 kiemelkedo hónapjuk és egyből felpakolták őket a legfelsőbb polcra. De valahogy mindig is így volt arrafelé, Bojantol, Jeffrenig es lehetne sorolni...
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 7., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 7., szerda 9:22
EBt is nyert, de ja, van iden 8 kiemelkedo hónapjuk és egyből felpakolták őket a legfelsőbb polcra. De valahogy mindig is így volt arrafelé, Bojantol, Jeffrenig es lehetne sorolni...Sierra írta: Az a Cubarsi gyerek is hova van szopkodva.. 18 eves, semmi erdemit nem rakott le az asztalra aztan 70 milliora van ertekelve. Ertem en hogy tehetseges, de mire fel 70 millio? Top vedoknel ritka az ilyen arcedula akik mar tenylegesen bizonyitottak klub es valogatott szinten is. De egy tejfeles szaju kisgyereknek aki nyert 2 spanyol kupat kicsit eros.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 9:21
mert barcás és mert fiatal, igazi goldenboi.Sierra írta: Az a Cubarsi gyerek is hova van szopkodva.. 18 eves, semmi erdemit nem rakott le az asztalra aztan 70 milliora van ertekelve. Ertem en hogy tehetseges, de mire fel 70 millio? Top vedoknel ritka az ilyen arcedula akik mar tenylegesen bizonyitottak klub es valogatott szinten is. De egy tejfeles szaju kisgyereknek aki nyert 2 spanyol kupat kicsit eros.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 7., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 9:18
Nyilván nem elsőkézből de amit fabrizió elindít az eljut hozzá is.Zack írta:Gundi a felkészületlenség élő szobra, legalábbis foci terén. Nem hiszem, hogy Fab Rom-ot olvasna, max az NSO-ra feltett idézeteket tőle.dzsi91 írta: Gundel amúgy szerintem nem barszás. Ő a tipik fotelszurkoló akiket fabrizióék etetnek halálra.Visszamondja a sok blődséget. Farkas más. Ő rafkós és aljas.
![]()
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 7., szerda 9:15
Gundi a felkészületlenség élő szobra, legalábbis foci terén. Nem hiszem, hogy Fab Rom-ot olvasna, max az NSO-ra feltett idézeteket tőle.dzsi91 írta: Gundel amúgy szerintem nem barszás. Ő a tipik fotelszurkoló akiket fabrizióék etetnek halálra.Visszamondja a sok blődséget. Farkas más. Ő rafkós és aljas.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 9:06
Igazából a média világában dolgozók elviszik az egészet a barca javara, és ez mindenhol terjed, fertőz. Tegnap is Gundel a kommentatori székben... Istenem, a fejemet fogtam, 20 perce tartott a meccs, de csak Yamalrol beszélt. Aztán Cubarsi belépője fotelból ülve is szabálytalansagnak tűnt, de minimum illett volna egy lassítást megvárnia az elvileg partatlan kommentatornak, hogy lássa mi történt a 16oson belül, de egyből kiabálta, hogy milyen csúcsszuper szerelés volt ez, mennyire bravuros Cubarsi megmozdulása (realmadrid95 írta:Pad'em írta:
Mennyire szánalmas a Facebook oldala. 50 db nyilatkozat meg social poszt Barcásoktól, 1 (!) db poszt a győztes oldalról, egy Frattesi 1 soros. Csinálhatná kevésbé egyértelműen ez a gyökér![]()
A kopkodos Inigorol persze nem rak ki videot, mint anno Bellinghamrol, amikor magyarazott a bironak.
Vagy Acerbirol, aki ketszer legyozte a hererakot, apukaja halala utan alkoholista lett, egy olyan serulesbol tert vissza, ami utan mindenki azt josolta, hogy vissza fog vonulni. Legalabbis en nem lattam errol posztot..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 9:05
Szerencsétlenek mi mást írhatnának.TheBull6 írta: Nagyon nyomja most minden játékos mindenhol a büszke vagyok a csapatra meg hogy a csapat tagja lehetek, meg hogy sok siker vár ránk, stb-stb.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 7., szerda 9:03
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem