It’s OVER! @marca

Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
CONFIRMED: Real Madrid will announce Carlo Ancelotti’s EXIT after El Clásico, no matter what.
It’s OVER! @marca
It’s OVER! @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vagyalmaid Bencur ne ide vetitsd
Oregfiuk csapiba viszont hivnam alexandre, neymi meg hazi tesomszokat

Oregfiuk csapiba viszont hivnam alexandre, neymi meg hazi tesomszokat

thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Glory hole a hely neve ahova behivna oketRealista24 írta:Ne legyél álszent. Behivnad Patot meg Neymart, a többit le se szarnad.hehetheoriginal írta: Bezarnam, behintenem soval az egeszet, aztan majd ha epkezlab gyerekek masznak elo a favelakbol, ujrakezdhetjuk.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly majdnem aranylabdát kapott az egyik, idén lehet megkapja egy másik. Mit szeretnél még?hehetheoriginal írta: Bezarnam, behintenem soval az egeszet, aztan majd ha epkezlab gyerekek masznak elo a favelakbol, ujrakezdhetjuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne legyél álszent. Behivnad Patot meg Neymart, a többit le se szarnad.hehetheoriginal írta: Bezarnam, behintenem soval az egeszet, aztan majd ha epkezlab gyerekek masznak elo a favelakbol, ujrakezdhetjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Most is előbújnak, csak már nem huszonévesen lesznek milliomosok, hanem tiniként, és ott vége is a dalnak a legtöbb esetben.hehetheoriginal írta: Bezarnam, behintenem soval az egeszet, aztan majd ha epkezlab gyerekek masznak elo a favelakbol, ujrakezdhetjuk.
- hehetheoriginal
Bezarnam, behintenem soval az egeszet, aztan majd ha epkezlab gyerekek masznak elo a favelakbol, ujrakezdhetjuk.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hehe elvállalja, a költözéssel együtt is, szóval nincsenek bajban

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
New problem for the Ancelotti-Brazil deal.
CBF President Ednaldo could be fired in the next few days due to an alleged fraud case.
@diarioas
CBF President Ednaldo could be fired in the next few days due to an alleged fraud case.
@diarioas

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
NEW: Real Madrid want to appoint Xabi Alonso for the Club World Cup. Xabi Alonso sees the Club World Cup as a risk—without time to train the team and with tired players. He believes it's better to arrive in July.
Real Madrid prefer a PERMANENT manager for the Club World Cup. They believe the tournament is crucial to save their season, and also for its sporting and financial reasons.
Xabi Alonso sees the Club World Cup as a double-edged sword: a great start or a first disappointment. His plan was to arrive for the new season, but coaching Real Madrid, even a month early, is an opportunity he can't refuse.
@relevo
Real Madrid prefer a PERMANENT manager for the Club World Cup. They believe the tournament is crucial to save their season, and also for its sporting and financial reasons.
Xabi Alonso sees the Club World Cup as a double-edged sword: a great start or a first disappointment. His plan was to arrive for the new season, but coaching Real Madrid, even a month early, is an opportunity he can't refuse.
@relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Azzal, hogy akkor is rúgdosod az öreget, amikor már semmi értelme nincs.Toti írta:Ertem, meg ez tok poen, de mivel nem ertesz egyet abbol amit irtam?mentamas írta:
Azért nehéz lesz őt pótolni. Főleg, ha Lucas is megy a nyáron...
Kin fogjátok levezetni a nap közben felgyülemlett feszültséget?![]()
Ertem, meg ez tok poen, de mivel nem ertesz egyet abbol amit irtam?mentamas írta:Azért nehéz lesz őt pótolni. Főleg, ha Lucas is megy a nyáron...Toti írta:
nagyjából kb így gondolkodott egész szezonban az öreg, hogy won't be any problem, ha lv lesz a jobb bekk, ha valverde tolja a 4.osztályú ellen is, ha rüdit végigtolja, ha rodrygot 0 teljesítményre kezdeti hónapokon keresztül és még tetszik is neki a játékunk.
tényleg jó lenne, ha már lépne, hetekkel ezelőtt írtam, h nagyon káros lesz a csapatra az öreg, ha folytatja.. megtette..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahol a BBCre köpködni tudtak az emberek, ott nincs lehetetlenRaúlCF írta:amint elment az ügyeletes mindig lett utódja. marad Vini,Rodry,Mendy,Alaba,Tchouameni jön még Trent biztos megoldják valahogy. Ha minden kötél szakad akkor még Perez is ott lesz.mentamas írta: Azért nehéz lesz őt pótolni. Főleg, ha Lucas is megy a nyáron...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Annyi bot van a csapatban, hogy lesz sajnos bőven köpködnivaló
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
amint elment az ügyeletes mindig lett utódja. marad Vini,Rodry,Mendy,Alaba,Tchouameni jön még Trent biztos megoldják valahogy. Ha minden kötél szakad akkor még Perez is ott lesz.mentamas írta: Azért nehéz lesz őt pótolni. Főleg, ha Lucas is megy a nyáron...
Azért nehéz lesz őt pótolni. Főleg, ha Lucas is megy a nyáron...Toti írta:nagyjából kb így gondolkodott egész szezonban az öreg, hogy won't be any problem, ha lv lesz a jobb bekk, ha valverde tolja a 4.osztályú ellen is, ha rüdit végigtolja, ha rodrygot 0 teljesítményre kezdeti hónapokon keresztül és még tetszik is neki a játékunk.Realista24 írta: Ancelotti thinks there won't be any problem with Madrid if he leaves.
tényleg jó lenne, ha már lépne, hetekkel ezelőtt írtam, h nagyon káros lesz a csapatra az öreg, ha folytatja.. megtette..
Kin fogjátok levezetni a nap közben felgyülemlett feszültséget?

nagyjából kb így gondolkodott egész szezonban az öreg, hogy won't be any problem, ha lv lesz a jobb bekk, ha valverde tolja a 4.osztályú ellen is, ha rüdit végigtolja, ha rodrygot 0 teljesítményre kezdeti hónapokon keresztül és még tetszik is neki a játékunk.Realista24 írta: Ancelotti thinks there won't be any problem with Madrid if he leaves.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ancelotti and Brazil are still negotiating and tweaking the contract that was already prepared.
Ancelotti thinks there won't be any problem with Madrid if he leaves. A meeting is scheduled for today.
— @Ramon_AlvarezMM
Ancelotti thinks there won't be any problem with Madrid if he leaves. A meeting is scheduled for today.
— @Ramon_AlvarezMM
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ugyanakkor szakmai oldalról nézve klubszinten már kimaxolta. A top5 bajnokságot megnyerte, BL-t többször, több csapattal is. A válogatott hiányzik csak a CV-be, már amennyiben hiányzik.BlancoMark írta:Szerintem hulye lenne egy nem kompetitiv Ligaban nem bezsebelni a normal esetben 5 eves fizujat 1 ev alatt. Nyugdij premium stresszmentesen es meg a segge is ki lenne nyalva az arabok altal.realbeckham írta: El kell menni nyugdijba. Szivarozni a jachtokon, kezelni az asszonyt, davidet meg lepasszolni valakinél. Hagyni a focit a francba. Nyugodt, békés, stressz mentes hátralévő éveket.
En ezt csinálnám.
Mondjuk 65 felett ezt a válogatott sikert biztos nem a jelenlegi brazilokkal hajkurásznám. Én fixen a lóvét és a gondtalan hátralévő életet választanám, de hát ezért tartok én ott ahol, miközben ő egy többször bl győztes edzőlegenda.
Szerencsere ezen nem kell aggodnunk.Realista24 írta: BREAKING: IF Real Madrid win La Liga, Carlo Ancelotti could now STAY until 2026.
@jpedrerol
![]()