Ez a pali tényleg teljesen hülye.

ui: bocs ide akartam, másikat töröljétek pls.

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 9., péntek 0:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 8., csütörtök 11:46
Kedvencem, hogy Havercert sirnak, aki amugy szinten nem csatar. Meg azt is elhordtak mindennek, de most jo lenne az a bot. Jesus az egyetlen csatar a csapatban, de hat az is egy balfasz.hehetheoriginal írta: azon röhögtem én is, feláll csatár nélkül![]()
de nyilvan serult volt mind.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 8., csütörtök 11:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 8., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 8., csütörtök 11:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 6., kedd 11:58
De mi a furcsa egy gyozelem megunnepleseben? Tenyleg nem ertem. Hat a mennyei megyeiben is utcabal van egy bajnoki cim utan.Sierra írta: Nem ciki meg nem is vicces, csak szamomra furcsa. De igy jobban belegondolva valoban nagy eredmeny nekik.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 6., kedd 11:57
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. május 6., kedd 11:41
Morecsku, három napig részeg lennék egy Championshjip győzelem utánKerlon írta:Ezen mi a vicces? Mindenki a saját szintjén nyomorog.Sierra írta: Leeds Unitednel ugy unneplik a Championship megnyereset mintha BL-t nyertek volna.Ez bevett szokas az angoloknal?
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 6., kedd 10:26
Barmilyen sorozatot nyernek meg, azt jogos megunnepelni, foleg ha ez egy 46 meccses liga, ami pontegyenloseggel dolt el. Nem is ertem ezt a hozzaallast, ilyen alapon minek is rendeznek meg barmilyen sorozatot, ha ugyis csak a BL szamit? A Chelseanek konkretan kotelezo megnyernie az europai kupat, mert fejek fognak hullani, ha nem sikerul.lestat írta: Az kemeny hogy mar bajnoki cimet is ciki unnepelni…![]()
Barmilyen szintrol van szo, lehet megye harom is. Igenis unnepelni kell.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 6., kedd 9:53
Az tényleg egy fura lesz, de nekik most ez a lehetőség van, ezt lehet megnyerni. A konfetti liga megnyerésének nem a bl megnyerése az alternatívája, hanem a konfetti ligából való kiesés. Véletlenül sem a CFC-t védve, de sem az edző sem a keret harmada nem volt itt, akkor amikor csak konfetti ligát értek el a bajnokságban. Szerintem ünnepeljék meg nyugodtan. Nyilván nem őrjöngve, de ha CFC szurkoló lennék zavarna a kupával pózoló leszarom fejet vágó csapat.gutihaz14 írta:ez igy igaz de az majd meger egy miset ha a milliard euros chelsea unnepli majd a konfetti liga gyozelmetZack írta: Kisit átestünk a ló túloldalára. Most már lassan a bajnoki cím is csak akkor jelent valami, ha van mellé BL győzelem is. Olyan szinten tömörült össze a tehetség a legfelső polcon, hogy már az a jó csapat, amelyik mindent visz. Aki csak otthon bajnok, de kiesik a 16 között a bl-ben az nudli.
Jó formán már az EL győzelem meg hazai kupák is annyit fognak érni mint Brezsnyeven a kitüntetések. Szerintem tök jó, hogy valaki végre örül valaminek és nem azon kesereg, hogy ez csak a másodosztály, mekkora csicska vagyok, hogy nem a triplázás jött össze.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 6., kedd 9:24
ez igy igaz de az majd meger egy miset ha a milliard euros chelsea unnepli majd a konfetti liga gyozelmetZack írta: Kisit átestünk a ló túloldalára. Most már lassan a bajnoki cím is csak akkor jelent valami, ha van mellé BL győzelem is. Olyan szinten tömörült össze a tehetség a legfelső polcon, hogy már az a jó csapat, amelyik mindent visz. Aki csak otthon bajnok, de kiesik a 16 között a bl-ben az nudli.
Jó formán már az EL győzelem meg hazai kupák is annyit fognak érni mint Brezsnyeven a kitüntetések. Szerintem tök jó, hogy valaki végre örül valaminek és nem azon kesereg, hogy ez csak a másodosztály, mekkora csicska vagyok, hogy nem a triplázás jött össze.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 6., kedd 9:20
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 6., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 6., kedd 8:18
Ezen mi a vicces? Mindenki a saját szintjén nyomorog.Sierra írta: Leeds Unitednel ugy unneplik a Championship megnyereset mintha BL-t nyertek volna.Ez bevett szokas az angoloknal?
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 6., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 6., kedd 7:58
Bajnoki címet nyerő csapatoknál bevett szokás az ünneplés.Sierra írta: Leeds Unitednel ugy unneplik a Championship megnyereset mintha BL-t nyertek volna.Ez bevett szokas az angoloknal?
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 6., kedd 7:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 5., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 5., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 4., vasárnap 17:32
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem