Ezért megint érdemes volt egy éven át barsza triplával riogatni a népet meg volt itt clasico bl döntő meg minden... Klub vb az új bl. Kocogva megfutjuk a leharcolt bl csapatokat azt vissza is repültünk a trónra
Amúgy le a kalappal flick előtt. A béka segge alól kirángatta őket és hozott egy nagyon jó szezont olyan játékosokkal akik valószínüleg jövőre ennek a felét ha tudják hozni. A focijának a gyengéje viszont egyből ki is jött igaz jóval később mint azt vártuk mert mi kurvanagy balfaszok voltunk idén. Hosszútávon ez a foci amit tol nem lehet sikeres, az első szezonban fel lehet így húzni a csapatot de vagy akkor abban a szezonban rántod be az összes kupát vagy soha szerintem. Lényegében egy nagyon könnyű ágon az első értelmes ellenfél megszórta őket egy 7essel egy bl elődöntőben. Ilyen nincs akármennyire szórakoztató ez a nézőknek. És akkor ez mellé jönnek ezek a lúzer dolgok, hogy a 93ik percben kapod az egyenlítő gólt egy megnyert párharcon (Ez már nem flick sara hanem a klub mentális állapota).
Nagyon érdekes amúgy látni, hogy a 2 klub hogyan reagálja le a spanyolföldön történteket. A barsza konkrétan ha bármikor bármelyik real madridot megveri/megelőzi automatikusan potenciális vagy kinevezett világ legjobb csapata a saját szemükben is mi meg pont a spanyolországi teljesítményünk miatt vagyunk sokszor lesajnálva aztán mindenki les mint hal a szatyorban amikor meghallják a bl himnuszt fiaink. Szerintem kurva káros nekik amit generálnak maguk körül de ez legyen az ő bajuk.
Bajnoki címben nem hiszek a laliga miatt és nem is tudom, hogy jelen helyzetben szükség van-e a Celebjeinknek arra, hogy egy ilyen szezon végén az ölükbe hulljon a bajnoki cím. Nyilván kiröhögni a barszát jó lenne meg Carlot kupával búcsúztatni de szerintem így ahogy alakult a ma este egy kellemes kis tockos ez a szezon és kurvára meg is érdemeljük.
gyamal: nem tudom erre, hogy lesz kiokoskodva neki a balondor de lepjenek meg. Nyilván ügyes gyerek(a korához képest) de egy buborékban kezelik továbbra is emiatt. A mai teljesítményéért Vinicius itt rengetegszer lett karóra tűzve már. Megveri az embert aztán elönzőzi elrúgja elbassza, utolsó percben nem a szögletzászló felé indul stb...
Következő szezonban azért érdemes lesz ezt a barszát követni, hogy Flick viszi e tovább a a kamikaze focit és a sok túlteljesítő játékos, hogy fog muzsikálni.
Amúgy meg. haha
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams