jön TAA, Miguel, és felhozzuk Joant

remélem lesz nagyobb mozgás, ha megy Rodrygo pl

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 4., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. május 4., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2025. május 4., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 4., vasárnap 14:53
mentamas írta:Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.realmadrid95 írta:
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.
Én Mbappét raknám ki a jobb szélre, hamis kilencesbe meg Bellinghamet:
------ Valverde - Tchouameni ---
---- Mbappé - Güler - Vini Jr ----
---------- Bellingham ---------
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 14:51
Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.realmadrid95 írta:Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.mentamas írta: És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 4., vasárnap 14:27
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.mentamas írta:Még ha Neymart írtad volna, akkor értettem is volnahehetheoriginal írta: Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
Eleve brahim lett volna nalam a kezdő kezdettol fogva a jobbszelen.![]()
És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?realmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
Szerintem felhozzak a felnott keretbe Joant, leigazoljuk a Trent, Zubimendi, Miguel harmast es le is zarja Perez az atigazolasi ablakot sajnos.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 12:51
Még ha Neymart írtad volna, akkor értettem is volnahehetheoriginal írta: Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
Eleve brahim lett volna nalam a kezdő kezdettol fogva a jobbszelen.
És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?realmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
Szerintem felhozzak a felnott keretbe Joant, leigazoljuk a Trent, Zubimendi, Miguel harmast es le is zarja Perez az atigazolasi ablakot sajnos.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 4., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. május 4., vasárnap 12:07
+Nico Paz szerintem visszarealmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 4., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 4., vasárnap 11:39
Nem jelent lyukat ha felallast valtunk amire nagyon is szuksegunk van. Rodrygo out, kozeppalyas in. Es ne feledjuk, hogy jobbhatvedben vegre lesz egy emberunk aki nem bot tamadni.mentamas írta:Vajon hozunk is valakit a helyére, aki valódi előrelépést jelent, vagy csak csinálunk egy újabb lyukat a keretben, mert kell a pénz?Pad'em írta: Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.
Rodrygo’s future is up in the air. He will have a conversation with Xabi Alonso to decide his future. @Rodra10_97 @relevo
In principle, Mendy and Fran do NOT want to leave. But, Real Madrid would be delighted to hear offers for them both. @Rodra10_97 @relevo![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 4., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 11:35
Vajon hozunk is valakit a helyére, aki valódi előrelépést jelent, vagy csak csinálunk egy újabb lyukat a keretben, mert kell a pénz?Pad'em írta: Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.
Rodrygo’s future is up in the air. He will have a conversation with Xabi Alonso to decide his future. @Rodra10_97 @relevo
In principle, Mendy and Fran do NOT want to leave. But, Real Madrid would be delighted to hear offers for them both. @Rodra10_97 @relevo
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 4., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 4., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 4., vasárnap 10:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 4., vasárnap 10:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. május 3., szombat 19:11
Vinivel egymást oltanák, Theonak is a terület kell, mert akkor tudja sebességből meghúzni. Full ugyanez Vini legnagyobb erénye is.ferni írta:Leao-Theo szél elég gatya a Milanban hátrafelé, kb ugyanilyen katasztrófa lenne Vinivel is.nzooli93 írta: Theot Milanban se igyekeznek nagyon megtartani, csodálom,hogy sok fórumon ennyire akarjak,bar gondolom ezek az emberek a fifa pontok alapjan nezik a jatekosokat.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 3., szombat 15:59
Egyebkent rengeteget fejlodott mind vedekezesben, mind tamadasban, viszont az elmult masfel evben iszonyat lusta lett, igy nem venne hasznat annak, amit az elmult evekben tanult. Sokszor felpalyanal setalgat, errol Pioli is nyilatkozott parszor. Nem hiszem, hogy o valaha ujra a kemeny munkat valasztana, mikor elkocoghat kedvere.R. Carlos írta:Az, de még mindig jobb mintha nem lenne senki sem. Biztos vagyok benne, hogy új RC-t vagy Marcelot nem találunk egy hamar, de legalább próbálkozunk. Egy biztos a Mendy-Fran párost meg kell bontani. Egyik sem alkalmas első számú opciónak, sőt ...hehetheoriginal írta: hu de szomoru ez a lista.
Theoból én se kérnék újból egyébként. Főleg így, hogy látom, hogy a Milan egy stabil középcsapat. Nem hiszem, hogy sokat fejlődött. A többi srác meg nem ismert előttem.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 3., szombat 15:54
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem