Közelében sem voltak, nem is értettem mit magyarázott ez a szerencsétlen gundel.CR golrekordja is biztonsagban marad meg legalabb 1 evig.
CR a gyengébb szezonjaiban rúgott 13-at, itt meg plusz meccsekkel sem sikerült.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 6., kedd 23:50
Közelében sem voltak, nem is értettem mit magyarázott ez a szerencsétlen gundel.CR golrekordja is biztonsagban marad meg legalabb 1 evig.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 6., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 6., kedd 23:49
mennyire mashogy fog kinezni inzaghi megitelese ha a dontot elbukjak... kupat elcsesztek. a bajnoksagot a vege elott elcsesztek... a bl persze karpotolja oket mindenert de nagyon orosz rulett ezrealmadrid95 írta:lestat írta:
![]()
Legszebb orom a karorom na.
En irtam mar sorsolasnal amugy hogy az inter okozhat nekik meglepeteseket…
En nagyon feltettem az Intert, Padem irta, hogy Barca is el fog fogyni, igy is lett.
Az a Barella, aki egesz szezonban a legjobb Inter jatekos volt, ma olyan szinten gyenge volt, hogy ra sem lehetett ismerni. Talan rajta lehetett erezni leginkabb, hogy agyon van hajtva. Ez az Inter keret borzasztoan oreg, raadasul rotalni sem tudott Inzaghi, melle 3 sorozatban kellett helytallniuk… ez ferfimunka volt toluk, le a kalappal.
2005 ota Inter a “masodik kedvenc” csapatom, igy duplan izgultam ertuk. Jaj de jo kis csapat volt Adrianoval, Recobaval(stb)
Egyebkent Thuramot nem latnam szivesen, az esetek 70%ban suta, viszont Bastoniert bankot robbantanek, hamarabb, mint Salibaert.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 6., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 6., kedd 23:48
Ideje tiszteletbeli barat klubnak fogadni oket.realistahuni írta: Grande inter, hatalmas makkal megint de megment kicsit a szégyentől mint 2010ben.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 6., kedd 23:47
lestat írta:realmadrid95 írta: Ezt kiszurkoltuk.![]()
Legszebb orom a karorom na.
En irtam mar sorsolasnal amugy hogy az inter okozhat nekik meglepeteseket…
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. május 6., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 6., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 6., kedd 23:46
thuramnak nem valami novero ugye van eppen? vagy az fake?doncsontos írta: dumfries, thuram
ezt a ket tagot meg itt is szivesen neznem, kiteszik mindenuket a palyara, es nem is balfaszok
grat az internek innen remelem behuzzak, inzaghi fasza kis edzo btw
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 6., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 23:45
Majd este asszonynak idegbolgutihaz14 írta:na belotte lewa a tizit akkor?hehetheoriginal írta: Upsz
Na nem baj, majd legkozelebb![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 6., kedd 23:44
jaaa akkor ez a ramires torres meccs volt? az kurva jo voltlestat írta:Az 2009.gutihaz14 írta:
ovrebo meccsen min tudtal izgulni? a vilag csalasa volt, en ott nem izgultam hanem 250 volt az alap pulzusom az idegtol
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. május 6., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. május 6., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. május 6., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. május 6., kedd 23:43
Az 2009 volt, 2012-ben a Camp Nouban 10 emberrel jutott tovább a Chelsea, majd behúzták Münchenben a Bayern ellen tizikkel.gutihaz14 írta:ovrebo meccsen min tudtal izgulni? a vilag csalasa volt, en ott nem izgultam hanem 250 volt az alap pulzusom az idegtolGalacticos írta: Szerintem 2012 chelsea barcan izgultam utoljara igy ami nem a mi meccsunk volt. Vagy 10be az inter ellen.
Inzaghi.![]()
sommernek meg szobrot a san siro ele.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. május 6., kedd 23:43
Tudjuk, hogy sírsz, hiába a szmájlik.'shutterisland írta: kar erte, de legalabb esemenydus kieses volt.![]()
le a kalappal az inter ellen, amekkorat kuzdottek.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 6., kedd 23:43
Az 2009.gutihaz14 írta:ovrebo meccsen min tudtal izgulni? a vilag csalasa volt, en ott nem izgultam hanem 250 volt az alap pulzusom az idegtolGalacticos írta: Szerintem 2012 chelsea barcan izgultam utoljara igy ami nem a mi meccsunk volt. Vagy 10be az inter ellen.
Inzaghi.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 6., kedd 23:43
Az 2009gutihaz14 írta:ovrebo meccsen min tudtal izgulni? a vilag csalasa volt, en ott nem izgultam hanem 250 volt az alap pulzusom az idegtolGalacticos írta: Szerintem 2012 chelsea barcan izgultam utoljara igy ami nem a mi meccsunk volt. Vagy 10be az inter ellen.
Inzaghi.![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem