Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Jó hogy vannak nevek, de előbb takarítani kell. Mondjuk Theo viccnek is rossz, alig vártuk h távozzon, nem ez a szintje. Ha nem tudjuk Mendyt elboltolni idén akkor Miguel 8-ért és meglátjuk mi lesz idén.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Volt szó még Lukebaról, de Hincapié is jó lenne. De sztem belső védőben. Bal lábas, ecuadori. Mondjuk utobbi lehet gond eu-n kívüli jatekosok miatt.
Toni
Luka
Lucas. 

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miguelnek örülnék, saját nevelés és olcsó is.Pad'em írta: Balhátvéd opciók eddig az elmúlt napokból:
-Álvaro Carreras
-Miguel Gutiérrez
-Theo Hernández
-Milos Kerkez
-Piero Hincapié
Theoról rossz emlékeim vannak, inkább ne.
Milos biztos PL-be marad.
Másik kettőt nem ismerem, de ha Xabi akarja, akkor bizni kell benne.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta: David Alaba will undergo surgery in the next few days. In principle he will be fit in time for the World Cup. @TheAthleticFC
Balhátvéd opciók eddig az elmúlt napokból:
-Álvaro Carreras
-Miguel Gutiérrez
-Theo Hernández
-Milos Kerkez
-Piero Hincapié
Nagyon pörögnek a nevek, reméljük tényleg hozunk akkor valakit.
Ezekbol a nevekbol nalam ez lenne a sorrend:
Miguel
Hincapie(univerzalis jatekos, kozepen is klasszis es szelen is)
Kerkez
Carrerast nem lattam sokszor jatszani, talan csak egyszer a blben a Barca ellen. Konkretan az nem verte meg azon a meccsen, aki nem akarta. Tamadasban sem jobb Frantol. Aztan lehet, hogy csak azon a meccsen teljesitett rosszul.
Esetleg van, aki veletlenul latta jatszani mar?
- Pad'em
David Alaba will undergo surgery in the next few days. In principle he will be fit in time for the World Cup. @TheAthleticFC
-Álvaro Carreras
-Miguel Gutiérrez
-Theo Hernández
-Milos Kerkez
-Piero Hincapié
-Álvaro Carreras
-Miguel Gutiérrez
-Theo Hernández
-Milos Kerkez
-Piero Hincapié
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Now I can't unsee itrealbeckham írta: Neztem ezt az alvaro carrerast es ami egyértelműen latszik, hogy az ember arcra lucas vazquez.![]()
Nem hasonlít. Ez konkrétan ugyanaz. Kicsi a világ.

Theo remélem csak kacsa marad. Hiába, hogy a madridos facebook csopikban minden 2. ember benne látja a megváltást

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Neztem ezt az alvaro carrerast es ami egyértelműen latszik, hogy az ember arcra lucas vazquez.

-
Theo Hernandezt már vártam, hogy bedobja a sajtó. Mikor itt volt egyértelműen megégett, nem csoda, hogy mindenféle opció nélkül meg is vált tőle a klub.
Nem egészen tudom őt hova tenni, fejlődött ez tény de hogy most így pár év után visszatérve a legfelsőbb polcon mit tudna nyújtani az kérdés számomra. Az, hogy a Milanban csinált pár szép dolgot nekem nem mérvadó.
Nem egészen tudom őt hova tenni, fejlődött ez tény de hogy most így pár év után visszatérve a legfelsőbb polcon mit tudna nyújtani az kérdés számomra. Az, hogy a Milanban csinált pár szép dolgot nekem nem mérvadó.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Young but experienced
- His AC Milan contract ends in 2026
- Low price
- The player would love to return, and knows the club well
@diarioas
Now, if Xabi Alonso becomes the new coach, Tah could JOIN him. @MarioCortegana @GuillermoRai_
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
Jövő héten fokozatosan megkezdi az edzéseket a Juvenil A csapattal.
@marca
Itt az uj igazolasunk, nem lesz Huijsen.

- nzooli93
“Arda is expected to have a BIG role under Xabi at Real Madrid”.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ehhh, akkor nem kell.Jim írta:kb saját nevelésű játékosunk voltGascoigne írta: Én örülnék a portugálnak, még akkor is, ha a portugál szélső védők mindig túl vannak árazva.
spanyol![]()

- realmadrid95
ferni írta:https://www.whoscored.com/teams/2783/show/spain-gironaPad'em írta: @diarioas: Girona's poor season has raised doubts about Miguel Gutiérrez. Ancelotti didn't support his return, and the club views him more as a potential transfer asset for the future.
Real Madrid's plan to sign Álvaro Carreras. Avoid paying €60M release clause to Benfica, convince Man United to activate their €18M buy-back clause, then buy him from United for €30M–€35M.
Ilyen lókuki statoldal szerint meg a 2. legjobb volt a csapatban, 1 gól, 4 gólpassz, 3 MOTM.
Annyira retek rossz szezonja nem lehetett, hogy egy Fran szintet ne tudjon lehozni kb ingyen.
Teljesen érthetetlen miért nincs itt már egy éve.
Aztán lehet botrány szezonja volt, nem tudom de akkor kétlem hogy ennyire elől lenne.
Sajnos nem hobbim a Girona meccsek nézése, úgyhogy maradt ez
Miguel Gutiérrez Is A Beast Left-Back!
2025
Ez alapján se néz ki rosszul, ezt a szintet röhögve megugorná
Nem volt olyan rossz eve egyaltalan, foleg, hogy nagyon sokszor nem is a posztjan jatszott. Volt szelso, iranyito, cm, minden.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kb saját nevelésű játékosunk voltGascoigne írta: Én örülnék a portugálnak, még akkor is, ha a portugál szélső védők mindig túl vannak árazva.
spanyol

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
SpanyolGascoigne írta: Én örülnék a portugálnak, még akkor is, ha a portugál szélső védők mindig túl vannak árazva.
De kulturálisan, stílusban jobban illene ide, mint a francia/angol vonal, amit folyamatosan erőltetünk valamiért. Értelmes játékosnak tűnik, és a portugálokkal jól szoktunk járni.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Én örülnék a portugálnak, még akkor is, ha a portugál szélső védők mindig túl vannak árazva.
De kulturálisan, stílusban jobban illene ide, mint a francia/angol vonal, amit folyamatosan erőltetünk valamiért. Értelmes játékosnak tűnik, és a portugálokkal jól szoktunk járni.
https://www.whoscored.com/teams/2783/show/spain-gironaPad'em írta: @diarioas: Girona's poor season has raised doubts about Miguel Gutiérrez. Ancelotti didn't support his return, and the club views him more as a potential transfer asset for the future.
Real Madrid's plan to sign Álvaro Carreras. Avoid paying €60M release clause to Benfica, convince Man United to activate their €18M buy-back clause, then buy him from United for €30M–€35M.
Ilyen lókuki statoldal szerint meg a 2. legjobb volt a csapatban, 1 gól, 4 gólpassz, 3 MOTM.
Annyira retek rossz szezonja nem lehetett, hogy egy Fran szintet ne tudjon lehozni kb ingyen.
Teljesen érthetetlen miért nincs itt már egy éve.
Aztán lehet botrány szezonja volt, nem tudom de akkor kétlem hogy ennyire elől lenne.
Sajnos nem hobbim a Girona meccsek nézése, úgyhogy maradt ez

Miguel Gutiérrez Is A Beast Left-Back!
2025
Ez alapján se néz ki rosszul, ezt a szintet röhögve megugorná
- Pad'em
@diarioas: Girona's poor season has raised doubts about Miguel Gutiérrez. Ancelotti didn't support his return, and the club views him more as a potential transfer asset for the future.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Ezt most mar addig kell folytatni amig nem jelentenek be komoly reformokat. Pl. kulfoldi jatekvezetok es szakemberek Spanyolorszagba hozatala.Realista24 írta:Nem csináltunk olyat múltkor sem.Nika91127 írta:
Aztán majd megint visszakozunk? Mi értelme most már ennek?
Folytatni kell, és felszínen tartani a tényeket.
Mondjuk nem az a bajuk szerintem, hogy ha akarnanak, akkor nem tudnanak jol meccset vezetni - lathattuk a Copa finaleban - hanem egyszeruen utaljak a Realt mint a szart es artani akarnak.