Sajnos ez nagyon jól mutatja, hogy mivé alakították a magyar politikai közéletet. Aki nem tiszás, az bizony fideszes.mentamas írta: Nem szoktam a fórumon a politika témát aktívan követni, de feltünt, hogy folyamatosan a kiserik (fidesz) vs többiek csata zajlik.
Egy dolgot viszont nem értek:
@kiserik, te miért vagy fideszes?
Mi az oka annak, hogy nem szeretnél kormányváltást?
Mit csinál a jelenleg hatalmon lévő párt jól, amit például egy másik (Tisza) nem tudna?
Milyen negatívumokat látsz a váltásban? Valamint milyen előnyöket, ha vannak ilyenek.
Full komolyan kérdezem, mivel szeretném megérteni az álláspontodat.
Már írtam korábban, soha nem szavaztam a Fideszre és nem is tervezem, bár már megfordult a fejemben, mert gyakorlatilag aki szavaztam, annak befellegzett. Annó ment a MIÉPre, le is húzták a rollót. Utána a Jobbikra, mára szinte megszüntek létezni. Összefogás összefosta magát. Most nagyon vakarom a fejem, hogy mi legyen 26-ban. Én vagyok a választások Remy-je

Így a kérdésekre nagyon nem tudok válaszolni. Ha meg úgy jutottál ide, hogy a MH szimpatizáns az Fidesz szimpatizáns, mert szatellitpárt és úgy is koalíció lesz, azzal nem tudok mit kezdeni.
Érdekes kettősség, hogy a Kutyáknál kellő karaktergyilkosság az, hogy drogosok, míg az MH-nál nem elég az, hogy nácik.Halfkey írta: Kutyapártot speciel igen, hát ők a drogosok ugye.
Az hogy a nácizmust nálad mentesíti hogy ‘régen volt’, sok állításodat szépen keretbe foglalja. Persze, ha nem is tekintjük problémának a nácizmust, akkor nyilván nem zavar ha a szeretett pártunk náci. A többség ezzel nem így van, így a MH népszerűsítés ezért szélmalomharc.
Egyébként miért nem üti senki azokat a pártokat, akik tagjai között kommunizmus hívők vannak? A jók kis szélsőbalosokat?