Itt mondjuk pont te böfögsz hazugságokat.kiserik írta: Én beláttam, hogy itt nem kiváncsi a többség rájuk, le is álltam velem. De mikor hazugságokat böfög valaki, akkor lehessen már bizonyítékot linkelni, hogy hahó bakker, ez nem is úgy volt.
Tisza-Mi hazánk ellentét, ahogy én látom: MP megszólalt a Partizánban. A MH utána megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot egy esetleges együttműködés reményében. MP ekkor még semmit nem mondott róluk, csak mindenhol elmondta, hogy sokan keresték innen onnan. Aztán pár interjú után, mikor már megjelentek mellette Radnaiék, egy direkt MH-s kérdésre bemondta a szatellitpárt szlogent. Ez annyira működött, hogy szépen lassan minden eddigi politikai szereplő fideszes lett. Mindenki. DK, Hadházy, Momentum, mindenki. Pont úgy, ahogy minden média rogáni propagandista lett. ATV, Telex, 444, Partizán, mindenki. Arra leszek kíváncsi, hogy ha az MKKP-t majd 5% körülre fogják mérni, akkor őket hogy fogja összefideszesezni.
Nem MP az első, aki szatellitpártozza a MH-t, ezt nem ő találta ki. Ahogy az ATV-ről is köztudott évek óta, hogy soft-propaganda TV. A DK ugyanez, Márky Zay már 22-ben mondta, hogy árulók vannak az ellenzékben.
Hadházyt, Momentumot se fideszesezte sose, csak szerinte (és nem egy politikai elemző, többek között a partizános Gulyás Márton szerint) a jelenlegi tevékenységükkel ártanak a kormányváltás esélyeinek.
Telex, 444, Partizán - ezekről sose mondta MP, hogy propaganda lennének, legfeljebb csak azt, hogy bele szoktak sétálni Rogánék csapdájába (és ez tényleg megesik, lásd a zebrákat Hatvanpusztán). Amikor pedig azt kritizálja, hogy Lázár János egyetlen utcafórumáról írnak 10 cikket, az ő országjárásáról meg max 2-t (pedig ellenzéki politikus vidéken ennyi embert 15 éve nem mozdított meg), akkor jogosan panaszkodik szerintem. Persze a telexet is értem, arra hogy mekkora f*szságokat beszél Lézerjani, többen fognak kattintani.
Szóval nem, nem MP volt az, aki összefideszesezett mindenkit is.