Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Pénzügyileg hogy jöttek ki ebből a szezonból így, hogy nem nyertek bl-t? Nyáron kelleni fog nekik egy csatár. Lewa mégegy szezont nem bír már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szopkodják csak az égig a játékosaikat, akár az egész világ nem érdekel. Sőt, jó is. Yamalnak hamarosan új szerződést kell aláírnia amihez majd egy zsíros fizetés is társul. Lewa felszabadult 33 millájából gondolom egy jó nagy szeletet adnak majd neki. Az arca közben akkora lett már most is hogy a képernyőn alig fér el. A 3. legjobban fizetett játékosuk továbbra is Fati, én biztos vagyok abban hogy ha be is fut Yamal, pénzügyileg ugyan úgy a falba állítja őket mint Messi.
Ja, akkor pardon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem volt ott az EB-n, keretszukitesnel kiraktak, igy meg az se nyert.Kerlon írta:EBt is nyert, de ja, van iden 8 kiemelkedo hónapjuk és egyből felpakolták őket a legfelsőbb polcra. De valahogy mindig is így volt arrafelé, Bojantol, Jeffrenig es lehetne sorolni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem nyert EBt. Vegul nem vittek ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
EBt is nyert, de ja, van iden 8 kiemelkedo hónapjuk és egyből felpakolták őket a legfelsőbb polcra. De valahogy mindig is így volt arrafelé, Bojantol, Jeffrenig es lehetne sorolni...Sierra írta: Az a Cubarsi gyerek is hova van szopkodva.. 18 eves, semmi erdemit nem rakott le az asztalra aztan 70 milliora van ertekelve. Ertem en hogy tehetseges, de mire fel 70 millio? Top vedoknel ritka az ilyen arcedula akik mar tenylegesen bizonyitottak klub es valogatott szinten is. De egy tejfeles szaju kisgyereknek aki nyert 2 spanyol kupat kicsit eros.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert barcás és mert fiatal, igazi goldenboi.Sierra írta: Az a Cubarsi gyerek is hova van szopkodva.. 18 eves, semmi erdemit nem rakott le az asztalra aztan 70 milliora van ertekelve. Ertem en hogy tehetseges, de mire fel 70 millio? Top vedoknel ritka az ilyen arcedula akik mar tenylegesen bizonyitottak klub es valogatott szinten is. De egy tejfeles szaju kisgyereknek aki nyert 2 spanyol kupat kicsit eros.
amúgy átlagos képességű játékos.
de ez barca védőbe elég is, puyol, piké, mind ilyenek voltak, semmi extra.
thereisonly1ronaldo
Az a Cubarsi gyerek is hova van szopkodva.. 18 eves, semmi erdemit nem rakott le az asztalra aztan 70 milliora van ertekelve. Ertem en hogy tehetseges, de mire fel 70 millio? Top vedoknel ritka az ilyen arcedula akik mar tenylegesen bizonyitottak klub es valogatott szinten is. De egy tejfeles szaju kisgyereknek aki nyert 2 spanyol kupat kicsit eros.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nyilván nem elsőkézből de amit fabrizió elindít az eljut hozzá is.Zack írta:Gundi a felkészületlenség élő szobra, legalábbis foci terén. Nem hiszem, hogy Fab Rom-ot olvasna, max az NSO-ra feltett idézeteket tőle.dzsi91 írta: Gundel amúgy szerintem nem barszás. Ő a tipik fotelszurkoló akiket fabrizióék etetnek halálra.Visszamondja a sok blődséget. Farkas más. Ő rafkós és aljas.
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Gundi a felkészületlenség élő szobra, legalábbis foci terén. Nem hiszem, hogy Fab Rom-ot olvasna, max az NSO-ra feltett idézeteket tőle.dzsi91 írta: Gundel amúgy szerintem nem barszás. Ő a tipik fotelszurkoló akiket fabrizióék etetnek halálra.Visszamondja a sok blődséget. Farkas más. Ő rafkós és aljas.
![]()
- dzsi91
Gundel amúgy szerintem nem barszás. Ő a tipik fotelszurkoló akiket fabrizióék etetnek halálra.
Visszamondja a sok blődséget. Farkas más. Ő rafkós és aljas.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Igazából a média világában dolgozók elviszik az egészet a barca javara, és ez mindenhol terjed, fertőz. Tegnap is Gundel a kommentatori székben... Istenem, a fejemet fogtam, 20 perce tartott a meccs, de csak Yamalrol beszélt. Aztán Cubarsi belépője fotelból ülve is szabálytalansagnak tűnt, de minimum illett volna egy lassítást megvárnia az elvileg partatlan kommentatornak, hogy lássa mi történt a 16oson belül, de egyből kiabálta, hogy milyen csúcsszuper szerelés volt ez, mennyire bravuros Cubarsi megmozdulása (realmadrid95 írta:Pad'em írta:
Mennyire szánalmas a Facebook oldala. 50 db nyilatkozat meg social poszt Barcásoktól, 1 (!) db poszt a győztes oldalról, egy Frattesi 1 soros. Csinálhatná kevésbé egyértelműen ez a gyökér![]()
A kopkodos Inigorol persze nem rak ki videot, mint anno Bellinghamrol, amikor magyarazott a bironak.
Vagy Acerbirol, aki ketszer legyozte a hererakot, apukaja halala utan alkoholista lett, egy olyan serulesbol tert vissza, ami utan mindenki azt josolta, hogy vissza fog vonulni. Legalabbis en nem lattam errol posztot..

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
Szerencsétlenek mi mást írhatnának.TheBull6 írta: Nagyon nyomja most minden játékos mindenhol a büszke vagyok a csapatra meg hogy a csapat tagja lehetek, meg hogy sok siker vár ránk, stb-stb.

Nyilván előbb utóbb leesik majd nekik egy bl de Flickel nem hiszem.Hiába jó edző ugyanolyan korlátozott mint a guardiola-klopp vonal. Nem fog leadni az elképzeléseiből ezzel a régi idők focija felfogással meg le lesz pofozva az első kereszteződésnél mindig. Tegyék össze a két kezüket, hogy kiestek mert lehet a párizs durvábban megfutotta volna őket a bolond dembelével.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
“We have the VAR and we have to trust them. You have to change things, because they are human and it is normal to make mistakes. The Federation must show how strong they are, because it’s important. Players and coaches also make mistakes, and we must protect them.”
He further added:
“We always look for excuses. If we lose it’s because of the referees and it’s not like that. We all make mistakes, I make them, you make them, even the referees. We have to protect the referees because we can’t play without them. We have to protect them. We have to play better to win.”
He further added:
“We always look for excuses. If we lose it’s because of the referees and it’s not like that. We all make mistakes, I make them, you make them, even the referees. We have to protect the referees because we can’t play without them. We have to protect them. We have to play better to win.”

ZIDANE
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta:Mennyire szánalmas a Facebook oldala. 50 db nyilatkozat meg social poszt Barcásoktól, 1 (!) db poszt a győztes oldalról, egy Frattesi 1 soros. Csinálhatná kevésbé egyértelműen ez a gyökérnzooli93 írta: Ennyi meghasadt szív emojit egész életemben nem lattam,mint most Romano posztjainal![]()
![]()
A kopkodos Inigorol persze nem rak ki videot, mint anno Bellinghamrol, amikor magyarazott a bironak.
Vagy Acerbirol, aki ketszer legyozte a hererakot, apukaja halala utan alkoholista lett, egy olyan serulesbol tert vissza, ami utan mindenki azt josolta, hogy vissza fog vonulni. Legalabbis en nem lattam errol posztot..
- Pad'em
Mennyire szánalmas a Facebook oldala. 50 db nyilatkozat meg social poszt Barcásoktól, 1 (!) db poszt a győztes oldalról, egy Frattesi 1 soros. Csinálhatná kevésbé egyértelműen ez a gyökérnzooli93 írta: Ennyi meghasadt szív emojit egész életemben nem lattam,mint most Romano posztjainal![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem mind1 hogy eggyel picsáznak el mint a kupa döntőben, vagy megint felmossák a pályát velünk. Én erre gondoltam.KAG írta: Tehat vagy gyoznek, vagy kikapnak.
ez aztan a nagy joslat![]()

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Hetvegen nagyon el kell picsazni oket, en mar bekeszitettem a nagytetes szelvenyem. Egy vesevel is lehet teljes eletet elni legrosszabb esetben.

- nzooli93
Ennyi meghasadt szív emojit egész életemben nem lattam,mint most Romano posztjainal 

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem lehet dontetlen isKAG írta:TheBull6 írta: Nagyon nyomja most minden játékos mindenhol a büszke vagyok a csapatra meg hogy a csapat tagja lehetek, meg hogy sok siker vár ránk, stb-stb.
Két kimenetelét látom ennek a tegnapi meccsnek:
vagy kicsit megfogja őket (azért mégis 20 éves szarosok és kb most kaptak először igazán pofont ebben a szezonban) aztán végre sikerül őket megverni a hétvégén,
vagy még kicsit fel is pörögnek miatta, aztán megint gurítanak egy négyest.
Remélem előbbi![]()
Tehat vagy gyoznek, vagy kikapnak.
ez aztan a nagy joslat![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema