Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mentamas

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 14:51

realmadrid95 írta:
mentamas írta: És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.
Nagyon remélem, hogy nem fogja akarni ott elpocsékolni a tehetségét.
Én Mbappét raknám ki a jobb szélre, hamis kilencesbe meg Bellinghamet:

------ Valverde - Tchouameni ---
---- Mbappé - Güler - Vini Jr ----
---------- Bellingham ---------

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 4., vasárnap 14:27

mentamas írta:
hehetheoriginal írta: Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
Eleve brahim lett volna nalam a kezdő kezdettol fogva a jobbszelen.
Még ha Neymart írtad volna, akkor értettem is volna :D
realmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)

Szerintem felhozzak a felnott keretbe Joant, leigazoljuk a Trent, Zubimendi, Miguel harmast es le is zarja Perez az atigazolasi ablakot sajnos.
És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?
Mivel a hirek szerint Gulernek nagy szerepet szan Xabi, igy o, de ott van Brahim is.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 12:51

hehetheoriginal írta: Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
Még ha Neymart írtad volna, akkor értettem is volna :D
realmadrid95 írta: A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)

Szerintem felhozzak a felnott keretbe Joant, leigazoljuk a Trent, Zubimendi, Miguel harmast es le is zarja Perez az atigazolasi ablakot sajnos.
És abban a 4-2-3-1-es felállásban ki lenne a jobb szélen?

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 4., vasárnap 12:20

Courtois,Lucas,Asencio,Tchouameni,Fran,Valverde,Ceba,Arda,Jude,Vini,Bappe a mai

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. május 4., vasárnap 12:07

+Nico Paz szerintem vissza

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 4., vasárnap 11:57

A Mendy Fran parosbol legalabb az egyiknek tavoznia kell, ahogyan Alabanak is. Modricnak nem szabad mar szerzodest ajanlani, hogyan Lucasnak sem. Ha Rodrygo tavozik, szerintem is boven elbirja a keret.(Valamiert 4-2-3-1 et tippelek felallasnak Xabinal)

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 4., vasárnap 11:39

mentamas írta:
Pad'em írta: Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.

Rodrygo’s future is up in the air. He will have a conversation with Xabi Alonso to decide his future. @Rodra10_97 @relevo

In principle, Mendy and Fran do NOT want to leave. But, Real Madrid would be delighted to hear offers for them both. @Rodra10_97 @relevo
Vajon hozunk is valakit a helyére, aki valódi előrelépést jelent, vagy csak csinálunk egy újabb lyukat a keretben, mert kell a pénz? :hmmm:
Nem jelent lyukat ha felallast valtunk amire nagyon is szuksegunk van. Rodrygo out, kozeppalyas in. Es ne feledjuk, hogy jobbhatvedben vegre lesz egy emberunk aki nem bot tamadni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 4., vasárnap 11:38

Nem kell a helyére senki, brahim es endre tobb percet kap, problem solved.
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 11:35

Pad'em írta: Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.

Rodrygo’s future is up in the air. He will have a conversation with Xabi Alonso to decide his future. @Rodra10_97 @relevo

In principle, Mendy and Fran do NOT want to leave. But, Real Madrid would be delighted to hear offers for them both. @Rodra10_97 @relevo
Vajon hozunk is valakit a helyére, aki valódi előrelépést jelent, vagy csak csinálunk egy újabb lyukat a keretben, mert kell a pénz? :hmmm:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 4., vasárnap 11:02

Salibaval elcserélhetnénk Tibikét
Vinit pedig Vitinhara :mrgreen:
+ TTA, M.Guti, Wirzt és egy tapasztalt Joselu klón, akinek nem töri a seggét a pad

fifábú ki :kivagyhe:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 4., vasárnap 10:51

Amugy Fifa karrierbe mindig oda megy Rodrygo.
Gavi meg a West Hambe :lol: :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 4., vasárnap 10:44

Arsenal remelem van olyan hulye, ok szeretik a b-kategorias brazilokat ugyis.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 4., vasárnap 10:24

Rodrygo’s starting price is close to €100M. Arsenal have asked about him in recent days.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. május 3., szombat 19:11

ferni írta:
nzooli93 írta: Theot Milanban se igyekeznek nagyon megtartani, csodálom,hogy sok fórumon ennyire akarjak,bar gondolom ezek az emberek a fifa pontok alapjan nezik a jatekosokat.
Leao-Theo szél elég gatya a Milanban hátrafelé, kb ugyanilyen katasztrófa lenne Vinivel is.
Vinivel egymást oltanák, Theonak is a terület kell, mert akkor tudja sebességből meghúzni. Full ugyanez Vini legnagyobb erénye is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 3., szombat 15:59

R. Carlos írta:
hehetheoriginal írta: hu de szomoru ez a lista.
Az, de még mindig jobb mintha nem lenne senki sem. Biztos vagyok benne, hogy új RC-t vagy Marcelot nem találunk egy hamar, de legalább próbálkozunk. Egy biztos a Mendy-Fran párost meg kell bontani. Egyik sem alkalmas első számú opciónak, sőt ...

Theoból én se kérnék újból egyébként. Főleg így, hogy látom, hogy a Milan egy stabil középcsapat. Nem hiszem, hogy sokat fejlődött. A többi srác meg nem ismert előttem.
Egyebkent rengeteget fejlodott mind vedekezesben, mind tamadasban, viszont az elmult masfel evben iszonyat lusta lett, igy nem venne hasznat annak, amit az elmult evekben tanult. Sokszor felpalyanal setalgat, errol Pioli is nyilatkozott parszor. Nem hiszem, hogy o valaha ujra a kemeny munkat valasztana, mikor elkocoghat kedvere.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 3., szombat 15:54

Rodrygo lázas lett, o is off holnapra

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 3., szombat 15:13

hehetheoriginal írta: hu de szomoru ez a lista.
Az, de még mindig jobb mintha nem lenne senki sem. Biztos vagyok benne, hogy új RC-t vagy Marcelot nem találunk egy hamar, de legalább próbálkozunk. Egy biztos a Mendy-Fran párost meg kell bontani. Egyik sem alkalmas első számú opciónak, sőt ...

Theoból én se kérnék újból egyébként. Főleg így, hogy látom, hogy a Milan egy stabil középcsapat. Nem hiszem, hogy sokat fejlődött. A többi srác meg nem ismert előttem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 3., szombat 14:52

nzooli93 írta: Theot Milanban se igyekeznek nagyon megtartani, csodálom,hogy sok fórumon ennyire akarjak,bar gondolom ezek az emberek a fifa pontok alapjan nezik a jatekosokat.
Leao-Theo szél elég gatya a Milanban hátrafelé, kb ugyanilyen katasztrófa lenne Vinivel is.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 3., szombat 14:26

Theot Milanban se igyekeznek nagyon megtartani, csodálom,hogy sok fórumon ennyire akarjak,bar gondolom ezek az emberek a fifa pontok alapjan nezik a jatekosokat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 3., szombat 13:55

Jó hogy vannak nevek, de előbb takarítani kell. Mondjuk Theo viccnek is rossz, alig vártuk h távozzon, nem ez a szintje. Ha nem tudjuk Mendyt elboltolni idén akkor Miguel 8-ért és meglátjuk mi lesz idén.

Vissza: