Milyen logika van abban, hogy inkabb raknal egy btb kozeppalyast, aki eleteben eddig egy szezonban jutott 20 golt fole, tamado posztra, szemben az evek ota 40 gol felett termelo tamadonkkal?mentamas írta:Ez az, nekünk nincs centerünk. Mbappé nem az, és soha nem is lesz az, mivel a fejjátéka és a tizenhatoson belüli jelenléte 0. Ehhez meg még az is hozzájön, hogy a Mbappé-Vini-Bellingham hármasnak kezdenie fog kelleni. Szóval nem sok megoldás marad.Marky írta:
Ez a "hamis 9-es" dolog mar jo par eve nem mukodik es a Leverkusen is centerrel jatszik. Eleve ezeket a formaciokat el kell engedni, ma mar szerepkorok vannak, amit jatekszituaciotol fuggoen akar 3 jatekos is betolt egy meccsen.
Máskülönben meg a Liverpool, a Barca Lewa nélkül, a PSG, az Arsenal mit játszanak? Nevezheted bárminak azt a posztot, de Bellingham tökéletesen alkalmas rá.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez az, nekünk nincs centerünk. Mbappé nem az, és soha nem is lesz az, mivel a fejjátéka és a tizenhatoson belüli jelenléte 0. Ehhez meg még az is hozzájön, hogy a Mbappé-Vini-Bellingham hármasnak kezdenie fog kelleni. Szóval nem sok megoldás marad.Marky írta:Ez a "hamis 9-es" dolog mar jo par eve nem mukodik es a Leverkusen is centerrel jatszik. Eleve ezeket a formaciokat el kell engedni, ma mar szerepkorok vannak, amit jatekszituaciotol fuggoen akar 3 jatekos is betolt egy meccsen.mentamas írta:
Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.
Én Mbappét raknám ki a jobb szélre, hamis kilencesbe meg Bellinghamet:
------ Valverde - Tchouameni ---
---- Mbappé - Güler - Vini Jr ----
---------- Bellingham ---------
Máskülönben meg a Liverpool, a Barca Lewa nélkül, a PSG, az Arsenal mit játszanak? Nevezheted bárminak azt a posztot, de Bellingham tökéletesen alkalmas rá.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez a "hamis 9-es" dolog mar jo par eve nem mukodik es a Leverkusen is centerrel jatszik. Eleve ezeket a formaciokat el kell engedni, ma mar szerepkorok vannak, amit jatekszituaciotol fuggoen akar 3 jatekos is betolt egy meccsen.mentamas írta:Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.realmadrid95 írta:
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt nem tudom, de hova? Tele vagyunk kp-n.
Másrészt nem tetsuik az S-Budget Szoboszlai kinézete.
Másrészt nem tetsuik az S-Budget Szoboszlai kinézete.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Ez a Franco Mastantuono mennyire jó játékos? Illene a Realba?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha nem adunk el senkit a kezdőből,
jön TAA, Miguel, és felhozzuk Joant
remélem lesz nagyobb mozgás, ha megy Rodrygo pl
jön TAA, Miguel, és felhozzuk Joant

remélem lesz nagyobb mozgás, ha megy Rodrygo pl

- ateeemadrid
Vini Nuno Mendes csere, aztán bhv poszt pipa 10 évre.

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Carreras gyerek ügynöke cáfolta, hogy a srác távozna a Benficától. Jól érzi magát és az 51 millió fontos vételár azért eléggé túlzó is szerintem. Akkor inkább jöjjön a Miguel.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
mentamas írta:Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.realmadrid95 írta:
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.
En is ennek orulnek a legjobb, szerintem brutal lenne, Bellingham Benz szerepkorben. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Mbappe kozepcsatar lesz nalunk, amig vilag a vilag.
Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.realmadrid95 írta:Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.mentamas írta: És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?
- realmadrid95
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.mentamas írta:Még ha Neymart írtad volna, akkor értettem is volnahehetheoriginal írta: Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
Eleve brahim lett volna nalam a kezdő kezdettol fogva a jobbszelen.![]()
És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?realmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
Szerintem felhozzak a felnott keretbe Joant, leigazoljuk a Trent, Zubimendi, Miguel harmast es le is zarja Perez az atigazolasi ablakot sajnos.
Még ha Neymart írtad volna, akkor értettem is volnahehetheoriginal írta: Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
Eleve brahim lett volna nalam a kezdő kezdettol fogva a jobbszelen.

És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?realmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
Szerintem felhozzak a felnott keretbe Joant, leigazoljuk a Trent, Zubimendi, Miguel harmast es le is zarja Perez az atigazolasi ablakot sajnos.
- nzooli93
Courtois,Lucas,Asencio,Tchouameni,Fran,Valverde,Ceba,Arda,Jude,Vini,Bappe a mai
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
+Nico Paz szerintem visszarealmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
- realmadrid95
A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
- BlancoMark
Nem jelent lyukat ha felallast valtunk amire nagyon is szuksegunk van. Rodrygo out, kozeppalyas in. Es ne feledjuk, hogy jobbhatvedben vegre lesz egy emberunk aki nem bot tamadni.mentamas írta:Vajon hozunk is valakit a helyére, aki valódi előrelépést jelent, vagy csak csinálunk egy újabb lyukat a keretben, mert kell a pénz?Pad'em írta: Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.
Rodrygo’s future is up in the air. He will have a conversation with Xabi Alonso to decide his future. @Rodra10_97 @relevo
In principle, Mendy and Fran do NOT want to leave. But, Real Madrid would be delighted to hear offers for them both. @Rodra10_97 @relevo![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
thereisonly1ronaldo
Vajon hozunk is valakit a helyére, aki valódi előrelépést jelent, vagy csak csinálunk egy újabb lyukat a keretben, mert kell a pénz?Pad'em írta: Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.
Rodrygo’s future is up in the air. He will have a conversation with Xabi Alonso to decide his future. @Rodra10_97 @relevo
In principle, Mendy and Fran do NOT want to leave. But, Real Madrid would be delighted to hear offers for them both. @Rodra10_97 @relevo

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Salibaval elcserélhetnénk Tibikét
Vinit pedig Vitinhara
+ TTA, M.Guti, Wirzt és egy tapasztalt Joselu klón, akinek nem töri a seggét a pad
fifábú ki
Vinit pedig Vitinhara

+ TTA, M.Guti, Wirzt és egy tapasztalt Joselu klón, akinek nem töri a seggét a pad
fifábú ki

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- nzooli93
Amugy Fifa karrierbe mindig oda megy Rodrygo.
Gavi meg a West Hambe
Gavi meg a West Hambe