azért az idei szezon gyönyörűen megmutatta, h az sem lenne rossz néhahehetheoriginal írta: Meg foleg, hogy mennyire fogadjak el a jatekosok, mindig ez volt a legnagyobb feladat, nem a taktika osszerakasa..

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 6., kedd 8:08
azért az idei szezon gyönyörűen megmutatta, h az sem lenne rossz néhahehetheoriginal írta: Meg foleg, hogy mennyire fogadjak el a jatekosok, mindig ez volt a legnagyobb feladat, nem a taktika osszerakasa..
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 6., kedd 8:06
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 6., kedd 7:50
Legenda, ismeri a klubbot es korban is kozelebb all a jatekosokhoz. Szerintem sokan a keretben eheznek arra, hogy legyen valami konepcio a jatekunkban es tanulhassanak. Valoszinuleg tobbet kell majd mindenkinek melozni, de akinek ez nem tetszik, az mehet is.hehetheoriginal írta:sokat kell akkor igazolni, vagy kapunk egy gyenge barca masolatot, ahol mindig alulmaradunk.more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."
Nem tudom egyelore eldonteni......hogy jo lesz e o edzonek ide..
Meg foleg, hogy mennyire fogadjak el a jatekosok, mindig ez volt a legnagyobb feladat, nem a taktika osszerakasa..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 6., kedd 5:01
sokat kell akkor igazolni, vagy kapunk egy gyenge barca masolatot, ahol mindig alulmaradunk.more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 5., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 5., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 5., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 5., hétfő 22:17
Pepe Alvarez mar cafolta is, Zubimendi nem lesz a Real jatekosa.Jim írta:ez egyértelmű, hogy neki kellPad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso has directly asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi this summer. @diarioas![]()
nekem kérdés, vár-e ránk, amíg Xabit bejelentjük, leadja az igényeit stb ,
vagy addigra aláír az Arsenalhoz![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 5., hétfő 22:12
ez egyértelmű, hogy neki kellPad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso has directly asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi this summer. @diarioas
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 5., hétfő 22:04
Pont arról szólnak a hírek, hogy mindkettőt eladnánk de nem akarnak távozni. Valamint, hogy akarunk balhátvédet venni. Szóval egyértelműen nem győzték meg a vezetőséget.ferni írta: Bezzeg a Fran+Mendy, na az meggyőző![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 5., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 5., hétfő 21:55
Ahogy a hireket olvasom siman benne van, hogy eladjak Miguelt es Frant is, aztan jon egy harmadik ember. Fran nem tud Real szinten teljesiteni, Miguel szinten nem gyozte meg oket. Ennek a ket embernek az arabol lehet, hogy hozunk egy tehetseges fiatalt, nincs ezzel baj.ferni írta:Nem nagy a szint amit meg kell ugrani, én mikor láttam Miguelt ezt a szintet röhögve hozta amit ez a kettő jó madár idénRealista24 írta:
Olcsónak olcsó, de mitől jó?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 5., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 5., hétfő 21:54
De ez nem szint. Rajta legalább keresünk egy keveset.ferni írta:Nem nagy a szint amit meg kell ugrani, én mikor láttam Miguelt ezt a szintet röhögve hozta amit ez a kettő jó madár idénRealista24 írta:
Olcsónak olcsó, de mitől jó?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 5., hétfő 21:53
Nem nagy a szint amit meg kell ugrani, én mikor láttam Miguelt ezt a szintet röhögve hozta amit ez a kettő jó madár idénRealista24 írta:Olcsónak olcsó, de mitől jó?ferni írta: De hát itt egy olcsó és jó megoldás majd azt mondjuk, hogy nope?
Felfoghatatlan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 5., hétfő 21:50
Olcsónak olcsó, de mitől jó?ferni írta: De hát itt egy olcsó és jó megoldás majd azt mondjuk, hogy nope?
Felfoghatatlan.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 5., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 5., hétfő 21:26
Alaba-val sehol se számolhatunk. Kuka. Ahogy Militao is.RealMadridFanatic írta:Nem tudom mennyire tette be a kaput a stadion penzugyileg (a koncert elmarados, hangszigetelos hirek mindenesetre nem jok), de ettol fuggetlenul felek, hogy a vezetoseg szerint sok az univerzalis jatekos a keretben, igy nem egeto igazolni. Valverde, Camavinga, Alaba kis tulzassal a vedelem es kozeppalya barmely pontjan hasznalhato, Asencio is tud szelen is jatszani. Ez nem az en velemenyem, csak van egy ilyen erzesem.ugye nem gondolja úgy a vezetőség, hogy megfelelő a Mendy-Fran páros balhátvédnek a következő szezonra is
Nalam alap, hogy kozepre keresunk egy kreativ jatekost (vagy Guler melyviz egy sorral hatrebb), jobb bekknek jon Trent, ez fixnek latszik, de a vedelem tuloldalara is kell valaki. Kozepso vedot is keresni kellene, barmekkora tehetseg is Joan Martinez. Militaora nem szabad epiteni. Felalllas fuggvenyeben egy valodi jobb szelso is kellhet.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 5., hétfő 21:20
Nem tudom mennyire tette be a kaput a stadion penzugyileg (a koncert elmarados, hangszigetelos hirek mindenesetre nem jok), de ettol fuggetlenul felek, hogy a vezetoseg szerint sok az univerzalis jatekos a keretben, igy nem egeto igazolni. Valverde, Camavinga, Alaba kis tulzassal a vedelem es kozeppalya barmely pontjan hasznalhato, Asencio is tud szelen is jatszani. Ez nem az en velemenyem, csak van egy ilyen erzesem.ugye nem gondolja úgy a vezetőség, hogy megfelelő a Mendy-Fran páros balhátvédnek a következő szezonra is
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 5., hétfő 21:18
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem