dortev írta:
hehetheoriginal írta:
Abszolut mellebeszelsz a temanak.
Vezetesi elmeny kifejezes mond valamit?
Mikor rendes bmwrol beszelek, nem a 120as 4hengeres dizel a tema.....
Mint ahogy az analogianal maradva, ezerszer inkabb egy olyan extratehetseget nezek, aki egyedulallo tudasu, de csak neha jon ki belole pl serules miatt, minthogy sok tucat atlagos sablonemberrel basszam el az idom nezokent. De ugye kinek mi, vkinek az nedvesit be, hogy vki sokat tud edzeni
Milyen vezetési élmény van városban, autópályán, főutakon, autóutakon? Ezt az érvet sosem értettem, pedig az első autóm anno egy hot hatch volt, mert benyaltam ezt a vezetési élmény dumát. Hát valóban nagy élmény városban kuplungozni, autópályán meg tartani az irányt.

Számomra a jó vezetési élmény mindennapi körülmények között a kényelem, jó futómű, jó hangszigetelés, és hogy nem kell váltanom, ilyesmik. Ezekben meg nem a BMW a legjobb. Mondjuk én nem is szeretem az autókat a valóságban.

Van, mert muszáj, ha meg muszáj, akkor már legyen komfortos és megbízható, többi 31 évesen már nem érdekel. Cserébe az évek során összeraktam egy elég komoly sim riget, ott több vezetési élményt kaptam, mint városban, pályán bármikor, mindezt egy viszonylag olcsó autó áráért.
Hát neked tényleg biztos, hogy nem volt az életben bmw-d. Amivel semmi gond, legalább, annyira utálják mint szeretik úgyis, hogy egyik "tábor" sem használta soha rendszeresen.
Csak nekem fura, hogy "független" írásokra hivatkozva hozol ki egy gyártót jelen esetben negatívan, úgy, hogy nem éltél együtt se az előnyeivel se a hátrányaival egy ilyen autónak.
A vezetési élmény teljesen szubjektív egyébként meg. Én közel 6 éve vagyok bmw használó nap, mint nap. Most teljesen mind1 melyik széria, annyi is elég, hogy nem SUV, hanem sedan, és szívó benzin. VW-ból ültem át, előtte volt fiatom, van a családban alfa romeo, 1 éves hybrid kia, vezettem insigniatól kezdve a5-ön át nagyon különböző típusú autókat, de egyik sem tudta azt, amit a bmw! Számomra persze. Pont, hogy a futómű, kormány és gázreakció azok, amikben utánozhatatlan kb., kanyarokba mint a szög, olyan stabil HA JÓ! Utángyártott fos alkatrészekkel ez sem lesz, olyan mint amilyennek megálmodták a gyártók...
Szétoffoltam a topicot sorry, nem írok ebben a támában már, de muszáj volt hozzászólnom ehhez a bmw nem a legjobb a kényelemben,futóműben stb., témához mert bántotta a szemem kicsit

pacsi