Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Xabi az nagyon profi. Lehet itt fikázni hogy magnestabla huzogató megmondo ember, de ezt a carlo - zidane vonalat most el kell engedni. Ki kell próbalni ezt, muszaj. Vérprofi es szerintem már az első hetekben tudni fogja mit tud ezekkel a jatekosokkal kezdeni, de attól felek egyfajta teljhatalmat kéne kapjon, hogy ez meg is valósuljon, de perez ezt nem fogja engedni plusz nalunk az idő is csak ellenség
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Xabi Alonso: "For me, the first thing is this: press the highest you can on the pitch. A long pass and a clearance are not the same thing. If you leave the opponent alone, he can easily make a precise pass. but if you press him, he will just get rid of it. And if that happens, it puts you in a better position.
For example, the wingers must close inside and press, instead of staying on the wings and watching the game, they need to help with the high press, all of that matters very much.
When I was a player, I always had fights with our wingers and strikers, telling them come here, defend with us, we still need you, we need to defend with the attackers."
For example, the wingers must close inside and press, instead of staying on the wings and watching the game, they need to help with the high press, all of that matters very much.
When I was a player, I always had fights with our wingers and strikers, telling them come here, defend with us, we still need you, we need to defend with the attackers."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Pepe Alvarez mar cafolta is, Zubimendi nem lesz a Real jatekosa.Jim írta:ez egyértelmű, hogy neki kellPad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso has directly asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi this summer. @diarioas![]()
nekem kérdés, vár-e ránk, amíg Xabit bejelentjük, leadja az igényeit stb ,
vagy addigra aláír az Arsenalhoz![]()
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez egyértelmű, hogy neki kellPad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso has directly asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi this summer. @diarioas

nekem kérdés, vár-e ránk, amíg Xabit bejelentjük, leadja az igényeit stb ,
vagy addigra aláír az Arsenalhoz

- Pad'em
Pont arról szólnak a hírek, hogy mindkettőt eladnánk de nem akarnak távozni. Valamint, hogy akarunk balhátvédet venni. Szóval egyértelműen nem győzték meg a vezetőséget.ferni írta: Bezzeg a Fran+Mendy, na az meggyőző![]()
BREAKING: Xabi Alonso has directly asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi this summer. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
a mostani Mendynél és Frannál kb mindenben jobb Miguel
8 millióért 1 évet kaphatna bizonyítani...
ha nem válik be, jövőre ugyanúgy el lehetne adni...

8 millióért 1 évet kaphatna bizonyítani...
ha nem válik be, jövőre ugyanúgy el lehetne adni...
- BlancoMark
Ahogy a hireket olvasom siman benne van, hogy eladjak Miguelt es Frant is, aztan jon egy harmadik ember. Fran nem tud Real szinten teljesiteni, Miguel szinten nem gyozte meg oket. Ennek a ket embernek az arabol lehet, hogy hozunk egy tehetseges fiatalt, nincs ezzel baj.ferni írta:Nem nagy a szint amit meg kell ugrani, én mikor láttam Miguelt ezt a szintet röhögve hozta amit ez a kettő jó madár idénRealista24 írta:
Olcsónak olcsó, de mitől jó?
Ennyit akkor is keresnénk vele ha egy évig a padunkon ülne, vicc ez az ár érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ez nem szint. Rajta legalább keresünk egy keveset.ferni írta:Nem nagy a szint amit meg kell ugrani, én mikor láttam Miguelt ezt a szintet röhögve hozta amit ez a kettő jó madár idénRealista24 írta:
Olcsónak olcsó, de mitől jó?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem nagy a szint amit meg kell ugrani, én mikor láttam Miguelt ezt a szintet röhögve hozta amit ez a kettő jó madár idénRealista24 írta:Olcsónak olcsó, de mitől jó?ferni írta: De hát itt egy olcsó és jó megoldás majd azt mondjuk, hogy nope?
Felfoghatatlan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olcsónak olcsó, de mitől jó?ferni írta: De hát itt egy olcsó és jó megoldás majd azt mondjuk, hogy nope?
Felfoghatatlan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De hát itt egy olcsó és jó megoldás majd azt mondjuk, hogy nope?
Felfoghatatlan.
Felfoghatatlan.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Alaba-val sehol se számolhatunk. Kuka. Ahogy Militao is.RealMadridFanatic írta:Nem tudom mennyire tette be a kaput a stadion penzugyileg (a koncert elmarados, hangszigetelos hirek mindenesetre nem jok), de ettol fuggetlenul felek, hogy a vezetoseg szerint sok az univerzalis jatekos a keretben, igy nem egeto igazolni. Valverde, Camavinga, Alaba kis tulzassal a vedelem es kozeppalya barmely pontjan hasznalhato, Asencio is tud szelen is jatszani. Ez nem az en velemenyem, csak van egy ilyen erzesem.ugye nem gondolja úgy a vezetőség, hogy megfelelő a Mendy-Fran páros balhátvédnek a következő szezonra is
Nalam alap, hogy kozepre keresunk egy kreativ jatekost (vagy Guler melyviz egy sorral hatrebb), jobb bekknek jon Trent, ez fixnek latszik, de a vedelem tuloldalara is kell valaki. Kozepso vedot is keresni kellene, barmekkora tehetseg is Joan Martinez. Militaora nem szabad epiteni. Felalllas fuggvenyeben egy valodi jobb szelso is kellhet.
- RealMadridFanatic
Nem tudom mennyire tette be a kaput a stadion penzugyileg (a koncert elmarados, hangszigetelos hirek mindenesetre nem jok), de ettol fuggetlenul felek, hogy a vezetoseg szerint sok az univerzalis jatekos a keretben, igy nem egeto igazolni. Valverde, Camavinga, Alaba kis tulzassal a vedelem es kozeppalya barmely pontjan hasznalhato, Asencio is tud szelen is jatszani. Ez nem az en velemenyem, csak van egy ilyen erzesem.ugye nem gondolja úgy a vezetőség, hogy megfelelő a Mendy-Fran páros balhátvédnek a következő szezonra is
Nalam alap, hogy kozepre keresunk egy kreativ jatekost (vagy Guler melyviz egy sorral hatrebb), jobb bekknek jon Trent, ez fixnek latszik, de a vedelem tuloldalara is kell valaki. Kozepso vedot is keresni kellene, barmekkora tehetseg is Joan Martinez. Militaora nem szabad epiteni. Felalllas fuggvenyeben egy valodi jobb szelso is kellhet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- flori
Azért ne üljünk már fordítva a lovon. TAA leigazolása a szilárd tényeket nézve bomba üzlet. Sok mindent bele lehet látni (én is hajlamos vagyok), de ezt szar biznisznek nézni egyszerűen nem lehet. Egy jobb opció lenne a piacot tekintve jelenleg, az pedig Hakimi. Aki mondjuk szintén gyenge volt tavaly.
Kvalitásokra top játékos. Ingyen van, pedig alsó hangon érne 60 milliót. A védekezése gyengébb, de könyörgöm... A gltnfree Carvajal tavalyi szezonja előtt olyan szintet hozott már, hogy néha már arcpirító volt. Lucas idén szóra sem érdemes. Bőven lehet az ő szerepét kompenzálni, ez majd Xabi dolga lesz. Állandóan ment a vekengés, hogy így gyengék a beadások, így nincs támadás a jobb oldalon, stb. Most lesz. Egy támadni, szervezni és beadni tudó játékos érkezik, ami hiánycikk a piacon.
Látom én is a gyengepontokat, de inkább - ha már félni kell valamitől -, akkor a yolo bro code brigádtól félnék, mert lassan már mindenki picsipacsi meg haver, csak a pályán felejtünk el szervezetetten játszani és megpusztulni.
Lehetne ideálisabb jelölt az angolnál, de a jelenlegi piacot tekintve prémium igazolás.
Kvalitásokra top játékos. Ingyen van, pedig alsó hangon érne 60 milliót. A védekezése gyengébb, de könyörgöm... A gltnfree Carvajal tavalyi szezonja előtt olyan szintet hozott már, hogy néha már arcpirító volt. Lucas idén szóra sem érdemes. Bőven lehet az ő szerepét kompenzálni, ez majd Xabi dolga lesz. Állandóan ment a vekengés, hogy így gyengék a beadások, így nincs támadás a jobb oldalon, stb. Most lesz. Egy támadni, szervezni és beadni tudó játékos érkezik, ami hiánycikk a piacon.
Látom én is a gyengepontokat, de inkább - ha már félni kell valamitől -, akkor a yolo bro code brigádtól félnék, mert lassan már mindenki picsipacsi meg haver, csak a pályán felejtünk el szervezetetten játszani és megpusztulni.
Lehetne ideálisabb jelölt az angolnál, de a jelenlegi piacot tekintve prémium igazolás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Bezzeg a Fran+Mendy, na az meggyőző

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Dupla D írta:Mennyiért vinnék? Ha több, mint 8, mi a tökömért nem aktiváljuk?Pad'em írta: BREAKING: Miguel Gutierrez has agreed to join Atletico Madrid. Real Madrid will not use their buyback clause. @Sergivalentin_
Eszem megáll.
Fel oraja ment a Mega tv(El Chiringuito), ahol kifejezetten csak ez volt a tema es 3 an veseztek ki.
Arrol beszeltek, hogy egyaltalan nem gyozte meg a Realt Miguel, igy nem is gondolkoznak azon, hogy visszavasaroljak 8 millioert.
Uzlet szempontjabol meg azt beszeltek, hogy 16-18 millios ajanlatot tesz az Atletico, amit el is fognak fogadni, leven mar szobeli megegyezes is megtortent a jatekos es az Atletico kozott. Mivel 50% jar nekunk, igy ugyan ott lennenk, ha visszavasarolnank es eladnank.
- Jim
van olyan hír is, hogy nem volt jó szezonja, ezért nem akarjuk annyira visszahozni Miguelt...wZoLee7 írta: de nekem még mindig érthetetlen ha a liga egyik legjobb balos védőjét miért nem próbáljuk ki. Nagyon háttal ülünk megint az átigazolási időszaknak és a végén majd felmutatunk egy TAA-t. Bezzeg Mendyvel jó ötlet volt hosszabbítani.![]()
de ha mindentől elvonatkoztatunk, ugye nem gondolja úgy a vezetőség, hogy megfelelő a Mendy-Fran páros balhátvédnek a következő szezonra is

mert ha valamiben itt egyetértés van, az az, hogy mind a kettő balhátvédünk leveri a lécet, egyik kezdő színtű...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ennél még az is jobban megérné ha 8 millióért visszahoznánk aztán eladnánk, gyanítom többet keresnénk, de nekem még mindig érthetetlen ha a liga egyik legjobb balos védőjét miért nem próbáljuk ki. Nagyon háttal ülünk megint az átigazolási időszaknak és a végén majd felmutatunk egy TAA-t. Bezzeg Mendyvel jó ötlet volt hosszabbítani.

- RealMadridFanatic
Amennyire biztosnak tunik Alonso, remelem vele is egyeztetnek mar, ha neki nem kell, ne jojjon.Jim írta:valahogy ezt éreztem, hogy nem hozzuk visszaPad'em írta: BREAKING: Miguel Gutierrez has agreed to join Atletico Madrid. Real Madrid will not use their buyback clause. @Sergivalentin_![]()
oké, tudtuk, hogy Carlonak nem kell
de hogy a távozása után sem hozzuk vissza, azt nem értem![]()
TAA megitelesevel meg varjunk amig lejatszik egy fel szezont legalabb. Nekem sem meggyozo, de LV sajnos kritikan aluli, Carvajal meg hatalmas kerdojel (es lehet, meg ez is joindulat ilyen serules utan).
Ha fejben rendben van az angol, az a teljesitmenyen is latszodni fog. A hirek alapjan beleszurkult a 'Poolba, remeljuk egy kornyezetvaltozas pozitiv hatassal lesz ra. Elore amugy is extra, vedekezesben meg fizikai keptelenseg, hogy gyengebb lesz, mint Vazquez.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)