HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 7., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 7., szerda 10:40
Komoly penz jott basszameg'shutterisland írta: 90. percben pukkantottam 10k-val inter tj-t 25x oddsert, ma biztos nem alszok barmi lesz.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. május 7., szerda 10:29
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2025. május 7., szerda 10:16
Babinho írta: Azért Inzaghira is érdemes kitérni, azért már most kijelenthető, hogy elképesztő munkát végez évek óta.
Most így körbetekintve, az Atletico helyében én simán lecserélném már Simeone-ra, akár egy hely csere is szóba jöhetne. Le a kalappal ahogy menedzseli ezt a csapatot. A bajnokságot nem hiszem hogy már behúznák, elfáradtak, ez a meccs is sokat kivett belőlük.
De azt kell mondani, hogy szimpatikus csapat na, amit letesznek. 2. bl döntő 3 éven belül...
Tele vannak gyors, erős, harcos játékosokkal, az biztos, hogy mindent kitesznek a pályára, harcolnak a végsőkig.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 7., szerda 10:15
Hülye lenne váltani.Babinho írta: Azért Inzaghira is érdemes kitérni, azért már most kijelenthető, hogy elképesztő munkát végez évek óta.
Most így körbetekintve, az Atletico helyében én simán lecserélném már Simeone-ra, akár egy hely csere is szóba jöhetne. Le a kalappal ahogy menedzseli ezt a csapatot. A bajnokságot nem hiszem hogy már behúznák, elfáradtak, ez a meccs is sokat kivett belőlük.
De azt kell mondani, hogy szimpatikus csapat na, amit letesznek. 2. bl döntő 3 éven belül...
Tele vannak gyors, erős, harcos játékosokkal, az biztos, hogy mindent kitesznek a pályára, harcolnak a végsőkig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 7., szerda 10:14
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 7., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 7., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 9:32
En hoznam is ide. Ha evente ketszer letesz ilyet a barca ellen mar megerte.Kerlon írta: 5 G/A in 2 games against Barcelona in the Champions League semi-final. Denzel Dumfries just put in an all-time performance
ezt, ha lamínnyamal vagy rafinya csinálja, akkor ma aranylabdást avatnak
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 7., szerda 9:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 7., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 7., szerda 9:16
Azt megmondták a szakértők itt, hogy nem így működik. De az Inter, aki senkinek nem lő 2 gólnál többet tudott gurítani 7 gólt 2 meccsen nekik és számtalanszor játszották be jól az agyig feltolt védelem mögé a labdát, biztos azért, mert atomfizika ez...ki kell használni a feltolt védekezésüket
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 7., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. május 7., szerda 8:54
Ott irja. Ahol indult a szabalytalansag, tehat aholjavier88 írta:Ennél azért bonyolultabb a történet. Ugyanis ha valakit megrúgnak a 16-on kívül, de ő nem esik el, és kap egy újabb rúgást a 16-on belül, amitől már elesik, akkor vajon mi a szabálytalanság helye?BlancoMark írta: CBS streamen neztem, ahol megkerdeztek egy szakertot. Azt mondta, hogy jogos dontes szuletett, mert az szamit, hogy hol indult a szabalytalansag. Ez alol kivetel a mezrantas, ami folytatolagos szabalytalansag, tehat az szamit, hogy hol fejezodott be.
Mindent elmond a spanyol birokrol, hogy Lahoz nem ismeri a szabalykonyvet.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 8:43
Amúgyt tényleg keblemre Inter. A 2010es is baszott nagy mentés volt. Bl címvédést akartak a Bernabeuban. Na még mit nemRealista24 írta:Ezen felvisitottam en ishehetheoriginal írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 7., szerda 8:33
Ezen felvisitottam en ishehetheoriginal írta:A világ 2010 után újra megmenekült!![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 7., szerda 8:33
A világ 2010 után újra megmenekült!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 7., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 7., szerda 8:28
de hozza kell tenni hogy az interes onana vilagklasszis modjara vedettBlancoMark írta: A legszebb az egeszben, hogy az Inter rasozta a MU-ra Onanat magas aron, aztan ket bakancsert elhozta ezt a Sommert.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem