ne szórakozzhehetheoriginal írta: majd mikor novemberben kibassza perez, mert annyira kilatastalan....![]()
még ki sem nevezték, te már kirúgnád
alakítsunk a kereten, szórjuk ki a selejteket (ebben egyetértünk
aztán adjunk időt Xabinak
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 5., hétfő 16:36
ne szórakozzhehetheoriginal írta: majd mikor novemberben kibassza perez, mert annyira kilatastalan....![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 5., hétfő 16:03
A kovi szezon mar a 4. lesz neki.BlancoMark írta: A harmadik felnott szezonjaban egybol Real Madrid, nem lesz egyszeru dolga az biztos. Viszont elonyere valhat Ancelotti tragikusan szar idei teljesitmenye ami utan nem lesz nehez jobban menedzselni a keretet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 5., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 5., hétfő 15:32
A harmadik felnott szezonjaban egybol Real Madrid, nem lesz egyszeru dolga az biztos. Viszont elonyere valhat Ancelotti tragikusan szar idei teljesitmenye ami utan nem lesz nehez jobban menedzselni a keretet.p.csabi1 írta:Szerintem 100%.Minden hiteles és nem hitelesBlancoMark írta: Xabi Alonso erkezese mennyire fix amugy? Nehogy aztan a vegen beessen valami kokler a padra.forrás lehozta.
Amikor ennyien írnak egybehangzóan az biztos szokott lenni.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 5., hétfő 15:31
Ez elég kontraintuitív. Három vedos rendszer azért gyanús, mert nem veszünk védőt? Pont, hogy ahhoz nagyon be kell vásárolni, mert nincs elég belső védőnk. Carvajal nem hiszem, hogy ott jó lenne, Mendyt sem szeretném meglátni. Ehhez a rendszerhez hiányzik még 3-4 védő.flori írta:Pedig egy próbát megérne. Carvajal TAA mögött, a másik oldalon Mendy előtt meg Camavinga.hehetheoriginal írta: sztem ez teljesen kizart.
------------------Courtois---------------------
-----Carvajal--Rüdiger/Asencio---Mendy--------
--TAA----Valverde--Tchouameni---Camavinga--
------- ---Bellingham-----------Vini--------------
-------------------Mbappé--------------------------
Azért is gyanús, hogy rápróbálunk, mert nem nagyon akarnak védőért fizetni Perezék. A kis spanyol adna magát a Bornemouthból, de minden hír szerint marad a PL-ben. Miguelről pedig pont azt mondják, hogy az idei gyenge teljesítmény nem győzte meg a klubot, hogy visszahozzák.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 5., hétfő 15:28
Szerintem 100%.Minden hiteles és nem hitelesBlancoMark írta: Xabi Alonso erkezese mennyire fix amugy? Nehogy aztan a vegen beessen valami kokler a padra.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 5., hétfő 15:24
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 5., hétfő 15:16
Kizartnak tartom, hogy Carvajal es Mendy 3 vedos rendszerben hatul legyenek. 3 kh szokott altalaban lenni leghatul es a ket szelso vedo elorebb tolva. Azert, ha TAA fent marad, amire sokszor kerult mar sor, akkor Carvajal moge belobbolt labdaval ugy vernek agyon, ahogy akarnak.flori írta:Pedig egy próbát megérne. Carvajal TAA mögött, a másik oldalon Mendy előtt meg Camavinga.hehetheoriginal írta: sztem ez teljesen kizart.
------------------Courtois---------------------
-----Carvajal--Rüdiger/Asencio---Mendy--------
--TAA----Valverde--Tchouameni---Camavinga--
------- ---Bellingham-----------Vini--------------
-------------------Mbappé--------------------------
Azért is gyanús, hogy rápróbálunk, mert nem nagyon akarnak védőért fizetni Perezék. A kis spanyol adna magát a Bornemouthból, de minden hír szerint marad a PL-ben. Miguelről pedig pont azt mondják, hogy az idei gyenge teljesítmény nem győzte meg a klubot, hogy visszahozzák.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 5., hétfő 15:12
Kiegyezek azzal is ha nem, csak a védelemben védők a kp-n kp-sok elöl pedig támadók játszanak...és Mendyt valahová takarítsuk el.hehetheoriginal írta:sztem ez teljesen kizart.Szerintem úgyis rápróbálunk a 3 védős renszerre
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 5., hétfő 15:06
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 5., hétfő 15:04
Pedig egy próbát megérne. Carvajal TAA mögött, a másik oldalon Mendy előtt meg Camavinga.hehetheoriginal írta:sztem ez teljesen kizart.Szerintem úgyis rápróbálunk a 3 védős renszerre
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 5., hétfő 14:58
sztem ez teljesen kizart.Szerintem úgyis rápróbálunk a 3 védős renszerre
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 5., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 5., hétfő 14:16
Én nem voltam oda a hírtől, hogy jön, de átélve ezt az idei szezont full time RB Vazquezzel, védekezésben szarabb Trent se tud lenni, előre felé viszont ég és föld lesz a különbség. Úgyhogy welcome TAA.RaúlCF írta: Trent Alexander-Arnold in Liverpool:
• 352 games
• 23 goals
• 92 assists
• 1 corner taken quickly![]()
Ez akárhonnan nézzük szürreális a jhv-től. Mindenki röhög, hogy veszünk egy védőt aki nem tud védekezni de a Liverpool is megoldotta itt is meg lesz oldva.
mindenkinek hiányoztak idén a Kroos passzok hát a mai fociban ő van a legközelebb hozzá
képzeljük el ezeket a mi támadóinkkal
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 5., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 5., hétfő 13:33
Én is nagyon remélem. De abban is bízom, hogy ezt nemcsak nála fogja alkalmazni, hanem a Vini–Bellingham–Mbappé hármasnál is.gutihaz14 írta: ha szar lesz akkor meg irany a pad, nagyon remelem hogy xabinak lesz toke teljesitmeny alapjan kezdot allitani es nem haveri lesz mint evek ota
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 5., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 5., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 5., hétfő 12:47
mert szembesulnek vele ujra es ujra, hogy vannak naluk nagyobb halak is.lestat írta: Ha annira szar volt stb tudnam miert van most kiakadva minden pool drukker, egy ket komment szekcioban gusztustalan amit tolnak amugy.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 5., hétfő 12:42
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem