Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Szerintem is sokkal jobb a viragzo gyarapodo szovjetuniohoz tartozni.
Ez kell legyen a helyes irany.
Ez kell legyen a helyes irany.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
A Te pártod és Vezéred teljhatalommal vezeti az országot 15 éve, bombázod levelekkel hogy lépjünk ki az EU-ból?1madridista írta:
A napelemek vicceskedeserol mi a tarsasag velemenye? Jo iranyba tart az eu az atomenergia irtasaval es a megujulok eroltetesevel? Kell nekunk az a paks 2? Vagy mentsuk meg a bolygot az aramfogyasztastol es szarmazzon nalunk is a megtermelt energia 60%a naperomuvekbol? Es a gyonyoru spanyol kifogaskereses amit a nyugati sajto kozvetit nekunk? A faszom magneses jelensegtol elkezdve a kibertamadasig? Ez az eu kell nekunk annyira?
Miért egy fórumközösséget kérdezel fel és kérsz számon?
Paks2vel a mutyizás, orosznyalás a gondja többeknek, nem maga a beruházás.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hat persze... a nagy multu nemet alkotmanyvedelmi szervek mar 100 eve is remek munkat vegeztek egy szerencsetlen tuzeset okainak felderitesekor, es azota is huen szolgaljak a nemet nepet...swfan írta:Tudod a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal és a hasonszőrű magyar állami hatóságok között az a nem elhanyagolható különbség, hogy előbbi tagjait nem egyszemélyben az ország 15 éve leválthatatlan egyeduralkodó pártja választotta meg. Tehát kicsit nagyobb rá az esély, hogy Németországban a döntést egy valóban pártfüggetlen testület hozta meg, itthon ilyesminek sajnos a látszata sincs meg.1madridista írta:
Jogallam be like...
De hát nem is te lennél, ha nem emlegetnéd a jogállamot most...

Az egeszben a kedvencem az hogy egy nalunk meg be sem kovetkezett dologtol rettegsz annak kapcsan hogy ezt egy masik allamban mar meghuztak...
Erre meg a magyar peter valasztasokrol szolo agymenesere amit (gondolom veletlenul mert egy ellenzeki mindig tud erzelemmentesen gondolkodni hiszen intelligens) beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom...
Ha ezek teljesulnek akkor soha nem szavazok a fideszre... ha meg nem akkor csak mp hozta a szoki formajat (aprilisi valasztasok... most oktoberre igeri, ha akkor se lesz azutan is hisztek neki?)
------------
A napelemek vicceskedeserol mi a tarsasag velemenye? Jo iranyba tart az eu az atomenergia irtasaval es a megujulok eroltetesevel? Kell nekunk az a paks 2? Vagy mentsuk meg a bolygot az aramfogyasztastol es szarmazzon nalunk is a megtermelt energia 60%a naperomuvekbol? Es a gyonyoru spanyol kifogaskereses amit a nyugati sajto kozvetit nekunk? A faszom magneses jelensegtol elkezdve a kibertamadasig? Ez az eu kell nekunk annyira?
Tett ki Tompos Márton 2 szép képet a tegnapi majálisukról___Samy___ írta: Az a kemeny amugy, hogy a Mi Hazanknal mindenben, mindenhol konteot latnak. Viszont ha valaki levezeti azt az eszmefuttatast, hogy esetleg a Mi Hazank miert a Fidesz szatelitpartja, azt azonnal lehurrogjak.
Semmi kovetkezetesseg.
Szép az a Charlie Chaplin tetkó na

Itt meg egy videó, nagymagyarkodnak, az megy, az fontos, azt közben tapsolva végignézik hogy tették tönkre Orbánék az egész országot 15 év alatt...
De a csúnya gonosz Brüsszel meg a Soros... Ja meg hát a Tisza, mit képzel a Tisza ugye, az új főgonosz. Meg a facebook meg a lelkész asszisztensének a tesója

Teljesen agybaj.
Pont a Mi Hazánknak kéne a legjobban, legradikálisabban tüntetni Orbán meg a bandája ellen, de hát látjuk mi van és még mindig nem tudják egyesek összeadni, hogy 1+1 az 2.

