Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sajnos nem szerda-szombatra jott ki a lepes, hanem kedd-vasarnap
Hetek ota mondom, h kurvaisten h ezek nem tisztak, egesz szezont lehoztak sprintben, ami a csovon kifert minden egyes hetvegi bajnokin es hetkozi bl meccsen de ugyanugy nyomjak tovabb megallas nelkul mintha szeptember lenne.
Hetek ota mondom, h kurvaisten h ezek nem tisztak, egesz szezont lehoztak sprintben, ami a csovon kifert minden egyes hetvegi bajnokin es hetkozi bl meccsen de ugyanugy nyomjak tovabb megallas nelkul mintha szeptember lenne.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Arpinho
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na megúsztunk egy világvégét.
Ezek után, hogy a Barca 120 percet játszott a Király Kupa döntőben, lejátszott két ilyen elődöntőt, ma is 120 percet játszottak, ki is kaptak, ezek után nálam kötelező a győzelem a hétvégén, aztán pedig bizni a legjobbakban.
Ennek ellenére le a kalappal a Barca előtt ezért az elődöntőért.
Ezek után, hogy a Barca 120 percet játszott a Király Kupa döntőben, lejátszott két ilyen elődöntőt, ma is 120 percet játszottak, ki is kaptak, ezek után nálam kötelező a győzelem a hétvégén, aztán pedig bizni a legjobbakban.
Ennek ellenére le a kalappal a Barca előtt ezért az elődöntőért.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fogjad akkor azt a sörtnuevo_ericco írta:Ki kapni még ki lehet, benne van. De egy lötyögést, önzőzést sem akarok látni. És főleg nem beszari taktikát Ancelottitól.flori írta: Ha hétvégén kikapunk mindenki fejét le kell venni. Most már tényleg.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Ki kapni még ki lehet, benne van. De egy lötyögést, önzőzést sem akarok látni. És főleg nem beszari taktikát Ancelottitól.flori írta: Ha hétvégén kikapunk mindenki fejét le kell venni. Most már tényleg.
- flori
Ha hétvégén kikapunk mindenki fejét le kell venni. Most már tényleg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Oh. Elképesztően sajnalom. Nagyon elhitték ők idén. Én is egyébként. A kutyafáját, de borzasztó lehet ez. Jo éjszakát kívánok. Fel a fejjel
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
tök mind1, mert akkor a youngest legtöbb sikertelen cselrealmadrid95 írta:Meccs vegen irhatna valaki egy statot, hogy hany sikeres csele volt, mert ugy fekszenek az Inter jatekosok ellene, mint a tekebabuk.Nika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
92:48
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Meccs vegen irhatna valaki egy statot, hogy hany sikeres csele volt, mert ugy fekszenek az Inter jatekosok ellene, mint a tekebabuk.Nika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
Már lemondott mindenki.reeed_ati írta: Ha ezek után, hogy le kell nyomniuk most egy hosszabbítást, nem sikerül bedarálni őket a klasszikuson, akkor monnyon le mindenki!!!![]()
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha ezek után, hogy le kell nyomniuk most egy hosszabbítást, nem sikerül bedarálni őket a klasszikuson, akkor monnyon le mindenki!!!
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Fotmobon meg 6,8, csak Pedri van 7 felett. Itt a teljes csapat.Nika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Van az eredmenyek.com algoritmusában egy részlet, ami hozzáad 1.5 pontot, ha az illetőt Yamalnak hívjákNika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
- RealMadridFanatic
A mezony legjobbja cimtol persze igy is kegyetlen messze van. Lautaro vagy Dumfries jelentosen jobb.nuevo_ericco írta:Barca-ból talán ő az egyetlen, aki valamit lerakott az asztalra az első félidőben. Rajta kívül 0 veszély.Nika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
nuevo_ericco
Barca-ból talán ő az egyetlen, aki valamit lerakott az asztalra az első félidőben. Rajta kívül 0 veszély.Nika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
A golszerzo Lautaro meg csak 7.7Nika91127 írta: Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csamal az eredmenyek.com alapján 7.9-es értékelés,a mezőnyből a legmagasabb... mire? Nem tudom nézni.
Ezt most tegyük zárójelbe, pláne ha holnap a PSG továbbjut.realmadrid95 írta: A nemzetközi fogadóirodák szerint jelenleg Lamine Yamalnak van a legnagyobb esélye az Aranylabdára!
A jelenlegi esélyek:
Lamine Yamal: 28.6%
Raphinha: 23.5%
Ousmane Dembélé: 16.7%
Mohamed Szalah: 10%
Pedri: 9.1%
Robert Lewandowski: 6.3%
Lautaro Martínez: 5.6%
Declan Rice: 4.5%
Gianluigi Donnarumma: 2.9%
Kylian Mbappé: 1.9%
Hvicsa Kvarachelia: 1.9%
Nem sok köze volt a labdához az olimpikonnak.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Mondjuk azzal Vininek is annak kellett volna lennieRemy írta:Legrosszabb, hogy most nincs egy CR, aki felvenne a harcot. Bappe kozeleben nincs Yamal hypenak.hunmadridista írta: Ilyen felszopása Messinek sem volt.
Innen kis tulzassal, ha hoz Vini szamokat barmelyiks szezonban, aranylabdas lesz.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abba most nincs kedvem belemenni, hogy pl egy salah szezonjahoz egyénileg mennyire le van maradva a kis takony, de az igazsag az, hogy yamal, amugy szelsőként atlagos statjaiba es annak megítélésébe nem is önmaga a jatekos rakta le a legtöbb melót egész évben, hanem romano. Ha behuzza a végén
akkor remelem egy zsiros juttatas megy zsebbe az újságíró goatnak. Megdolgozott erte keményen, annyi szent.