Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 2., péntek 16:00

Szerintem is sokkal jobb a viragzo gyarapodo szovjetuniohoz tartozni.
Ez kell legyen a helyes irany.
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 2., péntek 16:00

1madridista írta:
A napelemek vicceskedeserol mi a tarsasag velemenye? Jo iranyba tart az eu az atomenergia irtasaval es a megujulok eroltetesevel? Kell nekunk az a paks 2? Vagy mentsuk meg a bolygot az aramfogyasztastol es szarmazzon nalunk is a megtermelt energia 60%a naperomuvekbol? Es a gyonyoru spanyol kifogaskereses amit a nyugati sajto kozvetit nekunk? A faszom magneses jelensegtol elkezdve a kibertamadasig? Ez az eu kell nekunk annyira?
A Te pártod és Vezéred teljhatalommal vezeti az országot 15 éve, bombázod levelekkel hogy lépjünk ki az EU-ból?

Miért egy fórumközösséget kérdezel fel és kérsz számon?

Paks2vel a mutyizás, orosznyalás a gondja többeknek, nem maga a beruházás.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 2., péntek 15:53

swfan írta:
1madridista írta:

Jogallam be like...
Tudod a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal és a hasonszőrű magyar állami hatóságok között az a nem elhanyagolható különbség, hogy előbbi tagjait nem egyszemélyben az ország 15 éve leválthatatlan egyeduralkodó pártja választotta meg. Tehát kicsit nagyobb rá az esély, hogy Németországban a döntést egy valóban pártfüggetlen testület hozta meg, itthon ilyesminek sajnos a látszata sincs meg.

De hát nem is te lennél, ha nem emlegetnéd a jogállamot most...
Hat persze... a nagy multu nemet alkotmanyvedelmi szervek mar 100 eve is remek munkat vegeztek egy szerencsetlen tuzeset okainak felderitesekor, es azota is huen szolgaljak a nemet nepet... :mrgreen: ha valakik akkor ok aztan tudjak hogy kell alkotmanyt vedeni :mrgreen:

Az egeszben a kedvencem az hogy egy nalunk meg be sem kovetkezett dologtol rettegsz annak kapcsan hogy ezt egy masik allamban mar meghuztak...

Erre meg a magyar peter valasztasokrol szolo agymenesere amit (gondolom veletlenul mert egy ellenzeki mindig tud erzelemmentesen gondolkodni hiszen intelligens) beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom...

Ha ezek teljesulnek akkor soha nem szavazok a fideszre... ha meg nem akkor csak mp hozta a szoki formajat (aprilisi valasztasok... most oktoberre igeri, ha akkor se lesz azutan is hisztek neki?)

------------

A napelemek vicceskedeserol mi a tarsasag velemenye? Jo iranyba tart az eu az atomenergia irtasaval es a megujulok eroltetesevel? Kell nekunk az a paks 2? Vagy mentsuk meg a bolygot az aramfogyasztastol es szarmazzon nalunk is a megtermelt energia 60%a naperomuvekbol? Es a gyonyoru spanyol kifogaskereses amit a nyugati sajto kozvetit nekunk? A faszom magneses jelensegtol elkezdve a kibertamadasig? Ez az eu kell nekunk annyira?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 15:46

___Samy___ írta: Az a kemeny amugy, hogy a Mi Hazanknal mindenben, mindenhol konteot latnak. Viszont ha valaki levezeti azt az eszmefuttatast, hogy esetleg a Mi Hazank miert a Fidesz szatelitpartja, azt azonnal lehurrogjak.

Semmi kovetkezetesseg.
Tett ki Tompos Márton 2 szép képet a tegnapi majálisukról

Szép az a Charlie Chaplin tetkó na :lol:

Itt meg egy videó, nagymagyarkodnak, az megy, az fontos, azt közben tapsolva végignézik hogy tették tönkre Orbánék az egész országot 15 év alatt...

De a csúnya gonosz Brüsszel meg a Soros... Ja meg hát a Tisza, mit képzel a Tisza ugye, az új főgonosz. Meg a facebook meg a lelkész asszisztensének a tesója :lol:

Teljesen agybaj.

Pont a Mi Hazánknak kéne a legjobban, legradikálisabban tüntetni Orbán meg a bandája ellen, de hát látjuk mi van és még mindig nem tudják egyesek összeadni, hogy 1+1 az 2. :smile:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 2., péntek 15:31

Az a kemeny amugy, hogy a Mi Hazanknal mindenben, mindenhol konteot latnak. Viszont ha valaki levezeti azt az eszmefuttatast, hogy esetleg a Mi Hazank miert a Fidesz szatelitpartja, azt azonnal lehurrogjak.

Semmi kovetkezetesseg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 2., péntek 15:18

1madridista írta:
swfan írta: https://444.hu/2025/05/02/bizonyitottan ... torszagban

Hinnye. Ez sajnos egy precedens Viktoréknak arra, hogy a Tiszát itthon alkotmányellenesnek minősítsék mondvacsinált indokkal
Jogallam be like...
Tudod a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal és a hasonszőrű magyar állami hatóságok között az a nem elhanyagolható különbség, hogy előbbi tagjait nem egyszemélyben az ország 15 éve leválthatatlan egyeduralkodó pártja választotta meg. Tehát kicsit nagyobb rá az esély, hogy Németországban a döntést egy valóban pártfüggetlen testület hozta meg, itthon ilyesminek sajnos a látszata sincs meg.

De hát nem is te lennél, ha nem emlegetnéd a jogállamot most...

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 2., péntek 15:13

Hinnye. Ez sajnos egy precedens Viktoréknak arra, hogy a Tiszát itthon alkotmányellenesnek minősítsék mondvacsinált indokkal
Jogallam be like...

Masik tema: gondolom a green deal meg az eus kornyezettudatossag kapcsan meg megvan hogy milyen kurva nagy zoldites volt spanyolorszagban nemreg... egyenesen 0ra csokkent az energiafogyasztasuk hosszu orakra... :)

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 2., péntek 14:15

kiserik írta:
BlancoMark írta: kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
Nézd meg a videót amit linkeltem, vagy Toro megnyilvánulásait. Mindig elmondja, hogy nem érdekli, ha lenyúlják az ötleteiket, ha azt meg is valósítják. Egyelőre a Fidesz, ha lenyúlja az ötletet, akkor csak azért, mert bizniszt lát benne, a Tisza meg szavazatot. Ha viszont bármelyik megvalósítja, akkor az csak jó. Sőt, azt is elmondja sokszor, hogy ők nem megélhetési politikusok. Ha holnaptól minden pontjukat valaki megvalósítaná, akkor abba is hagynák a politizálást. Ezért is utasítják el a koalíciót, mert nem a biztos bejutás a cél.
Ez egy tök jó és naiv felfogás is, de attól még ugyan ugy lopni fognak és folytatni a gyűlölet politikájukat.
Emberileg van baj a kormánnyal, nem csak a programjaival.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 2., péntek 14:12

Hát remélem sosem derül ki, hogy tényleg koalícióra lépnének-e

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 13:38

Igazi aranyember ez a Toroczkai :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 2., péntek 13:24

BlancoMark írta: kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
Nézd meg a videót amit linkeltem, vagy Toro megnyilvánulásait. Mindig elmondja, hogy nem érdekli, ha lenyúlják az ötleteiket, ha azt meg is valósítják. Egyelőre a Fidesz, ha lenyúlja az ötletet, akkor csak azért, mert bizniszt lát benne, a Tisza meg szavazatot. Ha viszont bármelyik megvalósítja, akkor az csak jó. Sőt, azt is elmondja sokszor, hogy ők nem megélhetési politikusok. Ha holnaptól minden pontjukat valaki megvalósítaná, akkor abba is hagynák a politizálást. Ezért is utasítják el a koalíciót, mert nem a biztos bejutás a cél.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 2., péntek 12:20

MP gyorsan ráugrott a Toroczkai-Orbán kézfogásos képre :mrgreen:

Toro X-en reagált rá: "Mindenesetre érdekes, hogy Orbán Viktor az erről a kézfogásról és szóváltásról a fotósa által készített fotót azonnal kiposztolta a saját Facebook-oldalára, ahonnan Magyar Péter rögtön átvette, és a saját hamis magyarázatával kiposztolta. Valóban rafináltan próbálják mindketten elvenni a Mi Hazánk szavazóit, szó se róla."
Kép

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 2., péntek 12:17

Egyáltalán nem vagyok a szimpatizánsuk, de érdekes, hogy ezt épp azután az április után lépik meg, amikor átvették a vezetést a CDU/CSU előtt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 2., péntek 12:02

https://444.hu/2025/05/02/bizonyitottan ... torszagban

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 2., péntek 11:53

Rabiosa írta:
Értem amit írsz, a modern politikai felfogás szerint minden bizonnyal így is van.

Józan paraszti ésszel viszont ez nem óvoda, hogy én mondtam először, akkor ezt más már nem mondhatja. Alapesetben az egy racionális dolog ha egy ellenzéki párt szeretne valamit, és az aktuális kormánypárt megvalósít belőle valamit akkor azt üdvözöljék, ne pedig tiltakozzanak ellen hogy márpedig ez a mi ötletünk volt hogy merted megcsinálni.

A szomorúbb része hogy ezek nettó faszságok, kultúrharc téma az egész nem reálgazdaság amivel foglalkozni kéne...
Jo a felvetes, es valoban egy idealis vilagban igy kene lennie! Annyiban vitatkozhatunk, hogy letrejott-e mar a vilagon az a politikai szervezet amelyik lemondana a zsiros fizukrol es a tulelesrol azert csereben, hogy az elkepzeleseik gyakorlati alkalmazasba keruljenek egy masik (kormanyzo) ero altal.

Szerintem ilyen nincs, foleg Magyarorszagon nem.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. május 2., péntek 11:47

Értem amit írsz, a modern politikai felfogás szerint minden bizonnyal így is van.

Józan paraszti ésszel viszont ez nem óvoda, hogy én mondtam először, akkor ezt más már nem mondhatja. Alapesetben az egy racionális dolog ha egy ellenzéki párt szeretne valamit, és az aktuális kormánypárt megvalósít belőle valamit akkor azt üdvözöljék, ne pedig tiltakozzanak ellen hogy márpedig ez a mi ötletünk volt hogy merted megcsinálni.

A szomorúbb része hogy ezek nettó faszságok, kultúrharc téma az egész nem reálgazdaság amivel foglalkozni kéne...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 2., péntek 10:53

kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 2., péntek 10:33

ferni írta: Fideszesnek fideszes volt, fideszes politikus nem volt.

Erről a Diákhitel Központról is úgy beszélnek az emberek, mintha miniszterelnök helyettes lett volna kb azt kb egy random de jó céges pozi, de van ilyen még több száz is és lehet ezer is. :lol: Pluszban elemzések is kimutatták, hogy alatta ment a legjobban a dolog, előtte és utána is csak a pénz volt a számok alapján kilapátolva belőle.
Én meg errol is beszélek.
A többi játék a szavakkal és értelmetlen mosdatas. Teljesen mindegy mi volt, a lényeg hogy mi lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 10:15

Realista24 írta: En csak azt az egyet nem ertem ferni reszerol, hogy miert akarja kimosdatni olyanbol, amibol nem lehet, nem is kell es nincs is ertelme.

BlancoMark írta:De milyen Fideszesek vannak a Tiszában? Van egy Magyar Péter aki köztisztviselő volt a NER uralkodása alatt, ezt nem nevezném Fideszesnek.
ferni írta:Fideszesnek fideszes volt, fideszes politikus nem volt.

Erre válaszoltam, pont hogy nem mosdattam, csak pontosítottam, mert fideszesnek, fideszes volt eléggé.

Gondoltam nem kell idéznem, mert előző komment legeleje volt, my bad.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 2., péntek 9:39

En csak azt az egyet nem ertem ferni reszerol, hogy miert akarja kimosdatni olyanbol, amibol nem lehet, nem is kell es nincs is ertelme.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: