Minden jó ha a vége jó.Galacticos írta:Szerintem amugy ez a rutinnal fog megjonni neki, en nem kedvelem, es latszik hogy azert elindult a nagykepuskodes utjan de itt most egyedul o probalt valamit a hosszabbitasba a barcabol. Hatralepett, elkerte, aztan rajuk vezette. Nem mondom hogy sokszor sikeresen de ez volt az egyetlen veszelyforrasuk. Mindenesetre nagyon adom hogy besultek, nem is ertem hogy az inter ellen hogy tudtak ennyi golt szerezni beadasokbol.dzsi91 írta: gyamal: nem tudom erre, hogy lesz kiokoskodva neki a balondor de lepjenek meg. Nyilván ügyes gyerek(a korához képest) de egy buborékban kezelik továbbra is emiatt. A mai teljesítményéért Vinicius itt rengetegszer lett karóra tűzve már. Megveri az embert aztán elönzőzi elrúgja elbassza, utolsó percben nem a szögletzászló felé indul stb...
A triplaval kapcsolatba volt nehany osszezorrenesunk, halistennek neked volt igazad.![]()
Az, hogy gyamal az egyetlen veszélyforrás meg megszólalásig hasonlít a rövid viniciusz korszakunkra (benzema után és bappé előtt) csak gyamal nem döntött végül mint nálunk a brazil és akkor itt lép életbe, hogy dehát csak 17 miért várjuk el tőle. Ha jót csinál felnőttként kezelik ha meg nem akkor még csak egy gyerek. Egy sokkal rosszabb spirálba került a gyerek mint amibe viniciusz mert ő már valós felnőttszinten értékelhető teljesítmény nélkül lett odarakva ahol most van. És semmivel nem tűnik okosabb gyereknek mint a brazilunk. Jövőre megkapja a 10es mezt már nem lesz elég az évi 6 gól főleg ha a csapatnak éppen nem megy.
Ez az egész barsza gyamalostól flickestől raphinhastól jövőre fog majd elvállni, hogy mi volt nekik ez a szezon de szinte csontra hozzák amit itt sokan leírtunk, mondjuk egy imát elmondhatunk az interért mert brutál amit lehoztak úgy, hogy azért messze nem a klubfutball teteje se a keretük se a játékerő amit képviselnek, főleg úgy hogy a többi nagy velünk kézenfogva földbeállt idén.