Legjobbakat és sok sikert!

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. május 9., péntek 16:20
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 9., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 9., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 9., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 9., péntek 11:02
Lucky bastard. Mondjuk nyilvan sokat szamit, hogy hol, volt e tabla es a vadasztarsasag milyen.Nika91127 írta:Nekem fizetett. 3 napja volt nálam a VW. Stroke-ot kaptam.Realista24 írta:
Biztosito ozre? MeglepodnekNekem is "kutyara" fizetett
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 9., péntek 10:55
Nekem fizetett. 3 napja volt nálam a VW. Stroke-ot kaptam.Realista24 írta:Biztosito ozre? Meglepodneknuevo_ericco írta:
Mennyire ócó, és mennyire passzol egy Ford 2.0 TDCi motorhoz úgy, hogy a következő reciklációnál ne fosson be?
Amúgy sajnálom az őzzel történ találkozás, sosem kellemes az ilyen. Remélem a biztosító fizet, és hétvégén rotyogni fog az őzgulyás![]()
Nekem is "kutyara" fizetett
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 9., péntek 10:53
Biztosito ozre? Meglepodneknuevo_ericco írta:istimester írta:
Kici ocó utángyártott/bontott dpf. Pont ismerek egy jó alkatrész kereskedőtMost, hogy befizettem Ficonak a cégadót és tegnap elcsaptam egy őzet úgyis kell a pénz
Vagy DSZ mellett a Hitlert kell kérdezni.
Mennyire ócó, és mennyire passzol egy Ford 2.0 TDCi motorhoz úgy, hogy a következő reciklációnál ne fosson be?
Amúgy sajnálom az őzzel történ találkozás, sosem kellemes az ilyen. Remélem a biztosító fizet, és hétvégén rotyogni fog az őzgulyás![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 9., péntek 10:51
istimester írta:Kici ocó utángyártott/bontott dpf. Pont ismerek egy jó alkatrész kereskedőtnuevo_ericco írta:
Köszi a választ. Eladás előtt az ember nem szívesen költ rá már ennyit, viszont az is igaz, hogy idáig (10 év) szinte semmit nem kellett rajta javítani. Apróságokat, meg amit kell, vezérlő, fékek, stb.
Esetleg valami trükk, hogy ne jöjjön elő a hibakód, később ne kapcsoljon kímélő módba, így könnyebben eladható legyen, valahová jó messzire?![]()
![]()
Most, hogy befizettem Ficonak a cégadót és tegnap elcsaptam egy őzet úgyis kell a pénz
Vagy DSZ mellett a Hitlert kell kérdezni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 9., péntek 10:21
A másik tipp:TheBull6 írta:KösziNika91127 írta:
Mosószódába áztasd be.Veszek ma, aztán megnézem.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 9., péntek 9:11
KösziNika91127 írta:Mosószódába áztasd be.TheBull6 írta: Mivel tudnám ezen a vászonos anyagu részt kicsit fehérebbé varázsolni mint amilyen volt? Mosógépen kívül van valami praktika tisztító ami működhet? Mosógép egyáltalán működne?köszi!!
Jah és nem, nem voltam ilyen balfék h fehér cipőt vegyek, főleg 30 fölött, úgy kaptam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 9., péntek 7:23
Mosószódába áztasd be.TheBull6 írta: Mivel tudnám ezen a vászonos anyagu részt kicsit fehérebbé varázsolni mint amilyen volt? Mosógépen kívül van valami praktika tisztító ami működhet? Mosógép egyáltalán működne?köszi!!
Jah és nem, nem voltam ilyen balfék h fehér cipőt vegyek, főleg 30 fölött, úgy kaptam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 9., péntek 7:06
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. május 8., csütörtök 9:59
Kici ocó utángyártott/bontott dpf. Pont ismerek egy jó alkatrész kereskedőtnuevo_ericco írta:
Köszi a választ. Eladás előtt az ember nem szívesen költ rá már ennyit, viszont az is igaz, hogy idáig (10 év) szinte semmit nem kellett rajta javítani. Apróságokat, meg amit kell, vezérlő, fékek, stb.
Esetleg valami trükk, hogy ne jöjjön elő a hibakód, később ne kapcsoljon kímélő módba, így könnyebben eladható legyen, valahová jó messzire?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 5., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 5., hétfő 19:58
Nagyon jó kis autó. 10 éve vettem, 5 évesen, azóta belepakoltam majd 200 000 km-t, és idáig semmi komolyabb gond nem volt vele. Ez a DPF dolog is amúgy teljesen normális dieseleknél. Tényleg csak annyi, hogy pechem volt, mivel úgy terveztem, frissen levizsgáztatva, még májusban, júniusban meghirdetem. Így még marad nálam legalább őszig, hogy "ledolgozza" a mostani javítások árát.Nika91127 írta:Imádtam, amíg össze nem törték...azóta csak a VWnuevo_ericco írta:
Ugyanitt Ford Mondeo MK4 eladó![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 5., hétfő 19:53
Imádtam, amíg össze nem törték...azóta csak a VWnuevo_ericco írta:Ugyanitt Ford Mondeo MK4 eladóhehetheoriginal írta:Igen.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 5., hétfő 19:50
Ugyanitt Ford Mondeo MK4 eladóhehetheoriginal írta:Igen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 5., hétfő 19:45
nuevo_ericco írta:Vedd a poénthehetheoriginal írta:
Lassan vetekszel a tavcsoves trogerbiznisszel tesomsz, igazi alpari telepi viselkedes![]()
![]()
Szerinted ha valóban az lenne a célom, akkor elvittem volna szerelőhöz kimosatni, 300 Eurós alkatrészt bele venni, stb., és itt koptatnám a billentyűzetet?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 5., hétfő 19:39
Utangyartott egyertelmű, de így hogy eladod szerintem nyugodtan kiírhatod hogy új dpf szűrőt kapott,nuevo_ericco írta:Ez alapján 3 is lehet:Yazid írta: ericco ez szívas hogy pont eladás elott szart be, de áthidalni nem fogod tudni az tuti. Milyen biztositekot akarsz cserelni? Az vagy szakadt vagy jó azt te is megtudod nezni
https://fuse-box.info/ford/ford-mondeo- ... 2014-fuses
F2-5, F6-20, F9-5
Ma már nincs lelki erőm ezt is nézegetni, főleg nem esőben.
Sajnos egyre inkább arra hajlok én is, hogy ez új DPF lesz. Esetleg itt mit tudnál tanácsolni az eredeti vs. utángyártott témában?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 5., hétfő 18:24
Ez alapján 3 is lehet:Yazid írta: ericco ez szívas hogy pont eladás elott szart be, de áthidalni nem fogod tudni az tuti. Milyen biztositekot akarsz cserelni? Az vagy szakadt vagy jó azt te is megtudod nezni
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem