valszeg basten inkabb lady gagat vart volna vagy valami k-pop-ot. kit erdekel mit bofog bele a vilagbareeed_ati írta:Én néztem, de nem volt velük semmi gond.Realista24 írta:
The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.![]()
Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
Nyilván így már más szint, pont emiatt nem is megyek Nova Rockra.
Öreg f.szként én a régi Chesteres nótákat szeretem, csakis az ő hangjával, ez a mostani már nem mozdít meg..
De viszont a szeméttől nagyon távol állnak, a tegnapi performance is és az új albumuk is teljesen vállalható.

Zene
Re: Zene
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2025. június 1., vasárnap 11:49-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én néztem, de nem volt velük semmi gond.Realista24 írta:The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.soadroli írta: ma is fellépnek a BL-döntő előtt, de gondolom csak 1 számmal.![]()
Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
Nyilván így már más szint, pont emiatt nem is megyek Nova Rockra.
Öreg f.szként én a régi Chesteres nótákat szeretem, csakis az ő hangjával, ez a mostani már nem mozdít meg..
De viszont a szeméttől nagyon távol állnak, a tegnapi performance is és az új albumuk is teljesen vállalható.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Van Bastennek nem tetszett. De volt még így más előadó korábban is, amerikai sportok félidejében. Hogy elhúzták a műsorokat. A kérdés a nézőknek tetszett e.Realista24 írta:The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.soadroli írta: ma is fellépnek a BL-döntő előtt, de gondolom csak 1 számmal.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.soadroli írta: ma is fellépnek a BL-döntő előtt, de gondolom csak 1 számmal.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Metallica 2026-ban a Puskás Arénába is elhozza nagysikerű turnéját
A Metallica 8 év után visszatér Budapestre! A zenekar 2026-ban már negyedik éve futó, rekord-döntögető M72 elnevezésű világkörüli turnéját hozza el Budapestre, ráadásul a No Repeat Weekend megoldással, azaz két este is hallhatjuk a bandát, két teljesen különböző programmal és más-más előzenekarokkal, június 11-én a Pantera és az Avatar, 13-án pedig a Gojira és a Knocked Loose lesznek a Metallica vendégei.
A Metallica 8 év után visszatér Budapestre! A zenekar 2026-ban már negyedik éve futó, rekord-döntögető M72 elnevezésű világkörüli turnéját hozza el Budapestre, ráadásul a No Repeat Weekend megoldással, azaz két este is hallhatjuk a bandát, két teljesen különböző programmal és más-más előzenekarokkal, június 11-én a Pantera és az Avatar, 13-án pedig a Gojira és a Knocked Loose lesznek a Metallica vendégei.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
egy kis zenetörténelem - mielőtt anya megin felbasz a szombat delelotti bevásárlás közben - minap eric tesómsz újra ledobta egy showjaban a call on me-t, 20 ev utan eloszor:
https://www.youtube.com/watch?v=_N0gaZEbDtU
ra is kaptam most, ha halljatok a szomszed utcabol uvolteni, akkor ott en jovok:
https://www.youtube.com/watch?v=_colFB5rhsk&t=466s
ez meg csak ugy, hogy lenyugodjal asszony faszsagai utan:
https://www.youtube.com/watch?v=xDwGSaWcQN8
https://www.youtube.com/watch?v=_N0gaZEbDtU
ra is kaptam most, ha halljatok a szomszed utcabol uvolteni, akkor ott en jovok:
https://www.youtube.com/watch?v=_colFB5rhsk&t=466s
ez meg csak ugy, hogy lenyugodjal asszony faszsagai utan:
https://www.youtube.com/watch?v=xDwGSaWcQN8
thereisonly1ronaldo
2025-ös Eurovíziós Dalfesztiválon a német indulók egy osztrák, magyar származású testvérpár: Bornemisza Attila és Bornemisza Tünde.
A döntő május 17-én lesz Bázelben.
Abor & Tynna - Baller | Germany
| Official Music Video | #Eurovision2025
Itt pedig a magyar akusztik verzió, ez eléggé rendben van, érdemes meghallgatni.
Abor & Tynna - Baller (Acoustic Hungarian Version) | Germany
| #Eurovision
A döntő május 17-én lesz Bázelben.
Abor & Tynna - Baller | Germany
Itt pedig a magyar akusztik verzió, ez eléggé rendben van, érdemes meghallgatni.
Abor & Tynna - Baller (Acoustic Hungarian Version) | Germany
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igazad volt, 150k lesz a max 24 orara, az eleg karcsu.hehetheoriginal írta: Csak retegzene, fiatalok koreben menni fog, de nagy koroket nem fog menni a teljes tarsadalomban
- hehetheoriginal
Jobb mint majka szarja.
Mar zeneileg.
Csak retegzene, fiatalok koreben menni fog, de nagy koroket nem fog menni a teljes tarsadalomban, majkat ezzel ellentetben az egesz orszag ismeri
Mar zeneileg.
Csak retegzene, fiatalok koreben menni fog, de nagy koroket nem fog menni a teljes tarsadalomban, majkat ezzel ellentetben az egesz orszag ismeri
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsi vagyok, mekkorat fog menni, szvsz van olyan jo, mint a csurran-cseppen es van aktualitasa.
- hehetheoriginal
Na ez fasza lett, vegre nem az ugyanaz 12egytucat cucc, mint a magyar rap 99%-a.BLevi96 írta:10/10 alap, szöveg, klip!ferni írta: BETON.HOFI - BE VAGYOK ZÁRVA
Már 1 órája loopba megy![]()
De miert csak 2 perc a zene/szoveg resze? Kifogyott a golyostoll?
Lenne meg boven anyag/ említésre melto tema.....
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ááá de jó látni Újoncot(Závada Pétert)ferni írta: Telex After: Akkezdet Phiai: Saiidot meg Újoncot ismerte a közönség, de Márkot és Petit valójában nem
De vártam egy ilyet, leültek egyet beszélgetni a fiúk Sajóval![]()

Egyik kedvenc rapperem

Telex After: Akkezdet Phiai: Saiidot meg Újoncot ismerte a közönség, de Márkot és Petit valójában nem
De vártam egy ilyet, leültek egyet beszélgetni a fiúk Sajóval
De vártam egy ilyet, leültek egyet beszélgetni a fiúk Sajóval