- ___Samy___
Az a kemeny amugy, hogy a Mi Hazanknal mindenben, mindenhol konteot latnak. Viszont ha valaki levezeti azt az eszmefuttatast, hogy esetleg a Mi Hazank miert a Fidesz szatelitpartja, azt azonnal lehurrogjak.
Semmi kovetkezetesseg.
Semmi kovetkezetesseg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Tudod a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal és a hasonszőrű magyar állami hatóságok között az a nem elhanyagolható különbség, hogy előbbi tagjait nem egyszemélyben az ország 15 éve leválthatatlan egyeduralkodó pártja választotta meg. Tehát kicsit nagyobb rá az esély, hogy Németországban a döntést egy valóban pártfüggetlen testület hozta meg, itthon ilyesminek sajnos a látszata sincs meg.1madridista írta:Jogallam be like...swfan írta: https://444.hu/2025/05/02/bizonyitottan ... torszagban
Hinnye. Ez sajnos egy precedens Viktoréknak arra, hogy a Tiszát itthon alkotmányellenesnek minősítsék mondvacsinált indokkal
De hát nem is te lennél, ha nem emlegetnéd a jogállamot most...
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Jogallam be like...swfan írta: https://444.hu/2025/05/02/bizonyitottan ... torszagban
Hinnye. Ez sajnos egy precedens Viktoréknak arra, hogy a Tiszát itthon alkotmányellenesnek minősítsék mondvacsinált indokkal
Masik tema: gondolom a green deal meg az eus kornyezettudatossag kapcsan meg megvan hogy milyen kurva nagy zoldites volt spanyolorszagban nemreg... egyenesen 0ra csokkent az energiafogyasztasuk hosszu orakra...

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ez egy tök jó és naiv felfogás is, de attól még ugyan ugy lopni fognak és folytatni a gyűlölet politikájukat.kiserik írta:Nézd meg a videót amit linkeltem, vagy Toro megnyilvánulásait. Mindig elmondja, hogy nem érdekli, ha lenyúlják az ötleteiket, ha azt meg is valósítják. Egyelőre a Fidesz, ha lenyúlja az ötletet, akkor csak azért, mert bizniszt lát benne, a Tisza meg szavazatot. Ha viszont bármelyik megvalósítja, akkor az csak jó. Sőt, azt is elmondja sokszor, hogy ők nem megélhetési politikusok. Ha holnaptól minden pontjukat valaki megvalósítaná, akkor abba is hagynák a politizálást. Ezért is utasítják el a koalíciót, mert nem a biztos bejutás a cél.BlancoMark írta: kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
Emberileg van baj a kormánnyal, nem csak a programjaival.
Hát remélem sosem derül ki, hogy tényleg koalícióra lépnének-e
Igazi aranyember ez a Toroczkai

Nézd meg a videót amit linkeltem, vagy Toro megnyilvánulásait. Mindig elmondja, hogy nem érdekli, ha lenyúlják az ötleteiket, ha azt meg is valósítják. Egyelőre a Fidesz, ha lenyúlja az ötletet, akkor csak azért, mert bizniszt lát benne, a Tisza meg szavazatot. Ha viszont bármelyik megvalósítja, akkor az csak jó. Sőt, azt is elmondja sokszor, hogy ők nem megélhetési politikusok. Ha holnaptól minden pontjukat valaki megvalósítaná, akkor abba is hagynák a politizálást. Ezért is utasítják el a koalíciót, mert nem a biztos bejutás a cél.BlancoMark írta: kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
MP gyorsan ráugrott a Toroczkai-Orbán kézfogásos képre
Toro X-en reagált rá: "Mindenesetre érdekes, hogy Orbán Viktor az erről a kézfogásról és szóváltásról a fotósa által készített fotót azonnal kiposztolta a saját Facebook-oldalára, ahonnan Magyar Péter rögtön átvette, és a saját hamis magyarázatával kiposztolta. Valóban rafináltan próbálják mindketten elvenni a Mi Hazánk szavazóit, szó se róla."

Toro X-en reagált rá: "Mindenesetre érdekes, hogy Orbán Viktor az erről a kézfogásról és szóváltásról a fotósa által készített fotót azonnal kiposztolta a saját Facebook-oldalára, ahonnan Magyar Péter rögtön átvette, és a saját hamis magyarázatával kiposztolta. Valóban rafináltan próbálják mindketten elvenni a Mi Hazánk szavazóit, szó se róla."

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egyáltalán nem vagyok a szimpatizánsuk, de érdekes, hogy ezt épp azután az április után lépik meg, amikor átvették a vezetést a CDU/CSU előtt.swfan írta: https://444.hu/2025/05/02/bizonyitottan ... torszagban
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

https://444.hu/2025/05/02/bizonyitottan ... torszagban
- BlancoMark
Jo a felvetes, es valoban egy idealis vilagban igy kene lennie! Annyiban vitatkozhatunk, hogy letrejott-e mar a vilagon az a politikai szervezet amelyik lemondana a zsiros fizukrol es a tulelesrol azert csereben, hogy az elkepzeleseik gyakorlati alkalmazasba keruljenek egy masik (kormanyzo) ero altal.Rabiosa írta:Értem amit írsz, a modern politikai felfogás szerint minden bizonnyal így is van.BlancoMark írta: kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
Józan paraszti ésszel viszont ez nem óvoda, hogy én mondtam először, akkor ezt más már nem mondhatja. Alapesetben az egy racionális dolog ha egy ellenzéki párt szeretne valamit, és az aktuális kormánypárt megvalósít belőle valamit akkor azt üdvözöljék, ne pedig tiltakozzanak ellen hogy márpedig ez a mi ötletünk volt hogy merted megcsinálni.
A szomorúbb része hogy ezek nettó faszságok, kultúrharc téma az egész nem reálgazdaság amivel foglalkozni kéne...
Szerintem ilyen nincs, foleg Magyarorszagon nem.
Értem amit írsz, a modern politikai felfogás szerint minden bizonnyal így is van.BlancoMark írta: kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
Józan paraszti ésszel viszont ez nem óvoda, hogy én mondtam először, akkor ezt más már nem mondhatja. Alapesetben az egy racionális dolog ha egy ellenzéki párt szeretne valamit, és az aktuális kormánypárt megvalósít belőle valamit akkor azt üdvözöljék, ne pedig tiltakozzanak ellen hogy márpedig ez a mi ötletünk volt hogy merted megcsinálni.
A szomorúbb része hogy ezek nettó faszságok, kultúrharc téma az egész nem reálgazdaság amivel foglalkozni kéne...
- BlancoMark
kiserik: amugy Toroczkaiek beszelnek arrol, hogy a Fidesz lenyulja a legfobb programpontjaikat? Pride betiltasa, kp hasznalata stb. A logika azt diktalna, hogy kemenyen kikelek az ellen, aki egyertelmuen a szavazoimra palyazik, megsem lattam ezzel kapcsolatban semmit. ((Aztan lehet csak az en figyelmem kerulte el.) Jobban ki van akadva a Tiszara mint arra aki a partja letezeset fenyegeti, az esszeruseg nem ezt diktalja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én meg errol is beszélek.ferni írta: Fideszesnek fideszes volt, fideszes politikus nem volt.
Erről a Diákhitel Központról is úgy beszélnek az emberek, mintha miniszterelnök helyettes lett volna kb azt kb egy random de jó céges pozi, de van ilyen még több száz is és lehet ezer is.Pluszban elemzések is kimutatták, hogy alatta ment a legjobban a dolog, előtte és utána is csak a pénz volt a számok alapján kilapátolva belőle.
A többi játék a szavakkal és értelmetlen mosdatas. Teljesen mindegy mi volt, a lényeg hogy mi lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta: En csak azt az egyet nem ertem ferni reszerol, hogy miert akarja kimosdatni olyanbol, amibol nem lehet, nem is kell es nincs is ertelme.
BlancoMark írta:De milyen Fideszesek vannak a Tiszában? Van egy Magyar Péter aki köztisztviselő volt a NER uralkodása alatt, ezt nem nevezném Fideszesnek.
ferni írta:Fideszesnek fideszes volt, fideszes politikus nem volt.
Erre válaszoltam, pont hogy nem mosdattam, csak pontosítottam, mert fideszesnek, fideszes volt eléggé.
Gondoltam nem kell idéznem, mert előző komment legeleje volt, my bad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En csak azt az egyet nem ertem ferni reszerol, hogy miert akarja kimosdatni olyanbol, amibol nem lehet, nem is kell es nincs is ertelme.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema