Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 13:37

csababarca írta: Még nem láttam, deSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! a promoban volt akciózás is, vagy az félrevezetés volt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lesz benne, az rendben is van. Úgy összességében az egész érződik kevésnek.

Játékos spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg itt most szerintem megint kihagytunk egy kis ezt-azt a storyból, mert mire itt vagyunk addigra én úgy emlékszem hogy már egy hullát találunk ugye Tommytól, de lehet kettőt is. Bár az tény hogy itt Joel halálánál is kevesebben voltak, a teljes Abby "csapat" nagyobb és ugye belőlük kettőt is Tommy öl meg. Shimmer talán ezután hal meg, de a promo alapján most a kövi részben jönnie kéne Nora halálának, előtte viszont megöl Abbie is ugye egy valakit a csoportból, meg meghal a ló is. Viszont akkor nagyon szomorú leszek ha Tommyból kb nem kapunk majd semmit. Ő azért nagyon brutálul aprított előttünk a játékban.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 5., hétfő 12:55

Még nem láttam, deSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! a promoban volt akciózás is, vagy az félrevezetés volt?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 5., hétfő 12:25

Ez amugy mar ilyen HBO jelenség. Sárkányok Háza 2.evadjara várt mindenki nemtudom mennyi evet,es igazabol abban is alig történt valami. Huznak mindent,ameddig tudnak.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 5., hétfő 12:12

TheBull6 írta: The Last of Us s2e4

Ez meg a múlt heti lehetett volna egy rész kb együtt és még lehet az is fájt volna.
Tényleg úgy érzem hogy ott a potenciál a játék alapján, de egyszerűen nem használjuk. És már csak 3 rész van az évadból...
Detto, ami tetszik egyedul az a diszlet dizajn stb, teljesen ugyanaz mint a jatekban, storyban is vannak jo megoldasok, de ket resz ugy ment le hogy semmi erdemleges nem tortent, meg mindiig csak ismerkedunk a tereppel...de ahogy olvastam a 3.evad is lesz ugye szoval szepen lebontjak a jatekot lehet ezert sem kapkodnak es szepen felvezetik a storyt.

Mindegy a Dina csaj meg mindig adja de Bella Ramsey barmennyire is birtam az elso evadban es jol ment neki itt nemtudja visszaadni azt a felnott bosszuszomjas Elliet. Olyan mintha ket kisgyereket neznek a felnottek jatekaban....
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 12:04

The Last of Us s2e4

Ez meg a múlt heti lehetett volna egy rész kb együtt és még lehet az is fájt volna.
Tényleg úgy érzem hogy ott a potenciál a játék alapján, de egyszerűen nem használjuk. És már csak 3 rész van az évadból...

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 29., kedd 8:40

lestat írta: The Last of us
Ami engem idegesit hogy mennyire steril neha a környezet, korhaz, pszchiologus, mindenkin uj ruhak kb egy folt nincs rajtuk…nemtudom azert 20x ev utan hogy kitort a kórság nem ezt várnám, oke a jatekban is fejlettebb volt Jackson de azert itt most kicsit tulzasnak erzem…
Baseballos jelenet is... Értem én hogy ők el vannak szigetelve mindentől és minden nagyon hepi meg f*sza (mondjuk pont pár hónapja b*szta szét a várost egy horda, meg jött egy group kinyírni Joelt), de valahogy nekem a játékban nem jött ez ennyire át, hogy ilyen jó az élet Jacksonban. Persze sokat nem voltunk ott, de akkor is.

Van kakaó a sztoriban ha már csak a játékra gondolok, szóval remélem így hogy pikk pakk Seattle-be értünk menni fog a csapatás minden részben rendesen.

Dinát adom amúgy én is nagyon. Nála nem bánom hogy kicsit érdekesebbé tették a karakterét mint a játékban. Ott asszonyt minden résznél felb*szta hogy ott van :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 8:26

de hat ha megvan mindenuk ott, mert pia az van, akkor vannak mosogepek is, hetkoznapokon lehet tisztan tartani a ruhat, sot, lehet ujakat is kesziteni, ha vki nagyon unatkozik
thereisonly1ronaldo

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 29., kedd 7:59

The Last of us

Nem sok minden törtènt de kellett ez hogy felepitse a Seattlei reszeket…

Ami engem idegesit hogy mennyire steril neha a környezet, korhaz, pszchiologus, mindenkin uj ruhak kb egy folt nincs rajtuk…nemtudom azert 20x ev utan hogy kitort a kórság nem ezt várnám, oke a jatekban is fejlettebb volt Jackson de azert itt most kicsit tulzasnak erzem…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 29., kedd 6:47

TheBull6 írta: The last of us

Nem tom..
Szerintem az ennyire töltelék részekre nincs szükség amikor úgy is kettő évadra bontották. Mert ezt az 50+ percet le lehetett volna nyomni a mai rész első max 20 percében. Főleg úgy fáj ez h tipik olyan rész volt h Bella-tól várnánk a nagy alakításokat. Hát... Nem gyütt....
Szerintem nagyon komoly volt ahogy jött ki a kórházból és folyamatosan valtozott az arcán az érzelem, vagy amikor Ellie megtalalta Joel kabátját és ráborult, vagy a sírkőnél való látogatása. Egyiknél sem volt párbeszéde, pure mimic, de nagyon éltem.
Azt viszont meg kell hagyjam, hogy Dina színésznőke valami egészen fenomenális és annyira beragyogja a teret, képernyőt, hogy kissé nehéz mellette élvezni a depressziós Elliet. De igen, alapvetően kevés / kevesebb minden Joel nélkül, ahogy a játék is az volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 28., hétfő 21:13

The last of us

Nem tom..
Szerintem az ennyire töltelék részekre nincs szükség amikor úgy is kettő évadra bontották. Mert ezt az 50+ percet le lehetett volna nyomni a mai rész első max 20 percében. Főleg úgy fáj ez h tipik olyan rész volt h Bella-tól várnánk a nagy alakításokat. Hát... Nem gyütt....

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 26., szombat 15:09

Andor viszont szerintem pöpec eddig. Elvileg minden 3 rész külön kis sztori, időugrásokkal.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 23., szerda 0:00

Megnéztem en is a lastofus ket reszt, semmi extra sztem, valahogy nem kapott el a feeling, lehet rossz pillanatban neztem.
De teny, hogy mar most tobbminden tortent, mint a fel elso evadban
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 22., kedd 15:09

nuevo_ericco írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban amúgy nem megtörtént zombiinvázió Jackson ellen viszont epic volt. Az nagyon tetszett. Végre azok is átélhették, hogy mennyire veszélyes ez a világ, akik nem játszottak a játékokkal. Ez idáig egy jogos kritikája volt a sorozatnak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze hogy jó volt, mert nem volt ott Bella :kalapos:

https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/oE9d2389ft
Kajak azt kell majd nézni, hogy Abbyt Ellie játssza :lol:

Bűn ilyen alapanyaggal ekkorát bakizni :/

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 22., kedd 14:12

Nem tudtam szerkeszteni, valamit elfelejtettem megemlíteni. TLOU sorozat spoiler

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban amúgy nem megtörtént zombiinvázió Jackson ellen viszont epic volt. Az nagyon tetszett. Végre azok is átélhették, hogy mennyire veszélyes ez a világ, akik nem játszottak a játékokkal. Ez idáig egy jogos kritikája volt a sorozatnak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 22., kedd 13:53

TheBull6 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arra is kiváncsi leszek még amúgy hol lesz vége az évadnak, de beszélgettük asszonnyal tegnap, hogy szerintünk talán az lenne a legjobb pont, ahol a játékban is váltás van mielőtt elkezdődik az Abbys rész. Tehát amikor lelövi Jesse-t és rá fogja ugye a fegyvert Ellie-re. Oda beraknak még egy lövés durranás hangot, de azt már nem mutatják hogy Tommy meglökte Abbyt aztán sírhat a nép, hogy jééééézusom és most várni kell x időt a folytatásra.
TLOU2 játék spolier
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az lenne a logikus pont, ott volt egy dramaturgiai vágás. Meg ugye azon a ponton sokáig azt hisszük, hogy Tommynak is kampec. Ezt is lógni hagyhatja majd a levegőben a sorozat is.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 22., kedd 13:29

nuevo_ericco írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet a sorozatban nem úgy képzelik el, hogy puszta kézzel fog zombikat agyonverni. A játékban ezt azért lépték meg, hogy picit változzon a gameplay, ne kelljen annyit bujkálni, mint Ellievel, picit direktebben is lehetett játszani.
Last of us továbbra is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze benne van, kiváncsi leszek. De szerintem vele nem lesz gond összességében tényleg. A többiek castingját meg még nehéz megítélni.

Arra is kiváncsi leszek még amúgy hol lesz vége az évadnak, de beszélgettük asszonnyal tegnap, hogy szerintünk talán az lenne a legjobb pont, ahol a játékban is váltás van mielőtt elkezdődik az Abbys rész. Tehát amikor lelövi Jesse-t és rá fogja ugye a fegyvert Ellie-re. Oda beraknak még egy lövés durranás hangot, de azt már nem mutatják hogy Tommy meglökte Abbyt aztán sírhat a nép, hogy jééééézusom és most várni kell x időt a folytatásra.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 22., kedd 13:09

Szerintem egyértelmű, hogy mikor elkezdtek castingolni, az HBO a GoT népszerűségét is meg akarta lovagolni, mert az utolsó évadokból talán a Bella Ramsey által játszott Lyanna Mormont volt az egyetlen, akit a nézők pozitívan fogadtak. A nagy cégek fejesei pedig nem arról híresek, hogy beismernék, tévedtek. Egészen addig, amíg dől a lé.
Gyerekszínészeknél amúgy gyakori, hogy nem lesznek túl esztétikus felnőttek, mert gyakran eleve azért kapják az első szerepeiket, mert idősebbek, mint amilyennek kinéznek. 14-15 éves játszhat 9-10 éves karaktert, aminek meg az előnyei.
TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Kiváncsi leszek hogy a trikós jeleneteknél (lényegében Abby abban éli a fél életét a játékban) majd kap inkább egy polót, vagy villogtatja a ropi kezeit
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet a sorozatban nem úgy képzelik el, hogy puszta kézzel fog zombikat agyonverni. A játékban ezt azért lépték meg, hogy picit változzon a gameplay, ne kelljen annyit bujkálni, mint Ellievel, picit direktebben is lehetett játszani.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 22., kedd 12:59

Last of Us, mert sokan éltek kő alatt az elmúlt években, ultra spoiler :lol: Ne olvasd ha nem ismered a storyt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az biztos hogy jobban hozza a "bosszuálló" figurás érzelmeket Kaitlyn. Nála a bicókat leszámítva amúgy szerintem rendben van minden. Kiváncsi leszek hogy a trikós jeleneteknél (lényegében Abby abban éli a fél életét a játékban) majd kap inkább egy polót, vagy villogtatja a ropi kezeit, de tényleg ezt leszámítva, szerintem eddig telitalálat a csaj.
Bella-nál én ezt nem látom és nagyon tartok tőle hogy az egész seattlei "vendetta" egy kb semmi lesz. A csaj nem tudja hozni a karaktert, nagyon nem és legdurvább az egészben, hogy ezt szerintem mindenki tudja és érzi, még lehet ő is... :D Na mind1, azért remélem ki tud hozni valamit magából, mert sajnos rettentő sok fog múlni azon a folytatásban hogy ő milyen lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 22., kedd 12:38

https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/8gcSY3Pcf0

Egészen szürreális, hogy Abby jobban Ellie, mint Ellie... :kalapos:

Simán elnéztem volna ezt a duót amúgy az első évadban.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 21., hétfő 20:53

Sikerült pótolni végre ezt-azt:

Hunyadi:
A részek többségében zavaró volt a magyar színészek játéka meg az időugrások, de az utolsó rész baszó lett el kell ismerni. Ment már rosszabb helyre is a pénzem.

Black Mirror 7x1:
Már nem annyira sokkolóak ezek a tech témák mint 5 éve, de ez jó rész volt, ez hiányzott már.

Last of Us:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyszerűen nem megy, BR elbassza számomra a nagyját ennek. Illetve ismerem a játékot, de akkor sem értem Abby esetében miért kellett szájbarágni a dolgokat, szerintem nagyobbat ütött volna ha a házban van a reveal.
Nem illik.

Vissza: