Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

zsuninnyo

Re: Politika

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. május 3., szombat 10:44

kiserik írta: Kedvenc érvem, hogy nem karaktergyilkolják őket. Ha megfigyeled, a Fidesz csak arra fordít energiát, aki veszélyes a hatalomra.
Peldaul tizeneves diakok, akiket meg szabadon vegzalhattak is. Na ok az igazi veszely.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 3., szombat 10:38

mentamas írta: Nem szoktam a fórumon a politika témát aktívan követni, de feltünt, hogy folyamatosan a kiserik (fidesz) vs többiek csata zajlik.

Egy dolgot viszont nem értek:
@kiserik, te miért vagy fideszes?

Mi az oka annak, hogy nem szeretnél kormányváltást?
Mit csinál a jelenleg hatalmon lévő párt jól, amit például egy másik (Tisza) nem tudna?
Milyen negatívumokat látsz a váltásban? Valamint milyen előnyöket, ha vannak ilyenek.

Full komolyan kérdezem, mivel szeretném megérteni az álláspontodat.
Ő papíron Mi Hazánkos amúgy.
Igazad van, hogy az egyenlő a Fideszessel amúgy, ezt mindenki látja és tudja, csak a Mi Hazánkosok nem.

A nagy harcosok, akik kapargatják a problémák felszínét, egy-két gyomot kitépkednek a kertben a látszat kedvéért, de ahogy valaki megjelent egy böhöm nagy bobcattel, hogy gyökerestül szedje ki a problémát, akkor a nagy hazaszeretők nem segítenek, hanem lapátot fognak és lapátolják vissza a földet a gödörbe :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 3., szombat 10:37

mentamas írta: Nem szoktam a fórumon a politika témát aktívan követni, de feltünt, hogy folyamatosan a kiserik (fidesz) vs többiek csata zajlik.

Mit csinál a jelenleg hatalmon lévő párt jól, amit például egy másik (Tisza) nem tudna?
Milyen negatívumokat látsz a váltásban? Valamint milyen előnyöket, ha vannak ilyenek.

Sajnos ez nagyon jól mutatja, hogy mivé alakították a magyar politikai közéletet. Aki nem tiszás, az bizony fideszes.

Már írtam korábban, soha nem szavaztam a Fideszre és nem is tervezem, bár már megfordult a fejemben, mert gyakorlatilag aki szavaztam, annak befellegzett. Annó ment a MIÉPre, le is húzták a rollót. Utána a Jobbikra, mára szinte megszüntek létezni. Összefogás összefosta magát. Most nagyon vakarom a fejem, hogy mi legyen 26-ban. Én vagyok a választások Remy-je :lol:

Így a kérdésekre nagyon nem tudok válaszolni. Ha meg úgy jutottál ide, hogy a MH szimpatizáns az Fidesz szimpatizáns, mert szatellitpárt és úgy is koalíció lesz, azzal nem tudok mit kezdeni.
Halfkey írta: Kutyapártot speciel igen, hát ők a drogosok ugye.

Az hogy a nácizmust nálad mentesíti hogy ‘régen volt’, sok állításodat szépen keretbe foglalja. Persze, ha nem is tekintjük problémának a nácizmust, akkor nyilván nem zavar ha a szeretett pártunk náci. A többség ezzel nem így van, így a MH népszerűsítés ezért szélmalomharc.
Érdekes kettősség, hogy a Kutyáknál kellő karaktergyilkosság az, hogy drogosok, míg az MH-nál nem elég az, hogy nácik.

Egyébként miért nem üti senki azokat a pártokat, akik tagjai között kommunizmus hívők vannak? A jók kis szélsőbalosokat?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2025. május 3., szombat 10:41-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 3., szombat 10:24

Nem szoktam a fórumon a politika témát aktívan követni, de feltünt, hogy folyamatosan a kiserik (fidesz) vs többiek csata zajlik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 3., szombat 9:47

Kutyapártot speciel igen, hát ők a drogosok ugye.

Az hogy a nácizmust nálad mentesíti hogy ‘régen volt’, sok állításodat szépen keretbe foglalja. Persze, ha nem is tekintjük problémának a nácizmust, akkor nyilván nem zavar ha a szeretett pártunk náci. A többség ezzel nem így van, így a MH népszerűsítés ezért szélmalomharc.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 3., szombat 9:25

___Samy___ írta: Az, hogy jelenleg ennyi az MH tamogatottsaga, mint most, az nem mas hibaja, hanem csakis az ovek. Megemlited ezeket a negativumokat, de arrol egy szot sem ejtesz, hogy ok gyakorlatilag nincsenek is karaltergyilkolva a fidesz altal, kozel sincs akkora szarcunami rajuk zuditva, mint barmely mas ellenzeki partra. Orban bratyizik Toroval, mikozben pl egy MZP-vel kezet fogni sem hajlando, csak elsetal mellette.

Talan ha nem lenne ennyire szelsojobbos, naci part az MH, akkor nem az 5%-ert kuzdenek. Szep es jo, mikor hetkoznapi emberek ugyeiert kuzdenek, szamomra ez mindenkepp pozitivum, de ennyit tudok kiemelni toluk, semmi mast.

Az meg, hogy nalad a naci idealizmus egy polcon van azzal, hogy mit csinalt a fidesz az elmult 15 evben, az brutal.
Kedvenc érvem, hogy nem karaktergyilkolják őket. Ha megfigyeled, a Fidesz csak arra fordít energiát, aki veszélyes a hatalomra. Mi a fenéért karaktergyilkolnák TLéket, mikor megteszi a bal-/liberális oldal meg? A közeljövőben biztosan nem lesznek a hatalomra veszélyesek, mert vannak olyan témáik, amik sokaknak nem tetszenek és ezt bőszen be is mutatja, ki is sarkítja a megfelelő média. Gondolj bele, egy Kutyapártot karaktergyilkolnak? Egy Hadházit? Momentumot? Vonát, MZP-t miért nem karaktergyilkolják azóta? Fideszesek lettek, vagy mi?

Nácizmus és a Fidesz elmúlt 15 éve. Aktuálpolitikai értelemben nekem rohadtul nem összehasonlítható. Szerinted ha egy alternatív valóságban a Mi Hazánk megnyerné a választást esetleg még 2/3-ad is, akkor mi lenne? Horogkeresztes zászló mindenhová meg koncentrációs tábor?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 3., szombat 7:27

Az, hogy jelenleg ennyi az MH tamogatottsaga, mint most, az nem mas hibaja, hanem csakis az ovek. Megemlited ezeket a negativumokat, de arrol egy szot sem ejtesz, hogy ok gyakorlatilag nincsenek is karaltergyilkolva a fidesz altal, kozel sincs akkora szarcunami rajuk zuditva, mint barmely mas ellenzeki partra. Orban bratyizik Toroval, mikozben pl egy MZP-vel kezet fogni sem hajlando, csak elsetal mellette.

Talan ha nem lenne ennyire szelsojobbos, naci part az MH, akkor nem az 5%-ert kuzdenek. Szep es jo, mikor hetkoznapi emberek ugyeiert kuzdenek, szamomra ez mindenkepp pozitivum, de ennyit tudok kiemelni toluk, semmi mast.

Az meg, hogy nalad a naci idealizmus egy polcon van azzal, hogy mit csinalt a fidesz az elmult 15 evben, az brutal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 3., szombat 0:04

ferni írta:
kiserik írta: Ha bele gondolsz az, hogy náci, hiába elcsépelt már, még mindig nagyobb szitokszó, mint az, hogy NER.
Még szerencse, Vitya megállt egy 10 milliós országnál és bár elég sok magyar ember halálához volt köze, azért még nincs hitleri szinten.
Az, hogy TL spanyol náci rendezvényen volt kart lendíteni nagyobb probléma, mint hogy MP a gyűlölt Fideszben nevelkedett, élt és tapsikolt az első sorban még 22-ben is.
Persze, hogy nagyobb, mi itt a kérdés? :lol:
Nagyon kíváncsi lennék, ha csak OV és TL közül kellene (kötelezően) választani, akkor ki kit választana?
Orbánt, bár már nagyon-nagyon feszíti a húrt Viktorunk, de még mindig NATO meg EU tagok vagyunk, de ha Viktorunk beindul és mindenáron kapaszkodik majd a hatalomba lehet megváltozik a véleményem erről.
Az kéne még ennek az országnak, hogy ilyen narancsos sorscsapás után egy náci nézeteket valló miniszterelnökünk legyen meg kilépjünk a csúnya gonosz NATOból rögvest meg lehet az EUból is, mert azt se nagyon szívleli. :lol:

Azért most szépen kibukott belőled is, hogy elég érdekesen állsz hozzá az adolfi nézetekhez, egyáltalán nem azon a polcon vannak nálad, mint egy átlag embernél elutasítottság terén, mondjuk ezen semmi meglepő nincs ezek után.
Hát 15 éve 2/3 van. Mégis mit kellene csinálnia bárkinek is a parlamentben?
Parlamentben semmit, de ha mondjuk bárki is tett volna bele olyan munkát, mint egyetlen év alatt a Tisza, akkor nem mondom, hogy ugyanezt elérték volna, mert most eléggé összeálltak a csillagok, de bizony ebből a posvány ellenzékből röhögve kiemelkedhettek volna.

Csak hát mindenki megkapta a kis milliót azt kényelmesen elüldögéltek a seggükön.
Mi Hazánk is mutogatja a kis piszlicsáré dolgait, de a problémát rohadtul nem akarják megoldani gyökerestül, mert az nagyon nem így nézni ki, hogy Lázár Janival meg Orbánnal vigyorogva bratyizik Toroczkai és semmi érdemlegeset nem tesz ellenük már a hetedik éve.
Nem tudom, hogy mi bukott ki belőlem és azt sem, hogy Te mit tartasz adolfi nèzeteknek. Azt viszont úgy gondolom 2025-ben, hogy az, aki 15 év teljhatalom alatt szétlopta az országot sokkal jobban megvetem, mint azt, aki nem engedne be minden jöttmentet az országba, vagy ki meri mondani, hogy ha egy bűnözés-típust statisztikailag szinte csak egy bizonyos származású csoport követ el, akkor azt olyan etnikumú bűnözésnek, lásd cigánybűnözés, migránsbűnözés. És attól, hogy milyen ideológiával szimpatizál pont letojom, mert az egyik csak ideológia, addig a másik kézzel fogható cselekedet. Az egyik 80 évvel ezelőtt volt a másik meg ma van.

MH: megint jössz, hogy hát munkával többet kellett volna elérni, de nem csinálnak semmit. Gondolj bele. Rajtuk van a náci jelző, ami nálad is erősebb, mint a 15 év 2/3-ad való Magyarország szétlopása és romba döntése. Gyakorlatilag a kezdetektől cenzúrázza őket a Meta (a közösségi média (Facebook)hatalmáról és szerepéről ugye nem kell beszéljünk), full nonszensz, régi dolgok miatt, bizonyítható módon politikai cél következtében (khmm, Romániában a tiktok miatt érvénytelenítettek egy választást, mert jobban tolta az egyik jelöltet, itt meg simán csak le van tiltva :lol: ) plusz a 2 legnézettebb TV csatorna (TV2, RTL Klub) is mellőzi őket. Sőt, még milliárdosok sincsenek a (anyagi) támogatóik között. Na ilyen ellenszélben érjél már el sikereket. Egyébként korábban már írtam (és hoztam bizonyítékot is), ha nem jött volna MP, akkor most a MH egy 15%-os párt lenne simán.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 22:40

kiserik írta: Ha bele gondolsz az, hogy náci, hiába elcsépelt már, még mindig nagyobb szitokszó, mint az, hogy NER.
Még szerencse, Vitya megállt egy 10 milliós országnál és bár elég sok magyar ember halálához volt köze, azért még nincs hitleri szinten.
Az, hogy TL spanyol náci rendezvényen volt kart lendíteni nagyobb probléma, mint hogy MP a gyűlölt Fideszben nevelkedett, élt és tapsikolt az első sorban még 22-ben is.
Persze, hogy nagyobb, mi itt a kérdés? :lol:
Nagyon kíváncsi lennék, ha csak OV és TL közül kellene (kötelezően) választani, akkor ki kit választana?
Orbánt, bár már nagyon-nagyon feszíti a húrt Viktorunk, de még mindig NATO meg EU tagok vagyunk, de ha Viktorunk beindul és mindenáron kapaszkodik majd a hatalomba lehet megváltozik a véleményem erről.
Az kéne még ennek az országnak, hogy ilyen narancsos sorscsapás után egy náci nézeteket valló miniszterelnökünk legyen meg kilépjünk a csúnya gonosz NATOból rögvest meg lehet az EUból is, mert azt se nagyon szívleli. :lol:

Azért most szépen kibukott belőled is, hogy elég érdekesen állsz hozzá az adolfi nézetekhez, egyáltalán nem azon a polcon vannak nálad, mint egy átlag embernél elutasítottság terén, mondjuk ezen semmi meglepő nincs ezek után.
Hát 15 éve 2/3 van. Mégis mit kellene csinálnia bárkinek is a parlamentben?
Parlamentben semmit, de ha mondjuk bárki is tett volna bele olyan munkát, mint egyetlen év alatt a Tisza, akkor nem mondom, hogy ugyanezt elérték volna, mert most eléggé összeálltak a csillagok, de bizony ebből a posvány ellenzékből röhögve kiemelkedhettek volna.

Csak hát mindenki megkapta a kis milliót azt kényelmesen elüldögéltek a seggükön.
Mi Hazánk is mutogatja a kis piszlicsáré dolgait, de a problémát rohadtul nem akarják megoldani gyökerestül, mert az nagyon nem így nézni ki, hogy Lázár Janival meg Orbánnal vigyorogva bratyizik Toroczkai és semmi érdemlegeset nem tesz ellenük már a hetedik éve.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 2., péntek 22:37

kiserik írta: Egyébként ha már itt tartunk, az valahogy nem tűnik fel nektek, hogy nem a MH van hatalmon 15 éve? Szerintem kicsit sokat foglalkozik velük mostanában az ellenzék.
Cseréld az MH-t Tiszára és igaz lesz az állítás.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 2., péntek 22:23

Ferni bakker, megint írsz egy fél oldalt. Elkezded korrektül, teljesen elfogadható módon, majd átmész nem is tudom mibe. 15 éve melegedni járnak a parlamentbe, meg tapsikolnak ahhoz, hogy a Fidesz mit tesz az országgal. Hát 15 éve 2/3 van. Mégis mit kellene csinálnia bárkinek is a parlamentben?

Ahogy annó a Jobbik úgy a Mi hazánk sem tud olyan ellenzéki gyűjtő kohó lenni, mint az összefogás, vagy a Tisza. Ha bele gondolsz az, hogy náci, hiába elcsépelt már, még mindig nagyobb szitokszó, mint az, hogy NER. Az, hogy TL spanyol náci rendezvényen volt kárt lendíteni nagyobb probléma, mint hogy MP a gyűlölt Fideszben nevelkedett, élt és tapsikolt az első sorban még 22-ben is. Nagyon kíváncsi lennék, ha csak OV és TL közül kellene (kötelezően) választani, akkor ki kit választana?
Caraway írta: Toroczkai ezt irta ma a kozos OV vigyorgos keppel kapcsolatban:
A rádió folyosóján az előttem nem sokkal interjút adott Orbán Viktorral is összefutottam, aki kezet nyújtott, majd azt mondta: "Éppen most gyanúsítottam meg a Mi Hazánkat Ukrajna kapcsán!" Ez jó vicc, mondtam neki nevetve, mert ha itt valaki gyanús, akkor az a Fidesz!
Kozben a valosag fent van OV tiktokjan, pont be van az a snitt vagva, mikor talalkoznak, es max egy szimpla koszones volt koztuk, ami Toro oriasi vigyora alapjan nagyon nagy megtiszteltetes volt neki. :mrgreen: https://www.reddit.com/r/hungary/s/lPlhRLfigB

De o biztos nem hazudik soha, es minden csak konteo ami negativ veluk kapcsolatban. :)
Megnéztem többször. Gyakorlatilag egy elköszönést látni, semmi többet. Azt nem, hogy mi történt előtte.

És nem kell kiforgatni az ember szavait. Soha nem mondtam olyat, hogy TL soha nem hazudik vagy ilyesmi. Azt viszont tartom, hogy vannak politikusok, akiknél ez gyakrabban tetten érhető, mint OV vagy MP. Azért szólaltam meg (és rohadtul nem én hoztam ide a MH témát), mert egy ordas nagy hazugság volt, hogy a majálison 80%-ban a Tiszát, és csak 20%-ban a Fideszt szidta, és ez is a bizonyíték a szatellitségre, össze tartozásra.

Egyébként ha már itt tartunk, az valahogy nem tűnik fel nektek, hogy nem a MH van hatalmon 15 éve? Szerintem kicsit sokat foglalkozik velük mostanában az ellenzék.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. május 2., péntek 21:34

Toroczkai ezt irta ma a kozos OV vigyorgos keppel kapcsolatban:
A rádió folyosóján az előttem nem sokkal interjút adott Orbán Viktorral is összefutottam, aki kezet nyújtott, majd azt mondta: "Éppen most gyanúsítottam meg a Mi Hazánkat Ukrajna kapcsán!" Ez jó vicc, mondtam neki nevetve, mert ha itt valaki gyanús, akkor az a Fidesz!
Kozben a valosag fent van OV tiktokjan, pont be van az a snitt vagva, mikor talalkoznak, es max egy szimpla koszones volt koztuk, ami Toro oriasi vigyora alapjan nagyon nagy megtiszteltetes volt neki. :mrgreen: https://www.reddit.com/r/hungary/s/lPlhRLfigB

De o biztos nem hazudik soha, es minden csak konteo ami negativ veluk kapcsolatban. :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 21:10

De mit kellene még tudnom a Mi Hazánkról?

Egy populista szélsőjobber párt, ami maga elé rak egy álarcot, hogy de normálisak, de jó ügyekkel foglalkozunk, de értelmesek vagyunk, azt legbelül egy lekorlátozott náci párt, ahol olyan gondolatiságok vannak, amelyet minél távolabb kell tartani a hatalomtól.

Toroczkai egy rendkívül tehetséges politikus, olyan beszélőkéje van, mint nagyon keveseknek, olyan szép piros, fényes almának tudja magukat mutatni, hogy az elképesztő, csak ahogy egyre beljebb jutunk lehet látni, hogy az az alma bizony nagyon rohad legbelül.
Ritkán lehet elkapni mikor kijön belőle mit is gondol, mikor nem kapcsol be időben a kis riasztó, hogy mikor mire mit kéne válaszolnia, de van itt egy tökéletes példa.

Egy tök egyenes és egyértelmű kérdésre elsőnek nem válaszol, egy interjúban meglepődik, hogy neki kéne mondania valamit, nagyon ritka hogy hirtelen kizökkentik Toroczkait a szerepéből, majd totálisan elmaszatolja a választ, neki nem kell ebben álláspontjának lennie, (mert nem mondhatja amit valójában gondol), azt csak miután Gulyás Marci visszakérdez már hirtelen megvilágosodik, visszazökken a szerepbe és elmondja azt amit várnak tőle az emberek és hirtelen bakker lett álláspontja, de ha megnézed már máshoz mossa hozzá, a kommunizmushoz, hogy enyhítse a dolgokat.

Ott a programjuk, hát hogy gondolhat egy épeszű ember olyat, hogy majd mi kilépünk a NATOból azt majd irreguláris városi gerillahadseregünk lesz vállról indítható rakétákkal?
És még megannyi ilyen beteg gondolatuk van, csak ezeket ugye nem reklámozzák annyira.

Egy rendes demokráciában felőlem aztán legyenek bent a Parlamentben, elférnek, de jelenleg biodíszletnek vannak bent a Parlamentben, ami 15 éve elvesztette a funkcióját és azóta is konkrétan melegedni járnak be, sok értelme nincs az egésznek, mert eldöntenek előre valamit azt úgy lesz.

Valahogy még mindig nem kaptam választ elég sok felvezetett dologra amiket lentebb írtam, de ezt már megszoktam.

Tök érdekes, hogy a szélsőjobbos iloveumagyarország párt vígan, mosolyogva, tapsikolva nézi végig, ahogy nyomorba döntik az országot, pedig a pártot 2018ban alapították, nem egy éve mint az új ősi ellenséget.

Még mindig megy a relativizálás, térjetek már észhez mekkora is a baj.

Egy lépésre vagyunk egy orosz-féle rendes diktatúrától és a Mi Hazánk meg tapsikol a készpénznek bakker meg akkor nem Orbánnal pózolt Toroczkai, hanem Lázár Janival.

Egészen nevetséges és szánalmas az a semmittevés amit a Mi Hazánk művel a rendszerrel szemben és mindenki tudja miért van ez, mindenki látja miért van ez, csak azok nem látják akik a leglehetetlenebb összefüggéseket is képesek szerintük meglátni.

Szóval a lényeg, hogy:
Pont a Mi Hazánknak kéne a legjobban, legradikálisabban tüntetni Orbán meg a bandája ellen, de hát látjuk mi van.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 2., péntek 19:44

kiserik írta: Én beláttam, hogy itt nem kiváncsi a többség rájuk, le is álltam velem. De mikor hazugságokat böfög valaki, akkor lehessen már bizonyítékot linkelni, hogy hahó bakker, ez nem is úgy volt.

Tisza-Mi hazánk ellentét, ahogy én látom: MP megszólalt a Partizánban. A MH utána megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot egy esetleges együttműködés reményében. MP ekkor még semmit nem mondott róluk, csak mindenhol elmondta, hogy sokan keresték innen onnan. Aztán pár interjú után, mikor már megjelentek mellette Radnaiék, egy direkt MH-s kérdésre bemondta a szatellitpárt szlogent. Ez annyira működött, hogy szépen lassan minden eddigi politikai szereplő fideszes lett. Mindenki. DK, Hadházy, Momentum, mindenki. Pont úgy, ahogy minden média rogáni propagandista lett. ATV, Telex, 444, Partizán, mindenki. Arra leszek kíváncsi, hogy ha az MKKP-t majd 5% körülre fogják mérni, akkor őket hogy fogja összefideszesezni.
Itt mondjuk pont te böfögsz hazugságokat.

Nem MP az első, aki szatellitpártozza a MH-t, ezt nem ő találta ki. Ahogy az ATV-ről is köztudott évek óta, hogy soft-propaganda TV. A DK ugyanez, Márky Zay már 22-ben mondta, hogy árulók vannak az ellenzékben.

Hadházyt, Momentumot se fideszesezte sose, csak szerinte (és nem egy politikai elemző, többek között a partizános Gulyás Márton szerint) a jelenlegi tevékenységükkel ártanak a kormányváltás esélyeinek.

Telex, 444, Partizán - ezekről sose mondta MP, hogy propaganda lennének, legfeljebb csak azt, hogy bele szoktak sétálni Rogánék csapdájába (és ez tényleg megesik, lásd a zebrákat Hatvanpusztán). Amikor pedig azt kritizálja, hogy Lázár János egyetlen utcafórumáról írnak 10 cikket, az ő országjárásáról meg max 2-t (pedig ellenzéki politikus vidéken ennyi embert 15 éve nem mozdított meg), akkor jogosan panaszkodik szerintem. Persze a telexet is értem, arra hogy mekkora f*szságokat beszél Lézerjani, többen fognak kattintani.

Szóval nem, nem MP volt az, aki összefideszesezett mindenkit is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 2., péntek 19:23

Ferni: az a bajom, hogy Te annyit tudsz a Mi hazánkról, amit a redditen mondanak neked. Nem követed őket. Ezzel nincs is baj. A problémám ott kezdődik, hogy Te ez alapján folyamatosan szidod őket, véleményt mondasz róluk.

Én beláttam, hogy itt nem kiváncsi a többség rájuk, le is álltam velem. De mikor hazugságokat böfög valaki, akkor lehessen már bizonyítékot linkelni, hogy hahó bakker, ez nem is úgy volt.

Tisza-Mi hazánk ellentét, ahogy én látom: MP megszólalt a Partizánban. A MH utána megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot egy esetleges együttműködés reményében. MP ekkor még semmit nem mondott róluk, csak mindenhol elmondta, hogy sokan keresték innen onnan. Aztán pár interjú után, mikor már megjelentek mellette Radnaiék, egy direkt MH-s kérdésre bemondta a szatellitpárt szlogent. Ez annyira működött, hogy szépen lassan minden eddigi politikai szereplő fideszes lett. Mindenki. DK, Hadházy, Momentum, mindenki. Pont úgy, ahogy minden média rogáni propagandista lett. ATV, Telex, 444, Partizán, mindenki. Arra leszek kíváncsi, hogy ha az MKKP-t majd 5% körülre fogják mérni, akkor őket hogy fogja összefideszesezni.

Én mindenkinek azt mondom, hogy informálódjon minden oldalról. Ne redditről, 444ről, kurucinfóról, hanem a Tisza pártról a Tisza párttól, az MH-ról az MH-tól. Rengeteg saját tartalom érhető el a neten, tessék azokat fogyasztani, ne valamilyen indíttatású átiratokat.

Ott van az az 1 órás Toro videó. Vegyél elő egy tollat, papírt. Írd fel, hogy Tisza, Fidesz és húzd a vonalakat, ha szidja az egyiket másikat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végeredmény, igaznak fogod e találni a saját állításod, miszerint 80%-ban szidja a Tiszát és csak 20-ban a Fideszt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 18:20

Itt van ez is. Valami félhülye azzal töltötte az egész napját, hogy ilyen képet tudjon készíteni. Sikerült 1 embert találni tetkóval meg 2-t, akik talán lendítenek. Ezzel meg is lehet bélyegezni egy komplett pártot, annak összes szimpatizánsát és azokat, akik elmentek a rendezvényre.
Hát igen, ahol az elnök spanyol náci tüntetésekre járt kart lendíteni, az ifjú Gyurcsányt kivégezte volna egy kalasnyikovval, ahol az ifjúsági tagozat vezetése tele volt induláskor Hitlert éltető emberekkel, ott nem csoda, hogy előfordulnak ilyenek. De meglepő.
Valahogy mégis tátott szájjal mosolyogják végig ahogy szétrabolták az országot a nagy hazaszeretők.
Te nem érzed, hogy ez így nem ok? Rosszabb, mint a megafos. Valami névtelen beszélőfej ír valamit redditre, Te meg osztod ész nélkül, ahelyett, hogy megnéznéd, meghallgatnád Te magad és utána a saját véleményedet elmondanád. Vagy az nincs is? :hmmm:
Egy "kivonatot" másoltam be, ahol 0 darab vélemény volt, csak azok a dolgok voltak kiemelve, amik elhangoztak a videóban. :lol:
Nem tudtam, hogy már ilyet se szabad, de akkor szólok a ballibsi médiának is, hogy ne írjanak cikkeket videókból, mostantól csak megnézni szabad, mert kiserik azt mondta.
MP: Kaptunk több helyről információt, hogy azt is tervezik, hogy az én vagy a kollégáim házában, autójában drogokat akarnak elhelyezni.

Lex Magyarról: az a terve a propagandának ezzel, hogy kitalált titkos széfeket és offshore számlákat találjanak külföldön

A tervük az is, hogy a Tisza számláját is zárolják.

VÁLASZTÁSI SZABÁLYOKAT MEG FOGJÁK VÁLTOZTATNI!!! ERRŐL TUDNAK:
Listás szabályokat meg fogják változtatni: Eddig ha 2 párt koalícióban volt akkor 10% volt a bejutási küszöb, három vagy több pártnál 15%. EZT lefogják vinni 5%-ra így a koalíciós partnerek száma nem fog számítani.

Ha kell leviszik 3 vagy 1%ra.

Adminisztratív szabályokat szigorítani fogják.

ELTÖRLIK az összeférhetetlenséget a polgármesterek és az országgyűlési képviselői pozíciók között. Lásd Székesfehérvár.

ELTÖRLIK A GYŐZTESKOMPENZÁCIÓT.
Nem tudom itt hol van nem objektív dolog, vagy bármi egyéni vélemény.
Telexnél, 444nél, kurucinfonál is így működik a dolog, hogy szépen összeszedik mik hangoztak el.

De szólj ha nem szabad infókat meg híreket behozni, csak akkor te se linkelgesd a Tóth Lacis képmutató, populista csodákat.

Nagyon szép, hogy pár ember visszaszerezte a lakását, nagyon szép, hogy segítenek embereken, csak az itt a gond, hogy erre azért van szükség, mert egy alkalmatlan kormány van pozícióban, amit 15 év után van végre esély leváltani és mit csinál a Mi Hazánk meg Toroczkai?
Vígan mosolyog meg kezet fog a Vityával, mint két jó barát és többet foglalkozik azzal aki meg akarja oldani a problémákat, mint azzal aki a probléma forrása.

Elég kicsiben gondolkoznak a fiúk, nem gondolod?
Nem érzed egyáltalán, hogy itt valami nem stimmel?
A mindent is jelző radarod nem jelez be?
Itt nem veszed észre az összefüggéseket?

Érdekes.

Biztos a két szép szeméért hívták be az M1re most is, ahol újfent többet beszélt a Tiszáról, mint a fideszről, akik tehetnek is mindenről.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 2., péntek 18:02

ferni írta:
beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom..
Bemásoltam, nem én írtam.

Mai napig nem néztem végig a másfél órás Infót, gondoltam ti se tervezték legtöbben, így bemásoltam egy összefoglalót, ami így volt megírva.

Politikailag win-win a szitu bármi is lesz az a vicces az egészben.
Te nem érzed, hogy ez így nem ok? Rosszabb, mint a megafos. Valami névtelen beszélőfej ír valamit redditre, Te meg osztod ész nélkül, ahelyett, hogy megnéznéd, meghallgatnád Te magad és utána a saját véleményedet elmondanád. Vagy az nincs is? :hmmm:
ferni írta:
___Samy___ írta: Az a kemeny amugy, hogy a Mi Hazanknal mindenben, mindenhol konteot latnak. Viszont ha valaki levezeti azt az eszmefuttatast, hogy esetleg a Mi Hazank miert a Fidesz szatelitpartja, azt azonnal lehurrogjak.

Semmi kovetkezetesseg.
Tett ki Tompos Márton 2 szép képet a tegnapi majálisukról

Szép az a Charlie Chaplin tetkó na :lol:

Itt meg egy videó, nagymagyarkodnak, az megy, az fontos, azt közben tapsolva végignézik hogy tették tönkre Orbánék az egész országot 15 év alatt...

De a csúnya gonosz Brüsszel meg a Soros... Ja meg hát a Tisza, mit képzel a Tisza ugye, az új főgonosz. Meg a facebook meg a lelkész asszisztensének a tesója :lol:

Teljesen agybaj.

Pont a Mi Hazánknak kéne a legjobban, legradikálisabban tüntetni Orbán meg a bandája ellen, de hát látjuk mi van és még mindig nem tudják egyesek összeadni, hogy 1+1 az 2. :smile:
Itt van ez is. Valami félhülye azzal töltötte az egész napját, hogy ilyen képet tudjon készíteni. Sikerült 1 embert találni tetkóval meg 2-t, akik talán lendítenek. Ezzel meg is lehet bélyegezni egy komplett pártot, annak összes szimpatizánsát és azokat, akik elmentek a rendezvényre. Persze ha másik rendezvényt általánosítanak egyes elemek miatt, akkor kikérik maguknak.

Nézz parlamenti hozzászólásokat. Folyamatosan tüntetnek Orbánék ellen. Minden megnyilvánulásukban ütik őket. Mindig elmondják, hogy a legfontosabb lenne egy működni tudó korrupciós ügyészség felállítása, hogy a rohadt korrupt politikusok menjenek végre börtönbe.

Tudod az a ""legszebb"", hogy arra nem veszed a fáradságot, hogy a saját pártod mondandóját meghallgatsd, nem hogy a másik pártét, de véleményt alkotsz és osztod az észt, mert valaki beírt valamit névtelenül a redditre. És akkor te jössz itt olyannal, hogy 1+1 az 2.

Engem kicsit bosszant, hogy ma Magyarországon van egy politikai erő, amely következmények nélkül bármiről, bárkiről bármit mondhat. Nem akar politizálni - pártot alapít. Nem megy ki az EP-be - de, kimegy, mert kell a mentelmi jog. Áprilisban lesz választás - nem lett. És még millió hasonló. Ha holnap azt mondanák, hogy ők tudják, hogy szombaton a lottón az 1, 2, 3, 4, 5 számot fogják kihúzni, tegye meg mindenki, akkor vasárnap már kórusban üvöltené a redditre sereg, hogy a kormány elcsalta a lottóhúzást.

A másik: tapsolnak ahhoz, amit Romániában csináltak. Tapsolnak ahhoz, amit Franciaországban csináltak. Most tapsolnak ahhoz, amit Németországban csinálnak. Csak közben be vannak fosva, hogy a saját fegyverüket itthon ellenük használhatja valaki. (Itt most az ellenzéki, globalista szavazókra gondolok, nem valamelyik pártra)

És ha már így belejöttem még 2 dolog. Ábrahám Róbertet törölte a Meta, mert egy műsorban azt mondta, hogy 2 nem van, férfi és nő. Másik, a Bűnvadászokra már rá is szállt a rendőrség belügyi utasításra (tiszta előnyös ez a szatellitpárt lét)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 16:29

beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom..
Bemásoltam, nem én írtam.

Mai napig nem néztem végig a másfél órás Infót, gondoltam ti se tervezték legtöbben, így bemásoltam egy összefoglalót, ami így volt megírva.

Politikailag win-win a szitu bármi is lesz az a vicces az egészben.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 2., péntek 16:17

1madridista írta: Az egeszben a kedvencem az hogy egy nalunk meg be sem kovetkezett dologtol rettegsz annak kapcsan hogy ezt egy masik allamban mar meghuztak...
Talán mert Orbán már utalgatott rá több ízben is, hogy lehet hogy a Tisza nem indulhat a választáson?
Erre meg a magyar peter valasztasokrol szolo agymenesere amit (gondolom veletlenul mert egy ellenzeki mindig tud erzelemmentesen gondolkodni hiszen intelligens) beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom...

Ha ezek teljesulnek akkor soha nem szavazok a fideszre... ha meg nem akkor csak mp hozta a szoki formajat (aprilisi valasztasok... most oktoberre igeri, ha akkor se lesz azutan is hisztek neki?)
"Ha ezek teljesulnek akkor soha nem szavazok a fideszre"

Ezt megjegyeztük ám :mrgreen: bár valemelyest szomorú, hogy a gazdaság földbeállítása nem volt elég nagy bűn ezek szerint, hogy ne szavazz rájuk

Azt pedig már leírtuk többször is, hogy ez egy poltikai 5D sakk MP-től. Az is lehet, hogy ezek nem belsős infók, sőt én hajlok arra, hogy nem azok, hiszen már nagyon sok politikai elemző beszélt arról, hogy a Fidesz részéről ezek teljesen logikus lépések lennének hatalomtechnikai szempontból. MP-nek az az érdeke, hogy ezeket NE lépje meg a Fidesz, ennek az a legjobb módja, ha előre bemondja, mert így a Fidesz kénytelen letagadni, ha rákérdeznek (meg is történt, Gulyás, tagadta kormányinfón). Ha ennek ellenére meglépik, akkor az öntökönrúgás.
A napelemek vicceskedeserol mi a tarsasag velemenye? Jo iranyba tart az eu az atomenergia irtasaval es a megujulok eroltetesevel? Kell nekunk az a paks 2? Vagy mentsuk meg a bolygot az aramfogyasztastol es szarmazzon nalunk is a megtermelt energia 60%a naperomuvekbol? Es a gyonyoru spanyol kifogaskereses amit a nyugati sajto kozvetit nekunk? A faszom magneses jelensegtol elkezdve a kibertamadasig? Ez az eu kell nekunk annyira?
Ha nem így van, akkor javítsatok ki, de úgy tudom, senkit nem kötelez az EU, hogy "írtsa az atomenergiát". Sőt, Paks 2 helyett lett volna lehetőség egy francia erőművet is építeni itthon, csakhát az oroszügynök kolostormalacunk nem engedte: https://www.direkt36.hu/volt-egy-otlet- ... t-orbanon/

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. május 2., péntek 16:12

A kék hajú testpozitív pillangós tetkós a kedvencem, aki lehet, hogy csak a napot próbálja eltakarni vagy a szivét küldi mindenkinek :mrgreen:

Vissza: