Szerintem amugy ez a rutinnal fog megjonni neki, en nem kedvelem, es latszik hogy azert elindult a nagykepuskodes utjan de itt most egyedul o probalt valamit a hosszabbitasba a barcabol. Hatralepett, elkerte, aztan rajuk vezette. Nem mondom hogy sokszor sikeresen de ez volt az egyetlen veszelyforrasuk. Mindenesetre nagyon adom hogy besultek, nem is ertem hogy az inter ellen hogy tudtak ennyi golt szerezni beadasokbol.dzsi91 írta: gyamal: nem tudom erre, hogy lesz kiokoskodva neki a balondor de lepjenek meg. Nyilván ügyes gyerek(a korához képest) de egy buborékban kezelik továbbra is emiatt. A mai teljesítményéért Vinicius itt rengetegszer lett karóra tűzve már. Megveri az embert aztán elönzőzi elrúgja elbassza, utolsó percben nem a szögletzászló felé indul stb...
A triplaval kapcsolatba volt nehany osszezorrenesunk, halistennek neked volt igazad.

Szerintem nagyon korrektul vezette, de a hosszabbitas elso felidejet telibe lefujta egy inter ziccer kozepen. De gundel nem tudom milyen nickneven fut az eurobarcan, de mar kellemetlen volt hallgatni ahogy arra beszel.csababarca írta: Nálam mondjuk a 3. góljuk véleményes volt, de nem láttam visszajátszás Dumfries labdaszerzéséről, viszont elsőre is az volt a benyomásom, hogy ott egy rutinos védő kivágja taccsra a labdát és nincs miről beszélni.