Te nem érzed, hogy ez így nem ok? Rosszabb, mint a megafos. Valami névtelen beszélőfej ír valamit redditre, Te meg osztod ész nélkül, ahelyett, hogy megnéznéd, meghallgatnád Te magad és utána a saját véleményedet elmondanád. Vagy az nincs is?ferni írta:Bemásoltam, nem én írtam.beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom..
Mai napig nem néztem végig a másfél órás Infót, gondoltam ti se tervezték legtöbben, így bemásoltam egy összefoglalót, ami így volt megírva.
Politikailag win-win a szitu bármi is lesz az a vicces az egészben.

Itt van ez is. Valami félhülye azzal töltötte az egész napját, hogy ilyen képet tudjon készíteni. Sikerült 1 embert találni tetkóval meg 2-t, akik talán lendítenek. Ezzel meg is lehet bélyegezni egy komplett pártot, annak összes szimpatizánsát és azokat, akik elmentek a rendezvényre. Persze ha másik rendezvényt általánosítanak egyes elemek miatt, akkor kikérik maguknak.ferni írta:Tett ki Tompos Márton 2 szép képet a tegnapi majálisukról___Samy___ írta: Az a kemeny amugy, hogy a Mi Hazanknal mindenben, mindenhol konteot latnak. Viszont ha valaki levezeti azt az eszmefuttatast, hogy esetleg a Mi Hazank miert a Fidesz szatelitpartja, azt azonnal lehurrogjak.
Semmi kovetkezetesseg.
Szép az a Charlie Chaplin tetkó na![]()
Itt meg egy videó, nagymagyarkodnak, az megy, az fontos, azt közben tapsolva végignézik hogy tették tönkre Orbánék az egész országot 15 év alatt...
De a csúnya gonosz Brüsszel meg a Soros... Ja meg hát a Tisza, mit képzel a Tisza ugye, az új főgonosz. Meg a facebook meg a lelkész asszisztensének a tesója![]()
Teljesen agybaj.
Pont a Mi Hazánknak kéne a legjobban, legradikálisabban tüntetni Orbán meg a bandája ellen, de hát látjuk mi van és még mindig nem tudják egyesek összeadni, hogy 1+1 az 2.![]()
Nézz parlamenti hozzászólásokat. Folyamatosan tüntetnek Orbánék ellen. Minden megnyilvánulásukban ütik őket. Mindig elmondják, hogy a legfontosabb lenne egy működni tudó korrupciós ügyészség felállítása, hogy a rohadt korrupt politikusok menjenek végre börtönbe.
Tudod az a ""legszebb"", hogy arra nem veszed a fáradságot, hogy a saját pártod mondandóját meghallgatsd, nem hogy a másik pártét, de véleményt alkotsz és osztod az észt, mert valaki beírt valamit névtelenül a redditre. És akkor te jössz itt olyannal, hogy 1+1 az 2.
Engem kicsit bosszant, hogy ma Magyarországon van egy politikai erő, amely következmények nélkül bármiről, bárkiről bármit mondhat. Nem akar politizálni - pártot alapít. Nem megy ki az EP-be - de, kimegy, mert kell a mentelmi jog. Áprilisban lesz választás - nem lett. És még millió hasonló. Ha holnap azt mondanák, hogy ők tudják, hogy szombaton a lottón az 1, 2, 3, 4, 5 számot fogják kihúzni, tegye meg mindenki, akkor vasárnap már kórusban üvöltené a redditre sereg, hogy a kormány elcsalta a lottóhúzást.
A másik: tapsolnak ahhoz, amit Romániában csináltak. Tapsolnak ahhoz, amit Franciaországban csináltak. Most tapsolnak ahhoz, amit Németországban csinálnak. Csak közben be vannak fosva, hogy a saját fegyverüket itthon ellenük használhatja valaki. (Itt most az ellenzéki, globalista szavazókra gondolok, nem valamelyik pártra)
És ha már így belejöttem még 2 dolog. Ábrahám Róbertet törölte a Meta, mert egy műsorban azt mondta, hogy 2 nem van, férfi és nő. Másik, a Bűnvadászokra már rá is szállt a rendőrség belügyi utasításra (tiszta előnyös ez a szatellitpárt lét)