BlancoMark írta:
___Samy___ írta:
Hat igen, nehogy egy Lopetegui 2.0 legyen. Nekem vannak meg kerdojelek vele kapcsolatban, de jojjon. Puding probaja az eves.
Bennem is vannak kerdojelek. Ez a klub miota az eszemet tudom a jatekosok egyeni kepessegeire epitett es sosem volt a high press meg vegletekig lezongorazott mozgasok. Kivancsi leszek, hogy a setalgatos trioval (Mbappe, Vini, Bellingham) mennyire lehet majd Xabi fele focit tolni. De milyen szomoru, hogy ez egyaltalan felmerul, a masik oldalon meg a 80 eves Lewandowski pressingel egesz meccsen.
De nem mindegy, hogy a taktikád az, hogy hagyod kibontakozni a játékosaid képességeit, vagy mint amikor lementek focizni a haverokkal és csak az dönt, ki az ügyesebb.
Bár a bajok mindig akkor voltak, amikor olyan ült a padon, aki meg akarta magyarázni CR-nek merre van a kapu, meg Modricnak azt, hogy hogy kell passzolni. Valamilyen szintű struktúra és rendszer kell, de az az edző itt mindig is bukott és bukni fog, aki túl le akarja korlátozni a játékosait.
A másik véglet most az idei játékunk, ami kb. tényleg csak az első négyesünk valamelyik villanásában bízik (Vini meghúzza, Belli odakeveredik, Rodry cselezget, Bapit seggberúgják egy labdával és besétál), mert ez kevés, évi 1000 meccsen nem lesz mindig valaki, aki majd megoldja.
De nem véletlen volt ég és föld a különbség Benitez utolsó és Zidane első meccsei között. Többet engedett, de nem ész nélkül, viszont valamilyen elképzeléssel.
Az egészséges arányokkal szerintem Xabi is tisztában lesz.